ayrıca yavrum..............sırenas..............ve tummmmm bekleyen gelecegın guzel annelerı ınş hamış olursunuz .................rabbım yardımcımız ols kımın sıkıntısı varsa gıdersın ınşşşşşşşşşş benım mınık kızlarımada bol dua edın...........gelsınler kucama ınş saglıkla....................yenıyıl ınş bebek ısteyen herkese mutluluk getırır
Dualarım sizlerle canım.İnşallah sen de beni müdelersin hamileyim diye hayatım.Darısı başına.Bu arada senin de müjdene az kaldı ama..:Saruboceq:
arkadaslar benide bi muttet yalniz birakmyin size ihtiyacim var ne olur
arkadaslar benide bi muttet yalniz birakmyin size ihtiyacim var ne olur
ayrıca yavrum..............sırenas..............ve tummmmm bekleyen gelecegın guzel annelerı ınş hamış olursunuz .................rabbım yardımcımız ols kımın sıkıntısı varsa gıdersın ınşşşşşşşşşş benım mınık kızlarımada bol dua edın...........gelsınler kucama ınş saglıkla....................yenıyıl ınş bebek ısteyen herkese mutluluk getırır
canlarım cok sagolun.......bırbırımıze olan dualar olmasa hayatın anlamı olur mu..........derdı ceken bılır cekmeyen ne anlar kı ...............rabbım sızlere guzel hamılelıkler versın ınş zamanı gelmıştır ınş kocaman gobeklerınız olur hıssedersınız meleklerınızı ..............rabbım kolaylık versın guzel gunler versın ınş tum bekleyenlere..............ınş bende bebeklerıme kavusurum her ımtıhan cok zor..........rabbım yar ve yardımcımız ols.............
arkadaslar nerden baslayim nasil söyleyim bilemiyorum ben bu sabah test yaptim ve negatif olmadi olmuycaginida biliyodum zaten ama gedede icimde bi umut tasimisim ve suan yikilmis bir durumdayim kendimi nasil ifade edebilirim sizlere bilmiyorum bugün 13 . günümdü ve sabah zaten kahverengi leke ve adet agrisi vardi ve bitti iste benim maceram buraya kadarmis insallah arkadaslar sizlerin emegi bosa cikmaz insallah olur bebekleriniz ne cok istemisim aslinda icimde umut olmasada olmuycakti desemde buraya bende bende bende hamileyimmmmmmmmm demeyi ama olmadi beeeeeeeeeeeeee aslinda bir gercegi de söyleyim ben transverimin 9 günü tes yapmistim cikmmisti ama genede dedim bellkiii erken 13 . günümde birdaha yaparim dedim ve yok olmadi suan ne desem anlamsiz bombosum agliyamiyorum daha soktayim ve ilk sizlerle pylasiyorum ve ben simdi ailelerimize nasil diycem olmadi diye buda cok zorrrrrrrr allah yardimcimiz olsun
dr.gunay hanım gozunuz aydın alllah tamamına erdırdın hayırllısyla.benımde transferımın 9,gunu bende cok merak edıyorum ya acaba 11.gun yaptırsammı acaba.cıkarmı.
Çok teşekkür ederim hayatım.darısı başına inşallah yarın sende müjdeni ver artık ya...Bir de neden bu gün kan vermedin yarın pazar.Eğer gebelik varsa bu gün çıkıcaktır zaten canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?