Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

balance88 canim benim benim tranverimin 1 gününden 5 ci güne kadar benim agrimi sana anlatamam abermiyorum rahmim sanki düsecek kramp giriyodu agliyodum allahim ne olacaksa olsun diye bebektende gecmistim ama agri transverim5 günü agrim kesildi dün biraz agridi aha dedim oldum heralde oluyorum ayyy dedim icim yandi bugün iyim bende anlamadim bi iyim bi kötüyüm ama bisey deyimmi benim de icime dogmuyo sanki olmuycak gbi geliyo allahim hayirlisiyla nasip etsin cok zor bende de oluyo ayni senin gibi bugün iyisem yarinim baska beklemek ona kezaa bilmiyorum bakalim insallah cumartesi gününe kadar adet yada baska kötü bisey olmassa doktora gidiyoruz kan vercez insallah hamile cikarim beklemek kadar kan sonucunuda almak zor olucak allah yardimcimiz olsum be e

sirenas canim idrar testimi yaptin o mu negatif cikti benim anladigim ovilasyon idrar testi ise daha erkan bence sen o teste bakma zaten trans ver gününü sayma bile benim de 9 günüm ama 8 demek lazimmis tranver günü sayilmiyomus korkma insallah hamileyizdir

canım sağol bu dönemleri sende yaşıyacaksın yakın zamanda insan bir yazı arıyo hamilenin belirtisi nasıl olur diye araştırma yapıyorum eski trasver olup gebe kalanları okuyorum belirtileri neydi diye.inşallah sende trasver olduğunda bu topikten bakarsın belirtilere.çünkü ancak kendini oyalıyo insan ,allah hepimizin yardımcımız olsun...
canım trasverin hayırlı olsun ...tutacağı varsa tutar öksürüye bakmaz.çok erken idrara bakmışsın geç tutunduysa idrarda çıkmaz .kanda çıkıp idrarda çıkmayanlar oldu kafana takma canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuşur....

ben ağrı olduğunda seviniyorum olmadığı zaman üzülüyorum beni bıraktılarmı diye aman....... pskolojimiz hepten bozuldu valla..kurban olduğum rabbim herkeze bebiş versin banada versin amin..cumartesi inşallah HAMİLEYİMMMM DERSİN :CüvCüv: :lepi:

canım normalde ovulasyon testi hamileliği daha erken gösteriyor gebelik testine göre ondan onu kullandım. yani lh hormonu adete yakın tamemn silikleşmiyor.hamile değilsen tamemen kayboluyor. ve bneimki tamamen silikti. gerçi başka bi topikte arkadaş her zaman ovulasyon gebeliği göstermez diyor. ama benim etrafımdakiler hep ovulasyon testi ile daha önceden öğrendiler. 4 tane transfer edilmişti bizde erkek faktörü var diye. ama moralim çok bozuldu. yaşım 28 ama ne işimden ne de kendimden keyif alıyorum artık. eşim beni yemeğe götürecek moralim bozuk diye düşünüyor. canım benim oda olmasa ne yaparım bilmiyorum. moralimi düzeltmek zorundayım az sonra gelicek aşkım.

iyi akşamlar kızlar,nasıl gidiyor bekleme.

benim sadece göğüslerimde hassasiyet var.ve dünkü bel ağrım gitti..
bu gün çok rahattım. 6 gün kaldı.

Merhaba Meltemcim.Benim de bu gün ağrım olmadı.dışaı çıktım 1 2 saat gezdim.Az evvel adet ağrısı gibi ağrılar oldu.bir azcık da belim ağrıdı.Bi de beyaz akıntım var. Pozitifim haa bir de bir sürü ıdrar testi aldım :.D yarından başlıycam her gün birer tane yapıcam

bende daha evden çıkmadım.eşim aldı sabah yapmak istiyorum.ama çıkmaz daha belki çoğulsa diye ümit ediyorum.o zaman çıkabilir.
bir yandan da çıkmazsa üzülmek yok henüz erken diye kendimi teselli ediyorum.

Hatta ben bu gün de yaptım hiç bir şey çıkmadı banyoda bırakmıştım.lavobaya ikinci seferimde 2 cizgi vzrdı.Ama 30 dakka sonra yorumlayamazsınız yazıyo uzerinde..YYani bu gün bir şey yok yarını bekleyeyim

kasık batması da kayboldu bende.biraz o kafamı karıştırdı
ancak tutunma bittiyse batma azabilirmiş.eski transefer sayfalarını bulup okuyorum.

inşallah yarın çıkar ,yarın yaz hemen merak ederim. :)

ben transferin 4. günü yaptım,öylesine emin olmak için ,hani iğnelerin etkisi varmı onlar çıkarmı diye .ikinci çizgi hiç çıkmadı.
şimdi çıkarsa hamileyim diyebilirim rahatlıkla..

Ya ben hiç takmadım biliyormusun.testin üzerinde 30 dakkadan sonra çıkan sonucu yorumlayamazsınız yaziyordu.eşim erken yapma dedi.ben de erken olduğunu biliyorum hatta çıkmayacağını da biliyoprum dedim yaptım çıkmadı ikimizde güldük.öğlece lavobaya bırakmıştım .sonra ellerimi yıkama için gitmiştim bir baktım 2 cizgi silik çıkmış.ama önemsemedim.şimdi sen sçöğledin umutlandım valla..

ya ne biliyim ,sanki çıktıysa yarın da dene çıkar gibi geldi.öff zamanda deli etcek bizi.sabah olsa diyorum şimdi.
inşallah ümidimiz boşa gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…