Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

32 yaşımdayım....neden orta kailitede olduğunu belli değilmiş birsürü nedeni olabilir dedi.... eşimin spermlerinde şekil bozukluğu vardı o neden olmuş olabilirr. yumurtada sorun oalabilirmişşş daha birkaç neden o yüzden 4 tane yerleştirildi ... olasılığı çoğaltalım dediler... inşallah bakalım ne ile karşılaşıcaz... iğne ve ilaçlara devam ediyorum ve sabırla bekliyorummmmmmmm.....

o hamile kalanlardan biride ben olurummmm inşallahhhhhhhh....... umudumu kae kavybetmedimmmm ve kaybetmeyeceğimmmmm... rabbim en doğrusunu bilirr

yok ne uyuması ama uykum var direniyorum siz yataktan kalktınızmı karincim hoş geldin kafana takma iyi düşün iyi olsun allaha emanet hepimiz birbirimize dua edelim inşallah hamileyizdir..

Ben evet yatmıyorum.Yani yemek yapıyorum evde dolaşıyorum bulaşık yıkıyorum yan yatıp tv izliyorum ama henüz dışarı çıkmadım..

bende dışarı çıkmadım ama erken daha çıkmak için MLKPINARI merak ettim araştırdım değeri 15.4 çıkmış inşallah geç tutunmadır inşallah katlanır

yaren58 kaymaklimbalance88meltemcimelgizdrgünay daha aklima gelmeyen arkadaslar cok sagolun beni yalniz birakmadiniz icin hele hele kaymaklim allah sana sabir versin arkadaslarin dedigi gibi allah sana koc gibi hayirli bir erkek evlat versin sana yardimci olsun hepinizi öpüyorum

inşallah yavrumm,hamiş haberini alınca daha mutlu olucaz..

kızlar bugün hiç keyfim yoktu,pek yazamadım,bel ağrısıyla uyandım,sanki regl olcakmışım gibi.tuvalete taşındım sürekli.yattım bütütn gün.sersem gibiyim..yarın düzelirim inşallah..regl olmak istemiyorum...mafoldumben

arkadaslar bisey sorcam benim bugün transverimin 8 günün ya simdi agrim falan yok cok sükür ama transverin 5 ci gününü kadar adet agrisi cektim sanki adet oldum olacak gibi simdi yok sizlerdede oldumu öyle bi agri yada ben diyorum acaba transverin 5 ci gününe kadar yerlesmemi oldu acaba simdi agrim yok sadece arada bir rahim cekme yapiyo sanki okadar bazi arkadaslar gögsüm agriyo el deyemiyorum falan diyolar bende gögüde agrida yok allahim yoksa olmadimi yaaaa tutmadimi zaman zaman gecse bii ben dayanamiycam bugün 8 gün ama ben galiba transverin 10 günü test yapiyim diyom bide cikkmassa beklemek cok zor yemin ederim basim agridi tv izlemekten izdivactan migdem bulandi yata yata ayyyyyy

Ben dün senin gibiydim aynen meltemcim.Ağrım vardı adet olucam sanıyordum.Doktorumu aradım morel verdi.bu gün çok daha iyiyimm.Hem de umutlu ağrım da azaldı.Bekleme süresi bitene kadar her gün bir hal olucaz anlaşılan.Ama zaman geçmiyooooo.....

doğal mı yanii,aslında başından beri çok pozitiftim,hiç kasmadım kendimi,sabah bir iki telefon ve ağrılar beni bitirdi.
şimdi toparlanmaya çalışıyorum.
sen nasılsın neler yaptın.

Ben dee günümü kocamla geçirdim.Yurt dışında olduğumuzdan 24 saati bir yerdeyiz.Yemek yaptım yedik TV izledik bilgisayarda internete takıldık oyun oynadık..beni oyalamaya çalışıyo ama benim için zaman geçmiyor..

bulunduğun yerin tadını çıkar o zaman canım,gezilcek yerleri varsa orayı gez.
ben yanlızım evde.eşim işten geç geliyo,sabah erken gidiyo.ben rapor almıştım bu hafta için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…