Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

yaa arkadaslar beklerken sizdede kahverengi leke veya kan geldimi ya bende bugün göründü bebeklerim düsüyo galiba tutunmadilar ya ALLAHIM sen büyüksün hakkimda hayirlisini ver yarabbim hepimizin

gurbetkusu leken hic kesilmedimi ayni yogunluktami azalma yada renginde bi degisiklik varmi hic yazmiyon anamm merak ediyom dua ediyom herkes icin valla bak

dr günay sonucun test gününden önce bile cok güzel bence inss ikiz ücüz hayirlisi neyse o olsun tebrikler ALLAH saglikla kucagina almayida nasip etsin saglikla inss benimkide 7 araliktaydi transferim bugün malesef kahverengi bi lekeyle uyandim sanirim kirmiziya dönüsecek hayirlisi neyse o olsun diyorum

ınşallah senin sonucunda güzel olur canım.Ben ilk denemede bende de 9 günde kagverengi lekelenme oldu ama hamileydim.Hatta bir gün yoğun kanamam da olmuşdu.Onları kaby ettiğimi sanmıştım ama benimleylerdi.Malesef sonra 10 haftamı doldurmama az kalmış malesef kalp atışlarının durduğunu öğrendim..ınşallah sen de hamilesindir canım..

gurbetkusu canim bugün nasilsin insallah leken durmustur canim bende bugün iyi deyilim yaa karnim agriyo sanki benim de adetim gelecek gibi iyi deyilim moralim cok kötü

serenas hep dua ediyorum kendime ederken hep isteyenlerede ver allahim diye dua ederim hep allah insallah istedigimizi versin hayirlisinlan amin.

herkeze merhaba GURBETKUŞU LEKELENMEN TUTUNMA ıŞARETı DıYOLAR NERDE OKUDUYSAM LEKESı GELEN HAMıLE OLUYO KORKMA. BENıMDE KASIĞIMDA VE BELıMDE ARA ARA AĞRIM VAR.bilmiyorum neden aman paronayak olduk valla ağrım var neden acaba tutmadımı adetmi olacağım ağrım olmaz neden ağrım yok demekki tutmadı bebiş yok valla kafayı yiyeceğim bu stres beni öldürecek allah yardımcımız olsun

canlarım,sonucucnu bekleyenler lütfen daha sakin olmaya çalışın,mecbur bekleyeceğiz...ne yazılımışsa onu yaşayacağız...
ben testimi tekrarladım,sonucum katlanmamış,daha da düşmüş,kimyasal gebelik geçiriyormuşum,en azından adı gebelik,bu bile sevindirici olabilir aslında...
allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...amin...
sevgiler...

slm kıslar bende tüpbebek hastasıyım,eşimde sorun var hafta başı test yaptırdı tüpbebekten başka çaremiz yok.
size sorum tedaviye nezman başlamalıyım,2,kez sperm testi 2ay arayla yapılması gerekiyo diye duydum.
ama ben 1ay sonra tedaviye başlamak istiyorum bna yardımcı olurmusunuz.şimdi ürologa mı gtmeliyim önce yoksa gerek yokmu?
kusura bakmayın kafam çok karışık

balance senin kacinci günün bugün ya sendede oluyomus bak niye adet olcak gibi bi his oluyo agri oluyo arada sabahin köründe kalktim aha oldum diye ama yok olmamisim bu korku beni öldürüyo valla bazilarinda lekelenmesi olmadan hamile kaliyo illa tutunca lekemi gelmesi lazim kafam karisti benim 1 denememde transverin 11 günü lekelenmem olmustu sonrada adet oldum tutmadi masallah bunda lekem yok ama genede insan korkuyo benim bugün 11 günüm ama sanki yarindan korkuyom adet olurum diye ilki öyle olmustu cünki budami öyle diye korkuyorum ya su icimin yangini bi gecse durmadan migdemin üstü varya orasi kalp gibi tik tik atiyo acayip allah ol de olsun ne olursun rabbim

dr günay sagol canim anlattiklarin bana moral oldu zaten hakkimda hayirlisini diliyorum ins benimledirler bebeklerim sizin bu kacinci denemeniz? benim ilkti kendi kendime diyorum keske türkiyede yaptirabilseydim tedavimi diyordum belki ozaman olurdu diyorum insallah senin bebeklerin seni birakmaz 9 ay SIMSIKI sarilirsar annesine saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim ALLAHIM hepimizin yüzünügüldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…