Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

teşekkürler günaycım ,inşallah hep beraber tamamlarız 9 ayımızı..

balance üzme kendini canım,senin meleğinde göbüşündedir inşallah.

MAŞALLAH TOPİĞİME, HAMİŞ DOLDU TEBRİKLER CANIM İNŞALLAH GÜZEL KATLANIR DEĞERLERİN .......KIZLAR hamişler belirtilerinizi en ince detayını lütfen buraya yazın bizleride aydınlatın okey :lepi:

Hayatım inşalah 2 3 güne kalmaz sende kendi topiğinde günay ben de hamileyimmm diye müjde verirsin canım benim.ınşallahhh...

Ben yarın 2 testim için hastaneye gideceğim çokkk korkuyorum artmaz falan diye.Benim için de dua edin kızlar...

kızlarr günaydın ben geldimmmm.Ve 9 gün sonucummmmm 120..8.
Acaba tekrar yaptırmaya gerek varmııı.
Kızlar ya galibaaaa hamileyimmm.Bu gün sevinmeye başlıyorummmm.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh...

ayy maşallah günay..hamilesin tabiii doya doya sevin canım...hamileyiiiimmm diye haykır ...benim yerimede.....

Çok teşekkür ederim hayatım.Sana da kısmet etsin tanrım inşallah.O güzel yavruna ikiz kardeşler gelsin inşallahhhh...

maşallah canım tebrik ederim bizlerede dua et.benimde bugün 8.günüm idrar testi yaptım çıkmadıyaa benim 2 dondurulmuşum son şansımdı çok üzüldüm yani moral sıfır

tebrikler. 12. gün sonucun 300 ün üzerinde olacak demektir. maşallah çoğul gebelik de olabilir

maşallah canım tebrik ederim bizlerede dua et.benimde bugün 8.günüm idrar testi yaptım çıkmadıyaa benim 2 dondurulmuşum son şansımdı çok üzüldüm yani moral sıfır
idrar testi için çok erken. benim de 8. gün çıkmamıştı. 12. gün değeri de düşüktü ama kalp atışını vs gördük. sonra kromozom bozukluğundan kalbi durdu.yani 8. gün idrar için erken. genelde çoğul gebeliklerde idrarda çıkıyor

günaycım cok tebrık ederım cok sevındım ınan
Rabbım hayırla saglıkla yavrunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

arkadaslar bısey soracaktım
progynex ıgnelere transferden oncemı basladınız sızde
ben dusunuyorumda sımdı transfer olduktan sonra saglık ocagına gıtmek zor olacak ılk gunler hep dınleneyım dıyorum sızler ne yapmıstınız bu konuda ? bana bılgı verebılırmısınız

evet trasverde önce başladık trasverden sonrada yatak istirihatinde hemşire gelip vurdu.sana bol şanslar

canım sende neler çekmişsin çok zor bunlar rabbim sevindirsin seni.canım tutsunda tek tutsun keşke offfff

meltemcim büyük ihtimal hamilesin arkadaşım...çoook sevindim yaa.başardın..darısı başımıza...

canım benim,sağol,inşallah çok yakında seninde hamileyim dediğini okuruz .bizi yanlız bırakma.

tabi benim ilk testim di.yarın 2.yi yaptırıcam.

gülaycım maşallah değerin çok güzel.sanki çoğul gibi geldi bana .allah kucağına almayı nasip etsin.

balance geç tutunmalarda geç çıkıyo,senin kan testinde belli olcak gibi.acele etme daha var nasıl olsa.tadını çıkar .

ya bişi sorucam benimde transfer 10 aralıkda oldu bugün idrarda yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var ışığa doğru tuttuğumda daha çok belli oluyo sizce hamile miyimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…