evet doğru az çıktı ama çıktı.SONUÇ 36.
canım çok üzüldüm bende mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim inşallah birdahakine sorunsuz bir gebelik geçirirsin.canlarım,sonucucnu bekleyenler lütfen daha sakin olmaya çalışın,mecbur bekleyeceğiz...ne yazılımışsa onu yaşayacağız...
ben testimi tekrarladım,sonucum katlanmamış,daha da düşmüş,kimyasal gebelik geçiriyormuşum,en azından adı gebelik,bu bile sevindirici olabilir aslında...
allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...amin...
sevgiler...
ocakta inşallah hamile olursunda bizde sana seviniriz.canim ben ocakta baslicam tedaviye ama sizi hep takip ediyorum
cok seviniyorum hamile haberi alinca umut oluyo bana
balance senin kacinci günün bugün ya sendede oluyomus bak niye adet olcak gibi bi his oluyo agri oluyo arada sabahin köründe kalktim aha oldum diye ama yok olmamisim bu korku beni öldürüyo valla bazilarinda lekelenmesi olmadan hamile kaliyo illa tutunca lekemi gelmesi lazim kafam karisti benim 1 denememde transverin 11 günü lekelenmem olmustu sonrada adet oldum tutmadi masallah bunda lekem yok ama genede insan korkuyo benim bugün 11 günüm ama sanki yarindan korkuyom adet olurum diye ilki öyle olmustu cünki budami öyle diye korkuyorum ya su icimin yangini bi gecse durmadan migdemin üstü varya orasi kalp gibi tik tik atiyo acayip allah ol de olsun ne olursun rabbim
9. gün değerim 4.87 olmadı :gitme:
canım ya 2 gün sonra tekrar yap hiç belli olmaz belki katlanır
9. gün değerim 4.87 olmadı :gitme:
9. gün değerini hiç önemseme bence. önemli olan 12. gün değeri öyle olmasa drlar 12. gün yapılacak demezler unutma.
lütfen pozitif düşün pozitif olsun olur mu?
Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre "ikiye katlanma süresi" (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.
canımmmmm çok sevindim yaaa
inşallah ikiyede üçede katlancak allahın izniyel bu defa bi problem olmadan kucağına alırsın inşallah canım benim darısı bütün isteyenlerin başına opuyorumnanaktan
Seranes canım tebrik ediyorum.Bence hamilesin.normalde Bhcg 8 9 gün salınmaya başlar ve sonra katlanar.demek sende yeni salınmaya başlıyorr..2 gün sonra tekrarla.Rabbim hayırlısını kısmet etsin...
canım çok üzüldüm bende mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim inşallah birdahakine sorunsuz bir gebelik geçirirsin.
Ocakta inşallah hamile olursunda bizde sana seviniriz.
Canım benim 7. Günüm inan bende birşey anlamadım kiminde ağrı varsa tutunuyor kiminde ağrı yok bende belirti yok diyip sonuç pozitif çıkıyo.offfff ya valla bende sıyırıcam yinede allahtan umut kesilmez rabbim herkezi sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?