Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

Amin hayatım darısı bütün çocuk isteyenlerin başına inşallahhh..Ama 2 gün sonra tekrarlıycam inşallah katlanır..

bu arada tüm hamileee olan arkadaşları tebrikk ediyorummmm....rabbim tamamına erdirsin inşşşşş....

canımm benim ilk denememdiiiiii ve kimyasal gebeliktii.......senin kii çok çok iyi o zaman...tebrikk ediyorumm tekrarrr günaycım.....çok iyi bi sonuççç...benim 14.günde dahii idrarda çıkmamıştıı..14.gün kandaki değerimdee 44 dü.....
ben bugün 2.iğnemii vurulucammm yeni başladım 2. tedavimee......

Yapma ya.Çok geçmiş olsun canım ama nedense ben seni hamiş olarak hatırlıyorum...İnşallah ynılmam kısa sürede sen de hamiş kalırsın bir tanemm..

günayyy kızzz, bana yapma derken yaptırdın mıııııı,he heeeeeee..
ne güzel katlansın inşallah değerin.

hamiş arkadaşım tebrikler ,tekrardan yeni topiğimizi nereye açacan link ver kaybolmayalım hee...

kızlar hoşgeldiniz teşekkür ederiz,biz hala şoktayız .

eşime testleri verdim,ilk önce hımmm,bakalımmmm,hamile olabilirsin dedi ..durdu yüzüme baktıı,bu kadar niye test yaptınki..zaten belliymiş hamile olduğun dedi.
bende surat ettim ,önce tebrik edilir dedim...sonra barıştık ..he heeee..

gunaycim tebrik ederim yegenime iyi bak cnmmm zemuszemus bu arada canim senin cogul herhalde cunki bukadar erken cikmaz normalde
meltemcim seide tebrik ederim kendine cok iyi bak yegenimede zemuszemus
darisi bizlerin basina insallahhhhhh

Hayatım ya ben doktorunu aramana gerek yok demiştim bir tanemmmm.Aslında ben kanda bakmak istiyordum eşim izin vermiyordu adamı kandırdım hemen evin önünde almanda yaptırdım...ıstersen koş git sen de yaptır bir yerde.Sonucun 20 nin üzeri çıkıcak ıdrarın pozitif ya ondan.Ben 2 gün sonra tekrar yapıcam bakayım katlanıyormu diyee...
Hahahhaha kocan doğru söğlemiş ama .Benimkinide sabahın 4 de opücüklerle uyandırdım ve uyuyamadık sabaha kadar...

sağolun cellist ve kaymaklım,lütfen peşimizden gelin..hamiş haberi ile başladık,inşallh bu sayfa böyle devam eder...

gunaycim tebrik ederim yegenime iyi bak cnmmm zemuszemus bu arada canim senin cogul herhalde cunki bukadar erken cikmaz normalde
meltemcim seide tebrik ederim kendine cok iyi bak yegenimede zemuszemus
darisi bizlerin basina insallahhhhhh

Teşekkür ederim birrr tanem.Darısı başına inşallah ikiz oğlanlara hamiş kalırsın ve sağ salim dopurursun hayatımm..

tamam ,artık yarına kaldı,..

oh ne güzel,bizimki ,çikolata şeker ne varsa toplamış getiriyormuş,kim yicek onları dedim..bebişler diyo ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…