Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim 6 ay proxeed kullandı.bunun yanında keçiboynuzu kürüde kullandı.hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama hamile kaldım. birde proxeed plus 6 aydan fazla kullanılmıyor arkadaşlar.

arkadaşım proxeed için çok faydalı diyorlar epey fayda gören var ama çok pahalı arginmax ve antioxidan formulada hemen hemen aynı özelliklere sahip ve daha uygun nasip bakalım birini alacaz.bu arada 6 ayın sonunda mı hamile kaldın??

Çok teşekkürler valla nasıl oldu nasıl olacak derken bir anda oldu bitti rahatladm. Buarada ilginç bir şekilde ve maşallah eşimin değerleri aşılama için alınan örnekte baya yüksek çıktı. Normalde son test sonucunda ml de 15 milyonken, yine ml de 42 milyon olmuş ileri hızlı hareket %10 iken %20 ye çıkmış. Yıkama sonrası %95 ileri hızlı, %5 yavaş hareketli çıktı. Doktor da şaşırdı çok iyi yükselmiş naptınız da bu kadar arttı diye eşim de doktora neler vermedi ki eşim diyor vitaminler, ballar diyo:) ama çok sevindim uzun vadede de olsa işe yaramasına aşılamadaki başarı şansımızın bu değerlerle %10 dan %25 e çıktğını söyledi. İnşallah herşey yolunda gider de ilk seferde tuttururuz.
Sizde en son durumlar nasıl? Tedaviye başladınız mı?[/QUOTE]

maşallah canım maşallah hayırlısı ıle gelsin artık bebecık dımı ya,son zamanlarda neler yapıodun yazar mısın bana? Bız corekotu yıyoruz bu ara bır de eşım kecıboynuzu kuru ıcıyor
aşılamadan sonra bazılarının ağrısı oluyormuş,sen de durumlar nasıl?
ben reglımı beklıyorum,gelınce arayacağız doktoru..inşallah herşey güzel olur da bızım de guler yuzumuz

6 ay kullandı bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.5 haftalık hamileydim.5. ayda faydası olmuş sanırım.

kullanmaya başladıktan 3 ay sonra tekrar spermogram yaptırdık değerler biraz yükselmişti sonra birdaha yaptırmadık.en son kaç oldu bilmiyorum canım.

anladım arkadaşım uzun bir süreç tedavi anlaşılan.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza şua cuma günü hürmetine inşallah.

maşallah canım maşallah hayırlısı ıle gelsin artık bebecık dımı ya,son zamanlarda neler yapıodun yazar mısın bana? Bız corekotu yıyoruz bu ara bır de eşım kecıboynuzu kuru ıcıyor
aşılamadan sonra bazılarının ağrısı oluyormuş,sen de durumlar nasıl?
ben reglımı beklıyorum,gelınce arayacağız doktoru..inşallah herşey güzel olur da bızım de guler yuzumuz[/QUOTE]

Çok sağol valla hepimizin nazlı minnoşları gelir artık inşallah. Son zamanlarda diğer kullandıklarına bi tek polen,propolis bal karışımı eklemiştim. Diğer sürekli devam ettiklerimiz de CoQ10, multivitamin, l-carnititn, l-arginin ve çok düzenli kullanamasa da sağolsun varikosel için immo nun tavisiyesi olan daflondu. Artık son dönemde hangisi iyi geldi de maşallah atak yaptılar anlamadım. Aşılama sonrası sadece işlem günü ayağa kalkınca hafif regl sancısı gibi bi ağrı oldu ama sonrasında bi daha olmadı hiç. Sana da şimdiden bol şanslar, İnşallah dediğin gibi herşey güzel olur hepimiz için de kısa zamanda yüzlerimiz güler:)

anladım arkadaşım uzun bir süreç tedavi anlaşılan.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza şua cuma günü hürmetine inşallah.

ben bebeğimi düşürdüm cnm.kısmette ne varsa o yaşanıyor. 1 yıldır istiyoduk.rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.

inşş kaç yumurtan oluştu pekii bende cok heyacanlıyım yarin tüpe veya aşılamaya karar verecez ama ben aşılama yaptırmak istiyorum en azından bir defa şansımı deneyebilirim..bizim hareket toplamda %50 sayımızda 1 ml 16 milyon
ama ileri hız o ileri az hız %25 yerinde hareket %25 hareketsiz %50 neredeyse 2 senedir ugrasıyoruzz inşş kavuşuruz bebişleree

ne zaman yapıldı aşıalaman

bohemıa

sağol arkadaşım,ınşallah bu yıl bızım ıcın de hayırlı ve cok guzel olur,bız de o cıft cızgıyı görsek,bebeklerımızı ıcımızde hıssetsek ve kokularını doyasıya ıcımıze çeksek..tanıdıgım o kadar cok kışı hamıle kaldı kı bu yıl,ozellıkle bebek ozlemı cekenler..

Son düzenleme:

Mesajını yeni gördüm neye karar verdin? Bende yumurta, gelişme aşamasında 6 bi tarafta 7 diğer taraftaydı ama aşılama öncesi çatlamaya hazır 3 yumurtam vardı. İnan bende tüp mü aşılama mı diye çok gidip geldim ama içimden geçen hep önce aşılamayı denemekti. Hatta doktor çok yorum yapmayıp sadece objektif olarak aşılamada şans %10, tüpte %65 dedi seçim sizin hengisini seçerseniz biz o şekilde yardımcı olucaz dedi ve eğer sperm ml de 5 milyonun altında olsaydı aşılamayı seçenek olarak bile söylemezdim dedi. Bizde de son testte size yakın ml de 15 milyondu nasıl olduyda maşallah aşılama için verdiğimiz örnekte sayı ml de 42 milyon çıktı doktor da şaşırdı naptınız böyle dedi şans %10 dan %25 e yükseldi dedi, gerçi son testin üzerinden bi 6 ay kadar geçmişti demek ki o aradaki takviyeler işe yaradı. Buarada yıkama sonrası ileri hızlı %95, yavaş ileri %5 toplam hareket %100 e çıkarken toplam sayımız da 10 milyona düştü. Önceki testlerde morfoloji %4 tü ve yine %48 likte bi hareketsiz sperm vardı yıkama sırasında bozuk ve hareketsiz olanlar elendiği için böyle oldu. Ama yıkamada hız kesinlikle artıyor yani normal yapıda ve yavaş olanlar hareket kazanıyor.Size doktor herhangi bir yorum yaptı mı? Bence önce doktoru sonra da hislerini dinle, bi de ilk aşama olarak çok büyük bir sorun olmadıkça insan aşılamayı es geçmek istemiyor. Çoğu yerde okuduğuma göre de aşılama için yıkama sonrası ml de en az 1 milyon hareketli sperm yeterli diyor kimi yerde de yine yıkama sonrası ml de 5 milyon diyor. Bakalım artık öyle böyle hakkımızda hayırlısı olur inşallah ve dediğin gibi kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize:)
Aşılamam 26 Martta yapıldı. Doktor eğer 9 Nisan'a kadar regl olmazsam gebelik için kan testi yaptırmamı istedi. Heyecanla bekliyorum günler geçmiyor bi türlü.

benim şansım bana yardım etmedi canım eşim test verdi sonucu düşükdüü düşmüş gene çok üzgünümmm (( o gün koştur koştur tüp bebek merkezine gittik benimde adetin 3 günüydü ama doktor her hafta burdayken şans bu yaa yoktuuu hiç gelmemiş o günnn(((aşılamaya zaten yetecek gibi değildii hayırlısı olsun artık ne yapalımm

canım inş tutar isteyen herkezin olsun canım sen nekadr tedaviden sonra aşılamaya başladın bizdede sayi iyi hareket az 6 aydr tedavi oluyoz artış var çok şükür bende olmazsa aşılma düşünüyom ama siz nekadar tedaviden sonra başladın aşılamaya ben birz daha bekleyeyi,m dyorum ramazandan sonra olmazsa istiyom bi akıl veririmsin canım yaşımız genç 3 yıldr evliyız 1 yıldır istiyoz

Ayy bende çok üzüldüm şimdi bu spermler resmen oyun oynuyo insana bizim de ikinci o test o kadar takviyeye ilkinden neredeyse farksız çıkmıştı biliyorum o hissi insan artık napacağını şaşırıyo resmen. Bize de doktor başta direk mikro enjeksiyon önermişti ve yine aynı şeyi söylese gözüm kapalı mikro ya yönelecektim çünkü arada çektiğimiz sıkıntı ve zaman ve emek kaybı gerçekten çok oluyo o yüzden sen hiç canını sıkma demek ki hayırlısı böyleymiş aşılamada tutmayıpta üzülmek yerine başarı oranı daha yüksek olan tüpü denersiniz ve inşallah ilkinde de tutar zaten kadın kaynaklı bir sorun olmadıkça başarı şansı daha da yüksek oluyor emin ol. Buarada bir ay sonraya kalmasında da vardır bir hayır o arada sen de eşin de takviyelere de devam edersiniz hem böylece daha sağlıklı yumurta ve spermlele olur denemeniz. İnşalla hepimizin sağlıkla hakkında hayırılısı olur.

Çok sağol inşallah dediğin gibi isteyen bekleyen herkesin sağlıkla gelir bebekleri artık. Valla biz geçen senenin şubat ayından beri takviyelere devam ediyoruz doktor o zamanki değerlerle direk mikroenjeksiyon önerdi vitaminler için de öyle kanıtlanmış etkileri yok ama kullanabilirsiniz dedi ben azmettim illa önce eşim kullansın işe yararsa doğal yoldan olsun diye ama 2. test ilkinde çok farklı değildi aşılama günü verdiğimiz örnetke şansımıza artışı gördük. Benim yaşım 32 eşim 35 o yüzden daha çok vakit kaybetmek istemedik açıkçası, hatta arada geçen zaman bile bana şu an düşününce çok geliyor. Eşinin değeleri tam olarak nasıl? Eğer yaşınız genç eşinin değerlerinde de sadece hareket problemliyse bir süre takviyeleri denemenizi öneririm 3 ay aralıklarla sperm testi yaptırıp bakarsınız eğer artış varsa bir süre daha dener, yoksa çok da fazla vakit kaybetmeden aşılamayı denersiniz. İnsan başta kabul edemiyo neden doğal yolla olmasın diyo ama olmayınca da kaybedilen zaman geri gelmiyo geçen her ay yumurta rezervinden gidiyor ve hamile kalma şansı daha da azalıyor. Umarım artış devam eder de doğal yoldan hamile kalırsın ama baktın olmuyo hiç üzülmeden ve çok da vakit kaybetmeden aşılamayı dene derim.

Son düzenleme:

canım bugün kaçıncı gün oldu?

İmmo selam nasılsın? Minik cimcime nasıl artık hareketlenmiştir kesin. Ben aynı gergin bekleyişteyim,yani sayıp bekleyince zaman bu kadar mı geçmez. Bugün aşılamanın 1. haftası arada açıp okuyorum belirtiler için bişiler yazmışlar mı diye ama öyle aman aman da bi belirti olmuyo sanırım herkes bi akıntıdan bahsetmiş bende ara ara oldu yine ara ara da kasığımda hafif batmalar ama ne biliyim bir an önce belli olsun diye heyacanlanıyorum, sabırsızlanıyorum. Sen regl belirtileri yaşadım demiştin sanırı di mi ne zaman başlamıştı o belirtiler? Buarada bir arkadaşım rüyasında beni görmüş içimi bişey kemiriyor salyangoz gibi diyormuşum doktor da bebeğin bağırsakları oluşmaya başlıyor da ondan diyormuş:) ay hayırdır inşallah bunu duyunca da iyice bi heyecanlandım yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…