Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

drgünay canim cok mutlu oldum ve agladim cok sevindim biran kendimi düsündüm allahim banada bekleyen herkese tattir rabbim günay 7 güne göre tek deyil bebek sana deyim 2 de olur 3 de gör bak demedi deme tebrik ederim canim sen benden 1 gün sonra transverin olmus ben cesaret edemiyorum tes vs yapmaya

yavrum kizz nasilsin bi belirtin varmi bugün benden kahverengi bi leke geldi sabah bi baktim sanki adet öncesi gelirya öyle galiba adet olacam nasip deilmis cok üzüldüm imsallah seninki tutunmustur güzelim. ben hastaneye 1050 ödedim ayrica 72 de tahlil yaptitdim ayri onu ödedim ALLAH hakkimizda hayirlisini versin.

gurbetkusu ne yaptin merak ettim canim insallah durmustur o lekelenmen allah sifani versin canim hersey iyi olacak korkma ne yapalim allah ne derse o bende cok korkuyorum yaaa

gurbetkusu canim ben iyim bakalim simdi benim transverden 6 güne kadar adet agrim oldu bayagi ama sonra gecti nebiliyim agrisa daha iyi diyolar agrimasa ne biliyim valla kafam karisiyo

gurbetkusu valla ne yalan icim bi tuhaf korkuyorum acaba tutumu ki tutmadimi zaman gecmiyo ya benim cumartesi test yapilcaktiya bugün doktoru aradik test icin ne yapcaz diye doktor 21 de pazartesiye yapilcak dedi ne yapiyim bilmiyorum

cnim ya güc olmasinda gec olsun pozitiff ciksinda pazartesi ciksin doktor bana vitil felan vermedi bilmiyom ben sadece duphaston ve vitamin aliyom bu kadar lekede az tam gecmedi ama bilmiyomm offff hayirlisi

ben de sıkıldım beklemekten 8. günüm idrarda çıkmadı. 4 embriyo transfer edilmişti. allahım hayırlısını istiyorum.

sirenas canim tesde bügünmü yaptin belki daha cikmaz kanda cikar benim 10 günüm ben test yapmadim yapasim var ama esim istemiyo beklemek ne zor mus banada 2 tane yerlestirdiler hayirlisiyla tutmustur insallah hepimizin bebekleride amin.

canım inşalahhhhhh. valla iyi dayanıyon. tebrik ediyorum seni. ama ben cumartesi gidip yapıcam kan testini. 11. güne denk geliyor belli olur heralde o gün tam olarak. ben dayanamadım idrar testini bu gün yaptım.

moralb bozmak yok ....herşeyin hayırlısı inşallah....dua edrkerken herkes için ediyoruz....dualarımız seninle ve bizlerle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…