evet doğru az çıktı ama çıktı.SONUÇ 36.
evet doğru az çıktı ama çıktı.SONUÇ 36.
bu arada tüm hamileee olan arkadaşları tebrikk ediyorummmm....rabbim tamamına erdirsin inşşşşş....
canımm benim ilk denememdiiiiii ve kimyasal gebeliktii.......senin kii çok çok iyi o zaman...tebrikk ediyorumm tekrarrr günaycım.....çok iyi bi sonuççç...benim 14.günde dahii idrarda çıkmamıştıı..14.gün kandaki değerimdee 44 dü.....
ben bugün 2.iğnemii vurulucammm yeni başladım 2. tedavimee......
günaycım çooooooooook tebrik ederim. bu kaçıncı gün değerin canım?
Yapma ya.Çok geçmiş olsun canım ama nedense ben seni hamiş olarak hatırlıyorum...İnşallah ynılmam kısa sürede sen de hamiş kalırsın bir tanemm.
sağollllllll canımmmm........inşş yanılmazsınn günayy......
Teşekkür ederim canım darısı bütün isteyenlerin başına inşallah.7 günki deyerim 36 canım..
gunaycim tebrik ederim yegenime iyi bak cnmmmzemuszemus bu arada canim senin cogul herhalde cunki bukadar erken cikmaz normalde
meltemcim seide tebrik ederim kendine cok iyi bak yegenimede zemuszemus
darisi bizlerin basina insallahhhhhh
Hayatım ya ben doktorunu aramana gerek yok demiştim bir tanemmmm.Aslında ben kanda bakmak istiyordum eşim izin vermiyordu adamı kandırdım hemen evin önünde almanda yaptırdım...İstersen koş git sen de yaptır bir yerde.Sonucun 20 nin üzeri çıkıcak ıdrarın pozitif ya ondan.Ben 2 gün sonra tekrar yapıcam bakayım katlanıyormu diyee...
Hahahhaha kocan doğru söğlemiş ama .Benimkinide sabahın 4 de opücüklerle uyandırdım ve uyuyamadık sabaha kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?