Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

meltemcim senide tebrik ediyorum canim cici anneler ohhhhh sefaniz olsun keyfinize diyecek yok demi cadilarrrrr canim allah tamamina erdirsin kucaklariniza almayi allah nasip etsin tekrar kutluyorum canim

balance canim sende üzülme vadir gec tutunmusturlar ben daha test yapamadim korkuyorum valla yarin 13 günüm ben hala test yapmadim ayyyy cikmassa bide test günüm pazartesiymis doktorumu aradik ama hekes evde test yapiyo benim de yapasim geliyo ama esim yaptirtmiyo bekliyoruz bakalim

maşallah canım tebrik ederim bizlerede dua et.benimde bugün 8.günüm idrar testi yaptım çıkmadıyaa benim 2 dondurulmuşum son şansımdı çok üzüldüm yani moral sıfır

Dualarım sizlerle canım.İnşallah sen de beni müdelersin hamileyim diye hayatım.Darısı başına.Bu arada senin de müjdene az kaldı ama..:Saruboceq:

Teşekkür ederim canım benim.Rabbimden tedavinin hayırlara vesile olmasını bebeişlerine hamiş kalmanı ve sağ salim doğurmanı diliyorum..Unutma hamilelerin duaları kabul oluyormuş opuyorumnanaktan

İnşallah canım benim.Ben de aynılarını sana diliyorum tatlım.Yarın tekrarlarsın her halde kan testini değilmi?

ya bişi sorucam benimde transfer 10 aralıkda oldu bugün idrarda yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var ışığa doğru tuttuğumda daha çok belli oluyo sizce hamile miyimdir?

2 cizgi varsa hamilesin demektir tatlım.Oleyyy hamişlerin sayı artıyooor.Sağ salim 9 ay geçirmen dileğiyle canım...opuyorumnanaktan

valla çok sabırlısın senin belli olmuştur..... neyse pazartesiye birşey kalmadı.inşallah tutmuştur canım
Dualarım sizlerle canım.İnşallah sen de beni müdelersin hamileyim diye hayatım.Darısı başına.Bu arada senin de müjdene az kaldı ama..:Saruboceq:

canım dua et bana hamilesin sağol canım ...inşallah derim hamileyim diye.neyse canım aman kendine dikkat et allaha emanet olun hamişler

ya bişi sorucam benimde transfer 10 aralıkda oldu bugün idrarda yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var ışığa doğru tuttuğumda daha çok belli oluyo sizce hamile miyimdir?

benimde 10 aralık ve 7.gün çoook silik çıktı .sende de çıktıysa hailesin canım,tebrikler.

meltemcim senide tebrik ediyorum canim cici anneler ohhhhh sefaniz olsun keyfinize diyecek yok demi cadilarrrrr canim allah tamamina erdirsin kucaklariniza almayi allah nasip etsin tekrar kutluyorum canim

teşekkür ederim canım,darısı sana,inşallah.

balance üzme kendini,sende güzel haberler vereceksin bize bekliyoruz .:ecrin_bebek:

hamile arkadaşları tebrik ediyorum kendim ve topikteki diğer arkadaşlar için sizden dua istiyorum.

dr.günay tebrik ederim seni ne güzel ikiye katlanmış değerin. meltemcim inşallah senin de yarın değerin güzel bir şekilde katlanır. winston tebrik ederim. idrarda çıktığına göre en az 25 tir. yarına daaha büyük bir değer çıkar inşallah. balance88 canım idrar tahlilinde çıkmayabilir şimdi inşallah gününde çok güzel bir değer görürsün.

sirenas inşallah dualarımız bütün bebek isteyenlere,bekleyenlere,tedavide olanlara,ve negatif sonuç alıp ,yeniden mücadeleye başlamak isteyenlere..bütün anne olmak isteyenlere rabbim ol de ..bizim için yürekten anne olmak isteyenler için ol de..sokağa çocuk salanlara değil,bizlere ver rabbim...:Saruboceq:

Teşekkür ederim hayatım.İnşallah 12 gününde değerinin 5e 6 ya katlandığını gör inşallah..

balance.....test için daha erken.....bizim dr. un hastalarından bir arkadaşın 11.ci gün bile idrarada çıkmadı.....ama şu anda 17 haftalık hamile....moralini bozma lütfen......

arkadaslar nerden baslayim nasil söyleyim bilemiyorum ben bu sabah test yaptim ve negatif olmadi olmuycaginida biliyodum zaten ama gedede icimde bi umut tasimisim ve suan yikilmis bir durumdayim kendimi nasil ifade edebilirim sizlere bilmiyorum bugün 13 . günümdü ve sabah zaten kahverengi leke ve adet agrisi vardi ve bitti iste benim maceram buraya kadarmis insallah arkadaslar sizlerin emegi bosa cikmaz insallah olur bebekleriniz ne cok istemisim aslinda icimde umut olmasada olmuycakti desemde buraya bende bende bende hamileyimmmmmmmmm demeyi ama olmadi beeeeeeeeeeeeee aslinda bir gercegi de söyleyim ben transverimin 9 günü tes yapmistim cikmmisti ama genede dedim bellkiii erken 13 . günümde birdaha yaparim dedim ve yok olmadi suan ne desem anlamsiz bombosum agliyamiyorum daha soktayim ve ilk sizlerle pylasiyorum ve ben simdi ailelerimize nasil diycem olmadi diye buda cok zorrrrrrrr allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…