canım sağol bu dönemleri sende yaşıyacaksın yakın zamanda insan bir yazı arıyo hamilenin belirtisi nasıl olur diye araştırma yapıyorum eski trasver olup gebe kalanları okuyorum belirtileri neydi diye.inşallah sende trasver olduğunda bu topikten bakarsın belirtilere.çünkü ancak kendini oyalıyo insan ,allah hepimizin yardımcımız olsun...sevgili balance.......bu bekleme dönemi tüp bebeğin en stresli bölümü......bu bekleme sürecinde insan hep kendini dinliyor.....bir gün olumlu düşünüyor,birgün olumsuz........malesefki bu tür şeyleri psikolojimizden dolayı yaşıyoruz.........ama unutmaki bugünlerde geçecek ve ALLAH güzel sonuçlar nasip ettiyse o güzel günleride görücez hayırlısıyla...........bende sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum........inşallah buraya hamileyim diye yazıcaksın............kendine iyi bak.....:dance:
canım trasverin hayırlı olsun ...tutacağı varsa tutar öksürüye bakmaz.çok erken idrara bakmışsın geç tutunduysa idrarda çıkmaz .kanda çıkıp idrarda çıkmayanlar oldu kafana takma canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuşur....merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. tansferin 7. günündeyim. transfer gününden bu yana çok şiddetli öksürüyorum. moralim bozuk. bir de ovulasyon testi ile test yaptım negatif canım çook sıkkın.
balance88 canim benim benim tranverimin 1 gününden 5 ci güne kadar benim agrimi sana anlatamam abermiyorum rahmim sanki düsecek kramp giriyodu agliyodum allahim ne olacaksa olsun diye bebektende gecmistim ama agri transverim5 günü agrim kesildi dün biraz agridi aha dedim oldum heralde oluyorum ayyy dedim icim yandi bugün iyim bende anlamadim bi iyim bi kötüyüm ama bisey deyimmi benim de icime dogmuyo sanki olmuycak gbi geliyo allahim hayirlisiyla nasip etsin cok zor bende de oluyo ayni senin gibi bugün iyisem yarinim baska beklemek ona kezaa bilmiyorum bakalim insallah cumartesi gününe kadar adet yada baska kötü bisey olmassa doktora gidiyoruz kan vercez insallah hamile cikarim beklemek kadar kan sonucunuda almak zor olucak allah yardimcimiz olsum be e
sirenas canim idrar testimi yaptin o mu negatif cikti benim anladigim ovilasyon idrar testi ise daha erkan bence sen o teste bakma zaten trans ver gününü sayma bile benim de 9 günüm ama 8 demek lazimmis tranver günü sayilmiyomus korkma insallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?