Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

teşekkürler kızlar,inşallah bu sayfadan hep beraber hamiş sayfalarına geçicez..
tamam gülaycım ,bugün sakin olmalıyım,doktorum a ulaşamadım.o ne yap derse dinlicem.yarın sabah testi tekrarlarım.
ay heyecandan yerimde duramıyorum .daha kimseye de söyleyemedim.çok erken değilmi...

Kimseye söğleme canım..Zaten hamile olmamamız %99 ..ama bekle derim ben.12 gün olsun da sonra.ben eşim dışında kimseye söğlemedim.doktorumu da aramadım.arasam da zaten 12 günü bekle diycek..

Benim göğüslerimde bir değişiklik yok.Sade adet ağrısı gibi ağrılarım var adet olucakmışım gibi.Ama test de çok silik değil belirgin yani..Ay meltemcimm bir hayırlısıyla bitse de bu iş ikimizde çıldırıcaz :

2010 toppiği iyi fikir :) bak bu moralimi yerine getirdi şimdi iyi şeyler düşünme zamanı herşey çok güzel olacakkkkkk ..... ağrıyı unut canım benim herşey yolunda pozitif düşün öyle olsun ..... okuyunca aynı belirtiler bendede oluyor psikolojikmi bilmiyorum ama inş. benimde testim olumlu çıkar arkanızdan istikrarlı yürüyorum kızlar.... :))

ayyyyy kızlar sabah bir açıyım pc yi dedim hamile patlaması oleyyyyyyyyyy hadi hayırlısı inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır. ağrılara takılmayın ağrılar tutunmanın işareti günay sen benden 1 gün sonrasın meltemcim aynı gün .ben cesaret edemiyorum yapmaya kimyasal gebeliğimde 7. gün idrarda çıktı sonra kan değerlerim düşmeye başladı çok üzülmüştük bence kimseye söylemeyin 12. günkü testi bekleyin derim.12 günkü kan testi daha sağlam kızlar ikinizide tebrik ederim gebişlerrrrr

meltemcim kaç emriyo sana koydularsa hepsi tutmuştur çünkü daha 6. günümüz kimsede böyle erken çıkmaz hadi topiğimiz uğurlu geldi MAŞALLAH HAMıŞ DOLSUN ıNŞALLAHH

sağol balance ,iyik açmışın topiği bak bize bebiş getirdi..
haklısınız kızlar sevincimi içimde tutayım azcık .vakti gelmeden söylemiyim..
karin balance,bekliyoz sizden de güzel haberler..yeni topik açıcaz ..haddddddddeeeeeeeee...

ayyyyyyyyyy cok sevindim kizlar allahim tamamina erdirsin insallah 12 gununuz de boyle seviniriz
her hamile haberi alinca inanin gozlerim doluyo rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah darisi basima

İNŞALLAH CANIMYA BURDA HERKEZ HAMİLE OLUR ARTIK YENİ TOPİĞİDE SİZ AÇARSINIZ BAŞI BEN ÇEKTİM ELİMİ SİZE VERDİM HADİ GEBİŞLERRRRRR zemuszemus hihoyyyt:teytey::lepi:

ayyyyyyyyyy cok sevindim kizlar allahim tamamina erdirsin insallah 12 gununuz de boyle seviniriz
her hamile haberi alinca inanin gozlerim doluyo rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah darisi basima

CANIM SENİN KAÇ GÜNÜN OLDU HAYIRLISI ARTIK inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah yüzümü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…