canım herkesin aynı belirtiler olacak diye bir kural yok ama evet benim 7. günden sonra sanki regl olacakmışım gibi sancılarım olmuştu. hatta kan testine karnım sancıyarak gitmiştim. tedavinin başarılı olmayıp 1-2 gün içinde adet göreceğimden de %100 emindim. akıntı için bir şey diyemeyeceğim. zaten progesteron kapsül kullandığımdan onun akıntısı vardı.İmmo selam nasılsın? Minik cimcime nasıl artık hareketlenmiştir kesin. Ben aynı gergin bekleyişteyim,yani sayıp bekleyince zaman bu kadar mı geçmez. Bugün aşılamanın 1. haftası arada açıp okuyorum belirtiler için bişiler yazmışlar mı diye ama öyle aman aman da bi belirti olmuyo sanırım herkes bi akıntıdan bahsetmiş bende ara ara oldu yine ara ara da kasığımda hafif batmalar ama ne biliyim bir an önce belli olsun diye heyacanlanıyorum, sabırsızlanıyorum. Sen regl belirtileri yaşadım demiştin sanırı di mi ne zaman başlamıştı o belirtiler? Buarada bir arkadaşım rüyasında beni görmüş içimi bişey kemiriyor salyangoz gibi diyormuşum doktor da bebeğin bağırsakları oluşmaya başlıyor da ondan diyormuş:) ay hayırdır inşallah bunu duyunca da iyice bi heyecanlandım yani:)
canım herkesin aynı belirtiler olacak diye bir kural yok ama evet benim 7. günden sonra sanki regl olacakmışım gibi sancılarım olmuştu. hatta kan testine karnım sancıyarak gitmiştim. tedavinin başarılı olmayıp 1-2 gün içinde adet göreceğimden de %100 emindim. akıntı için bir şey diyemeyeceğim. zaten progesteron kapsül kullandığımdan onun akıntısı vardı.
neyse senin de pek bir şey kalmamış. şu ana kadar lekelenmen kanaman olmaması olumlu bir şey(ki olsa da hamile değilsin demek değil) istersen 11. gün falan gidip kanda baktır.
Valla doktor 14. gün olan 9 Nisan'a kadar regl olmazsa o gün kan testi diye yazdı ama ben dayanamam önce evde bi gebelik testi yaparım diye düşünüyorum, gerçi hormon hemen idrara geçmiyo diye biliyorum ama ne bileyim 11. gün kanda çıkar mı dersin uff napsam bilemedim valla.
tüpte 12. gün kan testi yapılıyor ama ben o son 1 günü dahi bekleyememiştim 11. gün sabah gidip en yakın laboratuarda kanda baktırmıştım da öğrenmiştim. gerçi tüpte halihazırda 3 günlük bir embriyo transfer ediyorlar, yani kanda baktırdığımda kızım zaten 14 günlüktü ama bence sende de çıkar. idrarda çıkmama olasılığı yüksek ama... millet idrarla tüpte 12. günde dahi hep negatif gördüğünü söylüyor. o yüzden bence hiç idrarla bakıp kendini yıpratma, 11. gün sonrası direkt kan ver baktır. hani daha 30lu değerlerde falan bile olsa muhakkak görünür. ben de nasıl merak ediyorum anlatamam. hani kendimin bitti sizlerin merakına düştüm şimdi:)))) tüp yapan bir arkadaşın geçen hafta pozitif haberini aldık, şimdi sıra sende inşallah:)))
Yani öyle bi durum ki bi taraftan çok umutlanmak istemiyorum bi taraftan düşündükçe heyecanlanıyorum, gerçi aynı duyguları senin de yaşadığından eminim. Hakkaten günler geçmiyo resmen. 11. gün sonrası pazara geliyor, cumartesi versem mübarek nazlı labaratuarlar pazartesiden önce sonucu vermez artık napalım biraz daha dişimi sıkıcam bakalım umarım erkenden regl olup büsbütün hüsran yaşamam. Ah inşallah dediğin gibi bu sefer hamilelik haberini verme sırası bendedir ve tabi hemen arkamdan da diğer isteyen bütün anne adaylarında:))
Buarada gerçi süreçler biraz farklı ama doktor sana seyahatle ilgili bişey söyledimiş miydi? H.sonu için istanbul'a uçak yolculuğu yapmamda bi sakınca olur mu acaba? Kendi kendime bi niyetlendim ama riskli bi durum olmasından da korktum açıkçası.
valla bana 1. haftadan itibaren seyahatte sakınca yok demişlerdi. ki ben hamile olduğumu öğrendikten kısa bir süre sonra uçakla kıbrısa gitmiştim. yani uzun ve yorucu araba yolculuğu falan olmadıkça sakınca yoktur.
Ayy bende çok üzüldüm şimdi bu spermler resmen oyun oynuyo insana bizim de ikinci o test o kadar takviyeye ilkinden neredeyse farksız çıkmıştı biliyorum o hissi insan artık napacağını şaşırıyo resmen. Bize de doktor başta direk mikro enjeksiyon önermişti ve yine aynı şeyi söylese gözüm kapalı mikro ya yönelecektim çünkü arada çektiğimiz sıkıntı ve zaman ve emek kaybı gerçekten çok oluyo o yüzden sen hiç canını sıkma demek ki hayırlısı böyleymiş aşılamada tutmayıpta üzülmek yerine başarı oranı daha yüksek olan tüpü denersiniz ve inşallah ilkinde de tutar zaten kadın kaynaklı bir sorun olmadıkça başarı şansı daha da yüksek oluyor emin ol. Buarada bir ay sonraya kalmasında da vardır bir hayır o arada sen de eşin de takviyelere de devam edersiniz hem böylece daha sağlıklı yumurta ve spermlele olur denemeniz. İnşalla hepimizin sağlıkla hakkında hayırılısı olur.
evet herseyde mutlaka vardır bir hayırr biz zaten iğneye başladık eşim kullanıyor haftada 3 defaa baklaım inş bu sefer sonuç alırızz:)
çünk artık bizim ki takviye vitamin işi değill fsh kaynaklıı yemeye içmeye kalsaydı şimdiyeee milyarları görümüştükk:)))fsh yükselmiyo o yüzden sayılarda sabitt inşşş 20 gün sonra birdaha bakacaz fsh a ona göre bir yön çizcez inan bende çok yorgunum resmen aptallaştımm bişe düşünrmiyorummm(
siz çok zor şeyler yaşadınız, çok uzun süredir de bu konuyla uğraşıyorsun, böyle yorgun hissetmen gayet normal canım. artık hakkınızda hayırlısı olsun. bak en azından kendi pıhtılaşma problemini, eşinin fsh sorununu keşfettiniz. yani bir şeyin teşhis edilmesi bile tedavide bir adımdır.
evet herseyde mutlaka vardır bir hayırr biz zaten iğneye başladık eşim kullanıyor haftada 3 defaa baklaım inş bu sefer sonuç alırızz:)
çünk artık bizim ki takviye vitamin işi değill fsh kaynaklıı yemeye içmeye kalsaydı şimdiyeee milyarları görümüştükk:)))fsh yükselmiyo o yüzden sayılarda sabitt inşşş 20 gün sonra birdaha bakacaz fsh a ona göre bir yön çizcez inan bende çok yorgunum resmen aptallaştımm bişe düşünrmiyorummm(
canım bende sana msj atacaktımm yaa ben protein s testini bir defada araştırma hastanesinde yaptırdım hemotologa gittimm ve o tekrarlattı oldukça düşük çıkmıştı.son yaptırdığım testte ise olması gerekenden oldukça yüksek çıktı..şöleki iki testinde deger aralığı 55-120 ilkinde 23 çıkmıştı birdaha yaptırdık bu seferde 180 çıktıı..ne garip yarin doktora gösterecem bakalım neticeyi çok merak ediyorum gercekden
İmmo selam naber? Bugün 10. günüm ve bu bekleyiş yiyip bitiriyo beni resmen. Yani büyük bi çoğunluk bu dönemde adet belirtileri yaşadığını yazmış. Gerçi herkeste aynı olmaz orası ayrı da ne bileyim ben de meraktan bi belirti arayıp duruyorum kendimde. Göğüs hassasiyeti bile yok ki en belirgin yaşadığım belirtilerdendir normalde. Bakalım umarım bende de bu belirtilerin olmaması hayra alamettir öyle umayım da öyle olsun. 11. ve 12. günler eğer döllenme olduysa ki inşallah tutunmanın olacağı günlermiş. Buarada zamanında önce test yapıp üzülmekten de korkuyorum bakalım şu 3 günü de hayırlıysa atlatıp güzel sonucu alabiliriz inşallah.
inşallah canım. kendin de demişin belirti arama, kimisi öyle belirtiler görüyor, kimisi hiç bir şey görmüyor. 3 gün kafanı başka şeylerle oyalamaya bak artık....
Evet dediğin gibi kimsenini belirtisi kimseninkini tutmuyo, ki bu mümkün de değil zaten herkesin yapısı ayrı elbette. Ama işte heyecan bastıkça napacağımı bilemiyorum bazen. Dua et olur mu güzel haberler verebileyim inşallah.
Buarada sen anlat napıyosun nasıl geçiyor, şimdi kaçıncı hafta tam olarak? cimcimeden ne haberler?
ultrasona göre 21. haftadayım. haftaya 2. düzey ultrasonum var. bebeğimin tekrar ayrıntılı ultrasonu çekilip, iç organlarına, kordona, kan akışlarına falan bakılacak, heyecanla bekliyorum. bir de sanırım yüz hatları artık daha belirginleşmiş olduğundan görebileceğiz. bu arada ilk defa ciddi ciddi isim düşünmeye başladık. senin de varsa favori kız isimlerin tekliflere açığım:))
Maşallah, hadi bakalım minik yaramaz kime benzeyecek acaba? Valla isim konusunda ben de çok kararsızımdır aslında, ama kız için derin ismi hep çok hoşuma gitmiştir.. Senin ve eşinin içinden geçen isimler vardır ama mutlaka, hatta belki annenin ve kayınvalidenin bile:)) eminim önermişlerdir bişeyler. Artık en çok içinize sineni seçersiniz inşallah sağlıklı olsun, adıyla yaşasın.
bohemia ne yaptın test falan yaptınmı? merak içindeyim...
İmmoo valla heyecandan telaştan ölmek üzereyim. Bu sabah kan testi için gitmeden önce evde idrar testi yaptm uzuun bir bekleyişten sonra negatif çıktıGerçi regl gecikmesi olmadan idrar testinde çıkmaz diyolar ama ne biliyim kendimi kötüye da alıştırmak istiyorum. Sabah işe yakın bir yerde kan verdim test sonucu bugün 4 gibi çıkar dediler. Artık saatler geçmez bana bugün. Buarada en azından bugüne kadar lekelenme tarzında bile regl alameti olmamasına sevindim, tutmayınca erken regl olanlar oluyormuş senin bir bilgin var mı? bi de bu kez progestan kullanmadığım için geçen seferki kadar gecikmez diye düşündüm. Bi de sabah öksürürken belimin sol tarafına acayip bir ağrı saplandı bir kaç dk kendime gelemdim eğilemedim resmen şimdi sadece hareket edince biraz acıyo neyin nesidir anlamadım.
evet tutmayınca genelde 10. gün gibi regl belirtileri başlıyor. çoğu kişide pembe pembe akıntı gelmeye başlıyormuş. İdrar testleri de genelde pek hassas olmuyor. O yüzden sen kan testi çıkana kadar olumlu olumsuz bir karar verme.
Ağrı için bir şey diyemiycem. Yanlış bir sinire baskı yapmış olmalısın. Saat 4 teki haberlerini bekliyor olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?