Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

yavrum canim hikayeni bastan asagi okudum cnm inan cok üzüldüm yasadiklarina ins ayin 18 de sonucun pozitiv olur ve 9 ay bebegin seninle olur SIMSIKI sana sarilir
benim terminimde ayin 23 ne 28 diye yanlis hesaplamislar canim seninle ayni gün transfer olduk ama sen mutlu haberi benden insallah erken vereceksin cnm

gurbetkusu canim burdada karsilastik kizzzz ne yapiyim heryere yaziyorum ben yatiyorum kalkinca hemen burdayim simdi gene kalktim 7.30 da fitilim var atmadan yaziyim dedim ezelde var bugün iyi hadi bugün aaksami ettim haa aglaya aglaya bugün cok duygusaldim hep agliyasim geldi kiz seninle ayni transver günümüz sen niye 23 de terminin ben 19 unda test yaptircam sen niye öyle ayniyiz kizz ama 19 unu beklemeden erken testler varya müllada fürüh test ondan alcam esim yok diyo ama valla yata yata organlarim yapisti test yapiyimda kalkiyim diyom yaa evi fareler basacak kizzzzzzzzzzzzz kim temizliycek esim yapiyo ama genede benim yaptigim gibi deyil ben titizim ev bana batti valla 8 günde ama bebek istiyomya ne yapiyim farelerde bassa evi ..... da götürse yatiyom ayyyy nohutlu pilav yedim yüregim kalkti valla kusacam gizzzzzzzzzzz

allah bu günlerimizi bosa cikarmasin insallah cok zor bi dönem 12 gün bana yil gibi geldi abartmiyorum yatmak cok zor allahim yatarak alma canimizi cok zor beee

kizlar halimi bi görseniz deli gibiyim ben kokosun tekiyim ama bu hallerim abooo lavoboya giderken aynanin önünden geciyorum mecbur aynaya bakmadan geciyorum gözlerimin alti morarmis yüzüm sararmis kilik öyle esimden utandim bugün birde siyah giyiyorum nedense bu aralar esim bana bugün satanis gibisin dedi ayyyy tuhafima gitti makyaj yapmayi özledim yapayim dedim bebek tutuysa simdi bisey olur ay paronayakmi oluyom ne yata yata beynim sulandii ciddiyim

aha ben gidiyom yatmaya fitil hap saatim geliyo ezelde baslar hadi hekese hayirli geceler kiz gurbetcikusu resmin varmi resimler albünler bölümünde koyda görem seni ben varim koymustum esim ve ben diye

merhaba arkadaslar benim de transferin 8. günü ben yatamadim malesef yinede günlük islerimi yapiyorum ins.ALLAHIM emegimizi bosa cikartmasin

merhaba oh senin az kalmış belirtin falan varmı inşallah tutar kaçıncı deneme ve kaç emriyo koydular çokmu sordum neyse allah gönlüne göre versin.

arkadaşlar bugün nedense pek umutsuzum yine olmadı. streslenmekte istemiyorum olumlu olmak istiyorumki iyi düşün iyi olsun ama içimin bir tarafı ya olmadıysa deyip beni kemiriyo offff................dün akşam soltarafdaki belime şimsek gibi ağrı geldi gitti bu sabahta adet olucakmışım gibi ağrı oldu şuan ağrı falan yok.sizlerde varmı kızlar bişe bugün benim 5. günüm daha var bekle dur sabırrrrrr allah yardımcımız olsunn

merhaba oh senin az kalmış belirtin falan varmı inşallah tutar kaçıncı deneme ve kaç emriyo koydular çokmu sordum neyse allah gönlüne göre versin.

merhaba arkadasim evet benim az kaldi beklemek zor ama mecbur yüz dük yüzdük kugruguna geldik diyorum:))) ALLAHIM emegimizi bosa cikarmasin canim benim ilk mikroenjeksiyon demememdi iki embiriyo yerlestirildi bakalim hayirlisi inss pozitiff sonucumuz olur hepimizin:Saruboceq:

balence88 lütfen olumsuz düsünme hem bak kendin söylüyosun olumsuz düsünme olumsuz olmasin olumlu düsünki pozitif olsun arkadasim ALLAH hakkimizda hayirlisini versin

canim arkadasim yavrucum kizzz bu ne hal ben sanki hic transfer olmamisim gibi normal hayatima devam ediyom gecen cumartesi alisverise bile gittim insan kendini iyi hissdiyo disarida yapilacak isim oluyo gidiyom ayy ben zaten yatamazdim pazar günü temizlik bile yaptim ayy bilmiyom inss tutar ben cok esirgemedim ALLAHIM esirgesin insallah benim terminim i hatta ayin 28 ine vermislerdide dün tel actirdim iki hafta sonra gel dediler hemde 28 ine verdiler niye böyle diye yanlis hesaplamis hemsire dogru demis iki hafta sonra olmasi lazim demis o gün ambulans kapali oldugundan 23 ne verdiler ben erken test yapmak istemiyom dr dan duymak istiyom eger ecde test yaparsam evde hayal kirikligina ugramak istemiyom duygusallastim diyosun bende pazar günü aglaya aglaya isim bitti hem is temizlik yapiyodum hemde aglaiyodum gözlerim nasil sismisti tamam artik bebekler gitti dedim kendi kendime belirtim yok baska arda bi sag yumurtaligim agriyo okadar canim sen kendini yipratma olumlu düsünki olumlu olsun ha bide benim resmim yok orda nasil kondugunuda bilmiyomopuyorumnanaktan

yavrum kizz bis sorayim doktorun sana transferden sonra ne önerdi yatmanimi? bide sen ne kadar ödedin maliyeti nekadara cikti tedavinin? ayyy ben de hastayim biöliyomusun bogazim agriyo öksürükten ilac da kullanamiyom

sevgili balance.......bu bekleme dönemi tüp bebeğin en stresli bölümü......bu bekleme sürecinde insan hep kendini dinliyor.....bir gün olumlu düşünüyor,birgün olumsuz........malesefki bu tür şeyleri psikolojimizden dolayı yaşıyoruz.........ama unutmaki bugünlerde geçecek ve ALLAH güzel sonuçlar nasip ettiyse o güzel günleride görücez hayırlısıyla...........bende sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum........inşallah buraya hamileyim diye yazıcaksın............kendine iyi bak.....:dance:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. tansferin 7. günündeyim. transfer gününden bu yana çok şiddetli öksürüyorum. moralim bozuk. bir de ovulasyon testi ile test yaptım negatif canım çook sıkkın.

gurbetkusum canim transverden onra doktor bana yat demedi günlük hayatina devam et dedi ama ben okadar sey yasadim korkuyoruz korkuyorum nemelazim yatiyim dedim ama bugün kalktim yemek yaptim esimin annesi geldi biraz oturdular ben de oturdum esirgiyoz giiiiiiii allah esirgesin allaha emanet ama genede korku iste benim transverden sonra agrim cok oluyo diyodum ya o agrilar transverin 5 günün den beri masallah agrimiyo cok arada bi assa bölgem cekti dün oldu bugünde arada adet olcakmisim hissi var sanki korkuyorum canim benim tedavi masrafim hersey hersey 1000 euro tuttu okadar baska hicbirsey ödemedik ilaclar da icinde hersey sen ne kadar ödedin

gurbetkusu benim de bugazlarim acidi sisti 2 gün önce sitresten beeeeee ama bisey deyimmi kizzz sanki allah sasirtsin insallah da sanki buda negatif gibi geliyo bana insallah yanilirim da bilmiyom valla hep hamileliklerim problemliydiya sanki anne olamiycakmisim gibi geliyo alllahim sasirt beni bana hediye ver diyorum ya bakalim allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…