maşallah canım tebrik ederim bizlerede dua et.benimde bugün 8.günüm idrar testi yaptım çıkmadıyaa benim 2 dondurulmuşum son şansımdı çok üzüldüm yani moral sıfır
İnşallah canım.Darısı başına inşallah.Hep dua ediyorum hayatım.İnşallah rabbim çocuk isteyen her birimisi sevindirir kısa sürede..:ecrin_bebek:tebrikler. 12. gün sonucun 300 ün üzerinde olacak demektir. maşallah çoğul gebelik de olabilir
günaycım cok tebrık ederım cok sevındım ınan
Rabbım hayırla saglıkla yavrunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
arkadaslar bısey soracaktım
progynex ıgnelere transferden oncemı basladınız sızde
ben dusunuyorumda sımdı transfer olduktan sonra saglık ocagına gıtmek zor olacak ılk gunler hep dınleneyım dıyorum sızler ne yapmıstınız bu konuda ? bana bılgı verebılırmısınız
canım benim,sağol,inşallah çok yakında seninde hamileyim dediğini okuruz .bizi yanlız bırakma.
tabi benim ilk testim di.yarın 2.yi yaptırıcam.
gülaycım maşallah değerin çok güzel.sanki çoğul gibi geldi bana .allah kucağına almayı nasip etsin.
balance geç tutunmalarda geç çıkıyo,senin kan testinde belli olcak gibi.acele etme daha var nasıl olsa.tadını çıkar .
ya bişi sorucam benimde transfer 10 aralıkda oldu bugün idrarda yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var ışığa doğru tuttuğumda daha çok belli oluyo sizce hamile miyimdir?
drgünay seni bütün kalbimle tebrik ediyorum canim güzel anne allah tamammina erdirsin canim inanki cok feci sevindim ayyyyyyyyy
2 cizgi varsa hamilesin demektir tatlım.Oleyyy hamişlerin sayı artıyooor.Sağ salim 9 ay geçirmen dileğiyle canım...opuyorumnanaktan
ağzına arı balı:))))
valla çok sabırlısın senin belli olmuştur..... neyse pazartesiye birşey kalmadı.inşallah tutmuştur canımbalance canim sende üzülme vadir gec tutunmusturlar ben daha test yapamadim korkuyorum valla yarin 13 günüm ben hala test yapmadim ayyyy cikmassa bide test günüm pazartesiymis doktorumu aradik ama hekes evde test yapiyo benim de yapasim geliyo ama esim yaptirtmiyo bekliyoruz bakalim
Dualarım sizlerle canım.İnşallah sen de beni müdelersin hamileyim diye hayatım.Darısı başına.Bu arada senin de müjdene az kaldı ama..:Saruboceq:
ya bişi sorucam benimde transfer 10 aralıkda oldu bugün idrarda yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var ışığa doğru tuttuğumda daha çok belli oluyo sizce hamile miyimdir?
meltemcim senide tebrik ediyorum canim cici anneler ohhhhh sefaniz olsun keyfinize diyecek yok demi cadilarrrrr canim allah tamamina erdirsin kucaklariniza almayi allah nasip etsin tekrar kutluyorum canim
hamile arkadaşları tebrik ediyorum kendim ve topikteki diğer arkadaşlar için sizden dua istiyorum.
dr.günay tebrik ederim seni ne güzel ikiye katlanmış değerin. meltemcim inşallah senin de yarın değerin güzel bir şekilde katlanır. winston tebrik ederim. idrarda çıktığına göre en az 25 tir. yarına daaha büyük bir değer çıkar inşallah. balance88 canım idrar tahlilinde çıkmayabilir şimdi inşallah gününde çok güzel bir değer görürsün.
hamile arkadaşlar tebrikler....sağlıkla,sıhhatle kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?