arkadaşlar söyledim ama niyeti yok gibi :(

eskibiri11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
17
3
1
29
Selamun aleyküm arkadaşlar

Geçen boşanan bayanlar şuan nasıl diye bir başlık açmıştım belki hatırlayanınız olur. Neyse dün eşimle vatsaptan konuştuk. Ona karşı donduğumu yani bir hissimin olmadığını artık yorulduğumu ve bıktığımı söyledim. O ise bana bir sürü şey söyledi. Onun dediklerinide yazayım "Sana 5 yıldır katlanıyorum ben, allah beni eş ile sınava tabir tutmuş destek olmuyorsan köstekte olma." dedi.

Bende ona "sınavını bitirebilirsin aramızda artık bir şey yok zaten dini nikahımız yok biliyorsun değil mi? Bana s.. Git dedin. " dedim ona.

Ama hiç bir şey yazmadı bana. Az öncede oğluma yemek veriyordum. Neymiş niye kaşık tabağa değiyormuş. Kızdı bende dedim çocuğu doyuruyorum ölsün mü açlıktan. Ölsün diyor. Bende dedim ki o öleceğine sen öl dedim. Sonra bi hışımla kalktı üzerime geldi el kaldırdı. Seni kimse elimden alamaz falan dedi. Çok korktum. Ağladım, ağladığımı görünce istersen seni ailenin tanına göndereyim kafanı dinle dedi. Heralde affettirmeye çalışıyor kendini. İşte sonrada senin icabına bakacağım derdinide dinleyeceğim dermanınıda bulacağım işten fırsatım yok diyor.

Ay kızlar rezillik resmen. O sırada annem aradı açamadım. Açsam asla dayanamam ağlarım ve anlar. Ne yapayım kızlar boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor bir düzelme çabası var sanki ama ben artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ..

gidecek varsa o gitsin

çocuğunuzun yanında
çocuk var konuştuklarını dikkat edin diye uyarıp susmanızı öneririm

çocuk küçükte olsa gördüklerini unutmaz

ayrıca bşanmak istiyorsanız boşanın
saygı falan kalmamış iyice laçkalaşmadan bir karar verin

karşılık vermek yerine
sessiz kalıp ev içinde uzaklaşmaya çalışın
o şekilde tepki ölçün

adam sizi dövüyor ama siz düzelecek galiba diyorsunuz buna çok şaşırdım

Adamda denge kalmamış ama çocuğuna da sana da yazık canim madem his kalmadı diyorsun bence ailene git olan biten herseyi anlat bosanmak istiyorsan da boşan.

Ayrıca ekleyeyim seni oğlunu yani ailesini adam 2 ci plana atmış işleri on sırada bu nasıl bir iş?

Hayır asla düzelecek demiyorum. Bunu kendi söylüyor ben sadece boşanmak istediğimi söyledim. Hiç bir şey demedi güya aramızı düzeltecek.

İş iş iş diyor ama hep idare ettim inanın. Kardeşlerinin parası olmaz verir ama bana gelince idare et. Bu kış sadece 1 odayı yakıyorum her yer buz gibi. Ama kendi misafiri gelince her yeri yakar 70 e alır kombiyi. Düşünün yani.

Düzelme çabası mı var ben öyle bir şey okumadım neden bu adamı çekiyorsunuz allah aşkına adam el kaldırmış size hemde çocuğun yanında haa çocuğu içinde ölsün demiş değilmi pess vallahi pess.

Evet söyledi. İçim parçalanıyor resmen. Dün ölmeyi bile düşündüm yani ama oğlum yanımda melekler gibi uyuyordu nasıl ona bunu yapabilirim.

Kendi çocuğuna "ölsün" diyen adam başkasının çocuğu olan karısına her şeyi yapar.

Alsanıza darp raporunuzu.

Düzelme çabası falan yok. Kendini kandırma boşuna. O istediği kadar boşanmak diye diretsin. Git aç davanı. Kendi evladina olsun diyen adama kocam deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…