canlarim ya bütün yazilanlari okudumda allah bizlerin yardincisi olsun ne zor bi sinavdan geciyoruz yazilanlara hem güldüm hem gözüm yasardi ne zor yaaaaaaa yatmak inaninki yatmaktan insanin bütün organlari sirtina yapisiyo gibi basin agriyo gibi sanki dünyadan alakamiz gitmis sadece hamile olmaya adepte olmusuz hayat durmus bu icimdeki duygulari nasil ifade edebilirim bilmiyorum cok zor ben igne yapmaktan kan vermekten yani igneden cok korkan biriydim kendim yaptim bütün ignelerimi bana simdi igne yapmak hic zor ve korkutucu gelmiyo bana bu test gününü beklemek okadar zor geliyoki canim sikiliyo nasil vakic gecirecegimi bilemiyorum kitap okuyorum tv izliyorum ama genede icimdeki hamilelik beklemek cok zor yaaa birde arkadaslar benim bu 2 denemem birincisinde 3 tane transver yaptilar tutmamisti simdi mikroenjeksiyon yapildi 2 emriyo yerlesti bugün 7 günüm yaa ben size ne anlatayimki sikilmazsaniz anlatmak isterim hem vaktimizde gecer okuyun ne olur neler neler yasadim ben 5 yilllik evliyim 32 yasimdayim yeni evliyken aman bekleyelim olur biraz yasayalim demistik 1 yil öyle gecti baktik canimiz sikiliyo bebek gerekiyo yasimizda var dedik ve denemeye basladik 1 yil öyle gecti ya 3 yilda ugrastik olmuyo doktora gittik esimde sperm azligi var bendede prolaktinlarim hormonlarim yüksek ikimizdede var sorun hap falan kullandim hormonlar düstü ama olmuyo sonra doktorumuz tüp bebek önerdi ve ne gerekiyosa biz yapmaya basladik kan vedik bizi cagiracak artik doktor ve esime telefon geldi gelmenize gerek yok esiniz hamile dedi varya o ani size nasil anlatayim ben hamileyim inanamiyordum nasil agliyordum aglamak okadarmi güzeldi biz tedavyiyi biraktik ve ben artik adim atarken bile ay aman bebegim diye diye birgün benden kahverengi lekelenme geldi ve siddetli bir agri abooooooooooooo bu ne nasil bir agriydi feci doktora gittigimizde 8 haftalik olmustu ama kesem yoktu beni 1 hapta sonra gene gelin belki yerlesiyodur dendi 1 haftayi nasil gecirdim anlatamam 9 haptalik oldugunda kese gene yoktu ve ben artik bu agrilara dayanamiyodum sonuc dis gebelik cikti ve bebegimi operosyonla aldilar hayallerim umudum bitti herkes üzüldü ben ve esim kdar asla kimse üzülemezdi sonra kerkes bana dedi kizim böyle durumlarda bebegin bacagi icerde olur siz sicagi sicagina gene deneyin dediler 3 aylik bir dinlenmede bir tekrer denedik ve ben gene hamile kaldim bu sefer tama dedim oh alahim cok sükür yavrum geliyo artik dedik ve buda ayni agri ayni o kahrolasi kahverengi lekelenme ve bu sefer kese var ama bos kese icinde emriyo yoktu bos gebelikti suan cok üzgünüm inanin anlatirkenn o anlarimi yasiyorum ama anlatmak istiyorum insallah okursunuz bunuda kürtajla aldilar kendime cok zor geldim bu sefer hemen yapmiycam cocuk dedik ve 6 ay bekledik bu sefer ben ne güzel gene hamile kaldim ben gene heycanlandim buda düstü ve artik dedik bu ne neden tamam sperm az madem tutuyo ama neden böyle oluyo dedik ve biz türkiyeye geldik orda tüp bebek deniycektik esimin sipermlerine baktilar bana baktilar benim hormonlar iyimis ben halen hormon hapi kullaniyorum ama esimin spermlerinde yapi bozuklugu varmis ondan böyle oluyomus artik ne deseler insan inaniyo caresizsin ve biz türkiyede tüp bebek yaptirdik ankarada annemler ilgilendi yattim orda bana bakti anam benim 8 yumurta topladilar 3 tanesi tuttu ve yerlestirdiler ben 12 gün yattim tam test günüm de adet kanamam basladi ve olmadi biz tekrar evimize döndük artik benim ümidim yok oldu benim artik cocugum olmaz beni allah sevmiyo diye cok söylendim herkes isyan etme dediler birde böyle basaramamak cok kötü insan utaniyo basaramadim diye bu arda benden sonra evlenen eltimin görümcemin bebekleri oldu hepsi yasina girdi ve suan yani 2 gün önce eltim 2 bebegine gene hamile imis sevindim ama biryandanda imrendim bi tuhaf oldum anlayamazsiniz neyse vimize döndük ve türkiyedeki doktor acaba senin rahminde yada yumurtalarinda bi sorunmu var deyip histeroskobi istedi bizim iznimiz bittigi icin biz burda evimizde yaptirdik histeroskobimde temiz cikti esimle konustuk biz tekrar bir daha son kez bebek deneyelim dedik insan oglu iste arsiziz yada ana baba olmak icin cirpiniyoruz biz denedik ve ben gene hamileyim bu sefer gene dis gebelik oldum ama bu sefer bebegim benim yumurta kanalimida alip götürdü 3 ay önce gecirdim bu dis gebeligi bu sefer tamam ben dayanamiyorum artik allah vermiyo nasip etmiyo dedim ama ana olma istegi varyaaaaaaaaaaaaaaaaa bu sefer burda mikroenjeksiyon yapmaya karar verdik ve bugün transverimin 7 günü ve ben bu sefer umutlanayimmi yoksa bu sefer ne olacakmi deyim inanin ne düsüneyim bilmiyorum allahtan umut kesilmiyoo ama artik bende anne olmak istiyorum allahima yalvariyorum ne olursun allahim bu sefer ooooooollllllllll deee ol de olsun bazen ayni o agrilar oluyo ay aman genemi ay ne olacak diyorum cok korkuyorum neyse kizlar sikildiniz hee ne yapiyim cok ylnizim cok korkuyorum iyki bu kk var da icimi döküyorum birde bisey söyleyimmi arkadaslar bizim durumumuzda olmayan bizi asla anlamiyo amannnnnnnnnn ne olcak olur amma kafaya takiyosunuz yaa demeleri beni öldürüyo rol yapmaktan cok yoruldum ha birde arkadaslar benim test günüm tam esimin dogum günü 19 aralik esim diyo insallah bana hamileyim dersin diyo neyse allah bizlrin yardimcisi olsun
merhaba arkadaslar benim de transferin 8. günü ben yatamadim malesef yinede günlük islerimi yapiyorum ins.ALLAHIM emegimizi bosa cikartmasin
merhaba oh senin az kalmış belirtin falan varmı inşallah tutar kaçıncı deneme ve kaç emriyo koydular çokmu sordum neyse allah gönlüne göre versin.
gurbetkusu canim burdada karsilastik kizzzz ne yapiyim heryere yaziyorum ben yatiyorum kalkinca hemen burdayim simdi gene kalktim 7.30 da fitilim var atmadan yaziyim dedim ezelde var bugün iyi hadi bugün aaksami ettim haa aglaya aglaya bugün cok duygusaldim hep agliyasim geldi kiz seninle ayni transver günümüz sen niye 23 de terminin ben 19 unda test yaptircam sen niye öyle ayniyiz kizz ama 19 unu beklemeden erken testler varya müllada fürüh test ondan alcam esim yok diyo ama valla yata yata organlarim yapisti test yapiyimda kalkiyim diyom yaa evi fareler basacak kizzzzzzzzzzzzz kim temizliycek esim yapiyo ama genede benim yaptigim gibi deyil ben titizim ev bana batti valla 8 günde ama bebek istiyomya ne yapiyim farelerde bassa evi ..... da götürse yatiyom ayyyy nohutlu pilav yedim yüregim kalkti valla kusacam gizzzzzzzzzzz
arkadaşlar bugün nedense pek umutsuzum yine olmadı. streslenmekte istemiyorum olumlu olmak istiyorumki iyi düşün iyi olsun ama içimin bir tarafı ya olmadıysa deyip beni kemiriyo offff................dün akşam soltarafdaki belime şimsek gibi ağrı geldi gitti bu sabahta adet olucakmışım gibi ağrı oldu şuan ağrı falan yok.sizlerde varmı kızlar bişe bugün benim 5. günüm daha var bekle dur sabırrrrrr allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?