aaa bılmem ılk defa yaptırdıgımdan tecrubesızız.ama doktorum bana 12,gun yaptır dedı.acaba ıdrarda cıkarmı yarın sabah denesemı acaba.eşım ıstemıyor ya.gunu gelsın oyle ıyor.9.gun cıkarmı sonuc dr.hanım
muallımcım hamılemısın yoksa bızım gıbıtransfer sonuuc bekleyenlerdenmısın.sende ne belırtıler vardı.
canım ben bı ay once 29 haftalık erken dogum yaptım üçüz kızlarım kuvezde beklıyorum eve gelmelerını ınşşşşşşş gelırler .........balance nın sonuç bekledıgını okuyunca guzel sonuç alsın dıye dua ettım ve yazatyım dedım...............ve bekleyen cok kışı vatr baktım ınşşşşşş guzel sonuçlar ..................ınşşşşşşşş guzel haberler getırın kızlar
ay ınsaalah ıyı olur bızım ıcınde.cok soru soruyomda oyuzdenmı sende sonucunu ver artık ya demısınız.
Aaaa o ne demek canım ya.İyi anlamda dedim yani hani her kes bir bir müjde veriyor ya sen de bekletme bizi de sen de müjdeni ver artık dmek istedim canım benimmm:1hug:
canım ben bı ay once 29 haftalık erken dogum yaptım üçüz kızlarım kuvezde beklıyorum eve gelmelerını ınşşşşşşş gelırler .........balance nın sonuç bekledıgını okuyunca guzel sonuç alsın dıye dua ettım ve yazatyım dedım...............ve bekleyen cok kışı vatr baktım ınşşşşşş guzel sonuçlar ..................ınşşşşşşşş guzel haberler getırın kızlar
arkadaslar nerden baslayim nasil söyleyim bilemiyorum ben bu sabah test yaptim ve negatif olmadi olmuycaginida biliyodum zaten ama gedede icimde bi umut tasimisim ve suan yikilmis bir durumdayim kendimi nasil ifade edebilirim sizlere bilmiyorum bugün 13 . günümdü ve sabah zaten kahverengi leke ve adet agrisi vardi ve bitti iste benim maceram buraya kadarmis insallah arkadaslar sizlerin emegi bosa cikmaz insallah olur bebekleriniz ne cok istemisim aslinda icimde umut olmasada olmuycakti desemde buraya bende bende bende hamileyimmmmmmmmm demeyi ama olmadi beeeeeeeeeeeeee aslinda bir gercegi de söyleyim ben transverimin 9 günü tes yapmistim cikmmisti ama genede dedim bellkiii erken 13 . günümde birdaha yaparim dedim ve yok olmadi suan ne desem anlamsiz bombosum agliyamiyorum daha soktayim ve ilk sizlerle pylasiyorum ve ben simdi ailelerimize nasil diycem olmadi diye buda cok zorrrrrrrr allah yardimcimiz olsun
eylül08 canim cok sagol olmayinca olmuyo iste icim aciyo ben avusturyadayim gurbetteyim ve bu tüp bebek olayini ailem bilmiyodu sadece burda esimin ailesi biliyodu annemin sesini duymak istedim aradim annem kizim sesin niye öyle dedi bi tuhaf dedi ayyy ben iste ozaman koptum hickira hickira agladim size süpriz yapacaktim beeeeeennnnnnnnnn dedim ennem ne süprizi hamilemiyin dedi bende cildirasiya agladim solugum nefesim kesildi inanki ifade edemiyorum kendimi bende anne olmak istiyodum benim hakkim deilmiydi annem ordan agladi ben burdan benim burda kimsem yok hic kimsem o da cok koydu bana sarilip agliycam kardesim de yok burda ben neye yanayim kii ama cok sagol bizi biz anlariz allahtan umut kesilmiyo iste cok arsiz kullariz simdiden 3 ay sonra gene yapacam diyorum eger ölmessem canim cok sagol biz birimize destek olalim ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?