Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

canım balance ınşşşşşşşşşşşşş guzel haberı verırsın canım............ınş zamanıdır ve gelır guzel melegın....................rabbım emeklerı bosa cıkarmasın ınş guzel gunler nasıp etsın ...............

ayrıca yavrum..............sırenas..............ve tummmmm bekleyen gelecegın guzel annelerı ınş hamış olursunuz .................rabbım yardımcımız ols kımın sıkıntısı varsa gıdersın ınşşşşşşşşşş benım mınık kızlarımada bol dua edın...........gelsınler kucama ınş saglıkla....................yenıyıl ınş bebek ısteyen herkese mutluluk getırır

canım allah senin bebiğne şifa versin. inşallah bebeklerin sağlıkla yeni yıla girerler.

Dualarım sizlerle canım.İnşallah sen de beni müdelersin hamileyim diye hayatım.Darısı başına.Bu arada senin de müjdene az kaldı ama..:Saruboceq:

dr.gunay hanım gozunuz aydın alllah tamamına erdırdın hayırllısyla.benımde transferımın 9,gunu bende cok merak edıyorum ya acaba 11.gun yaptırsammı acaba.cıkarmı.

kılzar bende 10 aralıkla transfer oldum.kader arkadasım olan varmı.ayy hepımız hayırlısyla bır hamıle kalsak.dua edelım bırbırımıze.sızın belırtılerınız ne.

arkadaslar benide bi muttet yalniz birakmyin size ihtiyacim var ne olur

canım sabah erkenden kalkıp sana dua ettim. eşime anlatmıştım seni. oda dua etti. üzüldüm. hayırlısı olsun diyemiyor insan bile. allah yardımcın olsun. bu kadar sıkıntı bu kadar emek gerçekten zor zor. üzülme diyemem. yazamıyorum bile. allah sabır versin....

el muallım cım allah senın yavrularınıda saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagına almaı nasıp etsın.bızede dua edermısın.benım9,gun cok sabırsızlanıyorum.

canlarım cok sagolun.......bırbırımıze olan dualar olmasa hayatın anlamı olur mu..........derdı ceken bılır cekmeyen ne anlar kı ...............rabbım sızlere guzel hamılelıkler versın ınş zamanı gelmıştır ınş kocaman gobeklerınız olur hıssedersınız meleklerınızı ..............rabbım kolaylık versın guzel gunler versın ınş tum bekleyenlere..............ınş bende bebeklerıme kavusurum her ımtıhan cok zor..........rabbım yar ve yardımcımız ols.............

bılırım sımdı ellerınız yuregınızde ........hele songun vakıt gecmez............ınş sevınçlı guzel haberler alırız sızden buı yılın en son ayını guzel haberlerle ugurlarız.............yenı yıla yenı umutlarla koca karınla gırersınız ınş

muallımcım hamılemısın yoksa bızım gıbıtransfer sonuuc bekleyenlerdenmısın.sende ne belırtıler vardı.

ya kızlar bır sey kafamı karıstırıyor.cok sukur 9, gun hıc kanama yada leke gormdım.sadece kasıklarımda belımde arasıra adet sancısı gıbı sancı vurup gecıyor.encokta gobek delıgımın tam cevresınde sızlamalr oldu.kızların cogu yerlesme kanaması yada lekesı felan dıyorlar.ben ılk defa yaptrıdım tup bebek bılgısızım bu yuzden.yanı ıllkı kan yada lekemı gelmesı gerekıyor kızlar benı korkutuyonuz.bana bılgı verın ne olur.

gurbet kusunun sonucu bellı oldumu kızlar.yazılarını okudum ama sonucuna denk gelmedım

Canımmmmm şimdi ne diyeyim diye düşünüyorum ama sözün bittiği yerdeyim.Sana bir tek şey diycem hani her zaman annemin bana dedikleri.Kızım dert etme sağlık olsun de.Rabbim eşimden ve benden sağlığımızı almasın de.O zaman artık her şeyin olması mümkün .Bu dünyada bir tek ölüme çare yok canım.İnşallah olur.Kendini çok yıpratma belki rabbim sınağa almıştır seni..
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Burada ne senin ne de eşinin suçu yok.Sakince ailene anlat onlar da sana destek olsunlar.Bir de hiç yanlız kalma evde o zaman daha da deliriyor insan annenlere git .Kendini oyalamaya ve unutmaya çalış.Düşün ki tedavin hiç olmadı 2 3 aydan sonra olucak diye düşünn..:1hug:

dr.gunay hanım gozunuz aydın alllah tamamına erdırdın hayırllısyla.benımde transferımın 9,gunu bende cok merak edıyorum ya acaba 11.gun yaptırsammı acaba.cıkarmı.

Çok teşekkür ederim hayatım.darısı başına inşallah yarın sende müjdeni ver artık ya...Bir de neden bu gün kan vermedin yarın pazar.Eğer gebelik varsa bu gün çıkıcaktır zaten canım...

ayy canım senınde yarana tuz basmıs gıbı oldum.tabıkı herseyın bır vaktı ve saatı var.ne yapalım elımızden gelenı yapıp allaha tevekkul etmelıyız.dr.gunay hanımın dedgı gıb yap ıstersen kendını hıc dınleme.tabıkı zor.allah ummadıgından cok sabır versın sanada butun moralı bozuk ınsanlarada.

Çok teşekkür ederim hayatım.darısı başına inşallah yarın sende müjdeni ver artık ya...Bir de neden bu gün kan vermedin yarın pazar.Eğer gebelik varsa bu gün çıkıcaktır zaten canım...

aaa bılmem ılk defa yaptırdıgımdan tecrubesızız.ama doktorum bana 12,gun yaptır dedı.acaba ıdrarda cıkarmı yarın sabah denesemı acaba.eşım ıstemıyor ya.gunu gelsın oyle ıyor.9.gun cıkarmı sonuc dr.hanım

kan verme saatı farkedıyormu aksama ıs cıkısı yapılsa olmuyormu ılllakı sabahmı olması gerekıyor.

ay ınsaalah ıyı olur bızım ıcınde.cok soru soruyomda oyuzdenmı sende sonucunu ver artık ya demısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…