Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

gurbetkusu nasil oldun leken durdu insallah canim demi tutunma lekesi diyolar bak insallah canim yaaa benimde bugün adet olcam gibi agri geliyo arada hafifi ama genede ben korkuyrum iste ha leken gelince yada gelmeden hic agrin oldumu yoksa agrisizmiydi bi cevapla giiiiiiiiiiiiii.

evet doğru az çıktı ama çıktı.SONUÇ 36.

canımmmmm çok sevindim yaaa
inşallah ikiyede üçede katlancak allahın izniyel bu defa bi problem olmadan kucağına alırsın inşallah canım benim darısı bütün isteyenlerin başına opuyorumnanaktan

canım çok üzüldüm bende mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim inşallah birdahakine sorunsuz bir gebelik geçirirsin.
canim ben ocakta baslicam tedaviye ama sizi hep takip ediyorum
cok seviniyorum hamile haberi alinca umut oluyo bana
ocakta inşallah hamile olursunda bizde sana seviniriz.

canım benim 7. günüm inan bende birşey anlamadım kiminde ağrı varsa tutunuyor kiminde ağrı yok bende belirti yok diyip sonuç pozitif çıkıyo.offfff ya valla bende sıyırıcam yinede allahtan umut kesilmez rabbim herkezi sevindirsin

yavrum lekem kesilmedi hala devam ediyor belim agriyo adet olacakmisim gibi canim sende panik yapma lütfen zaten olacak olduktan sonra önüne gecemeyiz ALLAH tan hayirlisin

9. gün değerini hiç önemseme bence. önemli olan 12. gün değeri öyle olmasa drlar 12. gün yapılacak demezler unutma.

lütfen pozitif düşün pozitif olsun olur mu?

çok teşekkür ederim. ama moralimi bozmamam imkansız o kadar emek o kadar umut ve para başaramadım olmadı olmadı yükseleceğini beklemek benim saflığım.

Seranes canım tebrik ediyorum.Bence hamilesin.normalde Bhcg 8 9 gün salınmaya başlar ve sonra katlanar.demek sende yeni salınmaya başlıyorr..2 gün sonra tekrarla.Rabbim hayırlısını kısmet etsin...

buyur oku

canımmmmm çok sevindim yaaa
inşallah ikiyede üçede katlancak allahın izniyel bu defa bi problem olmadan kucağına alırsın inşallah canım benim darısı bütün isteyenlerin başına opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canımmmm.İnşallah katlanır canım.Yarın tekrar baktırıcam kanda.Bu arada seni görmeyime sevindim.Çoktandır karşılaçmadıkk...Bebişin de iyidir inşallahh.Benim için dua et canım..

Seranes canım tebrik ediyorum.Bence hamilesin.normalde Bhcg 8 9 gün salınmaya başlar ve sonra katlanar.demek sende yeni salınmaya başlıyorr..2 gün sonra tekrarla.Rabbim hayırlısını kısmet etsin...

canım ciddi misin ya. valla ağlamaktan gözlerim şişti hamilesin yazısını görünce inan dünyalar benim oldu. sanki doktorumdan duymuşum gibi. inşallah canım allah söyletmiştir. ben herkesi aradım yok dedim zaten. iki gün sonra tekrar tahlil yapıcam. beni tek umutlandıran şey ablamın iki bebişinin de adetten sonra 9. günde kanda çıkması. oda bana moralini bozma bizim ailede geç çıkıyor diyor. ama umutlanmakta istemiyorum. şimdiden merkez aramaya başladım. şubatta bir daha deneyeceğim. çok çok istiyorum bebek sahibi olmayı. allahım inşallah hepimize yaşatır o günleri.

Ağlayıb kendini sitrese sokmakla şansını azaltıyorsun canım kesin ağlamak yokk.Düiünmemeye çalış bak 0 çıkmamış işte bu da bir umut canım..
Morelini yüksek tut 1 gün sonra yeniden tekrarla testini canım.Aslında bende çok korkuyorum yarın katlanmaz diye..

Ya meltemcin nerelerde acaba ya.Test sonucu ne oldu onun .İnşallah güzel çıkmıçtırda her kesi müjdeliyor buraya gelmeyi unutmuştur..

kızlar bütün gün yoktum,ilk kez evden dışarı çıktım .kantesti yaptırdım .değerim ;8 .gün;42 çıktı.

iyi mi sizce ? 21 aralıktı test günüm.

gülaycım,geldim canım,nasılsın.

kızlar sizler nasılsınız.

erken test yapıp üzülenler var lütfen üzülmeyin,ben sabırsız davrandım acele ettim,allahtan çıktı,çıkmasaydı üzülmeme kararı almıştım.kan testi herkeste erken yükselmeyebilir.

Canım sonucun güzelllll.Tebrik ederim hamiş arkadaşımmm.Sağ salim bir 9 ay geçirmen dileğiyle canımm.12 gününde 200 üstü olucak sonucun.2 gün sonra tekrarla canım..

ınsallah canım ınsallah

teşekkürler günaycım ,inşallah hep beraber tamamlarız 9 ayımızı..

balance üzme kendini canım,senin meleğinde göbüşündedir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…