Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

gülaaaayyyyyy durum neee,çok merak etttimmmm

yyaaaaaa ben şimdi test yaptım ikinci çizgi o kadar silik toz pembe ki testi yenilicem..ilk idrarımı döktüm ama nası olsa çıkmaz diye..
yeniden yapcam bakalım,olmazsa bu gün kana gidecem...

Hayatım sabahın 4de uyandım yaptım veee pozitiffff.Uyuyamaz oldım kızz

arkadaşlar ikiniz adına da çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin. benim 8 aralıktı transfer günüm benimki de çıksın istiyordum olmuyorrr. sizin transfer gününüz ne zamandı?

teşekkür ederim hayatım.ama kendimi çok umutlandırmıyorum.bu gun transferin 7 günü o yüzden.9 aralıkta oldu benimki melteminki 10 aralıkta

gülay 3 farklı test daha yaptım ilk 3 dk.da silik çizgi çıkıyo..
bekleyince kuruyunca daha belli oluyo.
doktoru aradım doğumdaymış.
gitsem mi hastaneye nedersin..

canım benim şoktayım ağlıyorum yazılanları gözüm görmüyo evde yanlızım eşim işte. öğlen söylicem..
seni de çoook tebrik ederim ,bak sana boşa ümit vermemişim.
inşallah beraber sağlıkla kucağımıza alırız hamiş arkadaşım...

Hayatım ilk önce tebrikkkkk ederim güzelim.Ben henüz gitme derim.Çok erken doktorun da büyük ihtimal test gününü bekle diycek..Yani oralara kadar kendini yorma.eğer hamile olmasaydın silik çıkmazdı.zaten her keste silik çıkıyor canım..

Ayy nasıl da güzel sesleniyor hamiş arkadaşımm..Göz yaşların her zaman sevinç göz yaşları olsun bir tanem..Sağ salim gelsinler bebeişlerimiz..

merhaba dün gelen gidenden yazamadım hayırlısı olsun inş. allah tamamlamayı nasip eder.... inanın sizler kadar bende heyecanlandım....ben daha beklemedeyim bu gün 4. gün yarın bende yapsammı acaba ama çok korkuyorummmmmmmmmm....

meraktan ölmezsem 2 gün daha sabredeyim... anladığım kadarı ile sen 7. gün bakmıssın.... bende öylemi yapsam bilmiyorumm.... allahım beklemek çok ama çok zormuşşşşşş...

ben zaten yine heyecanlıyım canım test gunumu bekliyorum.kendimi çok umutlandırmıyorum.adet ağrısı gibi ağrılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…