valla böyle diyoruz diyoruz ama kendin stres yapmasan birileri çıkıp(mesela eşinin ailesi:)) sinirlerini de bozuyor. o da ayrı konu:)))
bir şey soracağım çakşır suyunu nasıl hazırlıyorsun yani ne kadar suya ne kadar koyuyorsun?
bi bardak suyu kaynatıyorsun 1 tatlı çakşır içine at 5 dk kadar demlendir 1 kahve fincanı içiriyorum kimleride aç karnına diyor ben yatmadan önce içiriyorum kahvaltıdan sonra ballısını yediriyorum ilişki konusunda farketti umarım diğer önemli konudada işe yarar
ne sen sor ne ben söylim 4 senelik evliyim ilk sene kankiydik kalan 3 sene beni yediler hep ben yalnızken oldu kısırsın sen bırak git dendi daha neler neler halbuki sorun bende değildi ama napıcan 15 de bir gene gidiyorum hiç bişey olmamış gibi siz doktora götürün beni dedim 1 sene oldu hala götürücekler
bendeki böyle tohum tohum yani çekilip toz haline getirilmiş değil. aktar öyle verdi. balla öyle tohum tohum halini mi karıştırıp yediriyorsun? yoksa değirmende çekilmiş halini mi?
aman o herkeste var. kendi oğullarına toz kondurmuyorlar. benim kayınvalidem 5 sene ne zaman doğuracaksın, hala hamile değilmisin diye beni yedi yedi bitirdi. şimdi de sorunun eşimde olduğunu adı gibi biliyor, test sonuçlarını gördü sonuçta, hala soranlara "sorun kimde bilmiyorum onlar söylemedi, ben de sormuyorum" diye yalan atıyor düşün ki. kadın hala beni töhmet altında bırakıyor illa ki.
seninki gene iyi benimki aleni bizim gelinin çocuğu olmuyor diyordu doktorada gidip geliyo ama nafile diyodu rahmetli olalı 5 ay oldu ama sağa sola söyledikleri ve duyduklarım cabası
çakşır kökü yada otu çekilmiş halini kulanıyorum bende aktardan aldığımda kökü demiştim toz haline getirilmişi kullanılır demişti
pardon vitex hayıttı. ferula elaeochytris yazacaktım. neyse işte birinde böyle bir ağaç çıkıyor birinde maydanoz gibi bir bitki çıkıyor kafam karıştı.ya bana aktarın verdiği böyle yuvarlak, minnacık top top bir şey. demleyince tadı da iğrenç. hiç bir şeye benzemiyor. belli başlı bir kokusu falan da yok. ot ot kokuyor bildiğin. acaba doğru şeyi mi aldım. bir de google'da çakşır yazıyorum bir bitki çıkıyor. latince ismi olan vitex agnus castus yazıorum bambaşka bir bitki çıkıyor. görüntüleri apayrı. anlamadım gitti.
pardon vitex hayıttı. ferula elaeochytris yazacaktım. neyse işte birinde böyle bir ağaç çıkıyor birinde maydanoz gibi bir bitki çıkıyor kafam karıştı.
süper bir artış maşallah...bizimde 50 tane çıkıyordu.eşim 1.derece varikoselden ameliyat oldu 2.5 ay önce.ilaçlar macunlar keçiboynuzu kürü ısırgan çayı hepsini kullanıyoruz.geçen hafta test yaptırdık bizimde toplamda 1.200.000 1ccde 600.000 çıktı. yeterli dğeil bu değerler ama bizim için bu bile mucize inşlh sizin değeerler gibi bizimkide artar.kullandığınız multivitaminin tam adı neydi acaba.bide at kestanesini anlamadım nasıl kullanıyorsunuz onu çayı falan mı oluyor?[/Q
aynı sorun bizdede var bende eşime zeytinyağlı incir sabah aç karnına yediriyorum kahvaltısını ettikden sonra ballı çakşır akşam yatmadan öncede çakşır suyu kaynatıp içiriyorum.İncirle 4 hafta sonra hareketlenmeye başlıyor çakşırda sperm çoğaltıyor 2 bilemedin 3 ay düzenli kullanlar çoğalmada iyi sonuç aldığını okudum kefirde çok işe yarıyor
evet canım eşime yediriyorum bende inciri.çaksır suyunu hangi ölçülerde nasıl kaynatıyorsun anlatır mısın?
evet biraz acımtırak yanlış anlama akıl verirmiş gibi olmayım ama bence onu bırak kullanma çekilmiş çakşır kökünü dene şayet elindeki çekilmemiş tohumsa çektir çakşır resimlerde sarı renkli bide ben kefir alıcaktım aktara sordum varmı diye karınca kovan gibi bişey verdi sütün içinme dedim oda sağolsun hiç bozmadı bende internetten araştırdım nasıldır nasıl yapılır diye benim aldığımla alakası yok böle de olabilir çakşırın çekilmiş halinin 50 gramını 5 liraya almıştım
immortalbeloved selam, valla bu ek takviyeleri okudukça acaba biz az mı ilaç vitamin ve kür kullandık diye düşünüyorum Gerçi eşim bir sürü ilaç ve keçi boynuzunun gayet yeterli olduğu görüşünde ama ne biliyim birini kullansak bu sefer aklım diğerinde kalıyor. Buarada bizim morfoloji %4 doktor ona çok takılmadı direk hızın üzerinde durdu ama ne biliyim bi taraftan o da aklımı kurcalıyo acaba evikap ve Coq10 morfolojiye de etki etmiş midir. Ay sonuna kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum inş iyi sonuçlar alırız.
canımcım sen bana bakma, bizim sayımız hem sizden epey düşüktü hem de yaşımız sizden ileri yani vaktimiz daha dar. o yüzden her şeye birden aynı anda yükleniyoruz. bir de bizim tüp bebek olayı kesinleşti gibi bir şey. %90 haziranda bilemedin en geç temmuzda olacak. doğal yolla hamilelik için son maçları oynadığımızdan resmen iyi geldiği söylenen her şeyi aynı anda kullanıyoruz:)) ama siz her şeyden önce trental kullanıyorsunuz ki trental damarları açmada ciddi iyi bir ilaçtır. benim annem senelerce bacak damarları için kullandı, kayınvalidem hala kullanıyor oradan biliyorum. yani sizin trental bir çok bitkisel küre göre çok daha etkili olacaktır eminim. sonuçta morfolojiyi en çok bozan şey varikosel ve trental varikosele iyi geldiği için morfolojiyi düzeltmede yardımcı olacaktır. üstelik sayı yükselince morfoloji düşük bile olsa sağlam sperm sayısı çok olacaktır. doktorun bir bildiği vardır sonuçta.
ama şahsi fikrimi söylüyorum, illa bir şeyi değiştirecek olsanız, ben olsam bir tek evicapı değiştirirdim. evicap yerine içinde yine evicap kadar e vitamini olan ama diğer vitamin ve mineralleri de içeren (özellikle çinko ve selenyum) bir multivitamin kullanırdım. yani eşinin içtiği hap sayısı değişmez ama diğer takviyeleri de almış olursunuz. ayrıca sayılı gün çabuk geçer, şu testi yaptırın sonuçlarını alın, çıkan sonuca göre, ne yüksek ne düşük çıkmışsa artık, gerekirse ek takviyeler kullanırsınız. hem gör bak sayı yükselince eşin de gaza gelip tıpış tıpış her şeyi alacaktır. benim eşim de o kadar nazlanırdı şimdi her şeyi içmeye hazır. psikolojisi falan düzeldi, hırslandı sayının artabileceğini görünce.
Merhaba kızlarr... Benim de eşimde hareket azlığı var demiş dr bugün %30 hızlı hareketli ilaç vermiş ama isimlerini daha bilmiyorum. Acaba ilaçlarla hareketi hızlanır mı? Korkuyorum yaaa 1,5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?