Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

Eğer bu gün 11 gününse yaptır bence.Ama zamanı fark etmez ne zaman istersen yaptır..Hayırlısı olsun..

muallımcım hamılemısın yoksa bızım gıbıtransfer sonuuc bekleyenlerdenmısın.sende ne belırtıler vardı.

canım ben bı ay once 29 haftalık erken dogum yaptım üçüz kızlarım kuvezde beklıyorum eve gelmelerını ınşşşşşşş gelırler .........balance nın sonuç bekledıgını okuyunca guzel sonuç alsın dıye dua ettım ve yazatyım dedım...............ve bekleyen cok kışı vatr baktım ınşşşşşş guzel sonuçlar ..................ınşşşşşşşş guzel haberler getırın kızlar

Hayatı sağ salim glsinler eve inşallah.Bir bakarsın yılbaşıgecesi Noel baba onları sapasalim sana hediye getirdi hm ne dersinhihoyyyt

ay ınsaalah ıyı olur bızım ıcınde.cok soru soruyomda oyuzdenmı sende sonucunu ver artık ya demısınız.

Aaaa o ne demek canım ya.İyi anlamda dedim yani hani her kes bir bir müjde veriyor ya sen de bekletme bizi de sen de müjdeni ver artık dmek istedim canım benimmm:1hug:

Aaaa o ne demek canım ya.İyi anlamda dedim yani hani her kes bir bir müjde veriyor ya sen de bekletme bizi de sen de müjdeni ver artık dmek istedim canım benimmm:1hug:

canım kusura bakma ben buralar fazla hassaslastım.bugun benım 9,gunum 11 gunum pazartesı olcak.belkı yarın sabah ıdrarda bakarım ama korkuyom ya.hayırlısı bakalım
:ecrin_bebek:

canım ya allah sıfa versın.üçüz kızların oldu hee ayy ne mutlu sana tabı bıraz daha zorluk asaman var oda hayırlıyla gecer ınsallah.sıkma canını allah buyuktur.sıkar ama darda bırakmaz allah yavrularını sag salım bır sekılde evlerıne gelmeyı nasıp etsın.

amın canımm ınşşşşşşşşş.................ıdrarda baktırma canım bazen cıkmıyo moralın bozulmasın..............tavsıyenm bekle kanda yaptır ...............ınş guzel sonuçlar ols

yavruum canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum kaç gündür seni ve gurbetkuşunu çok merak ediyordum 1 haftadır giremiyordum nete işlerim yoğundu diğer topikte de raslayamadım size baktığım zaman ama burda gördüm şimdi
çok üzüldüm inan ki ne desem şimdi boş çünkü bu zamanı geçireceksin evet insan şok yaşıyor inanamıyor ama sende bizde biliyoruz ki son değil zamanı gelince yeniden başlayacağız yeterki allahım hepimize güç versin sağlık versin maddi manevi imkan versin bir gün olacak inanıyorum buna
orda zordur inanıyorum ama burda paylaşmak bile biraz rahatlatıyor insanı

güllücan heyecanlısın biliyorum kanamam falan olmadı demişsinya benimde olmamıştı bebeğimi kaybettim ben 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım ama çok ağrım kanamam olmamıştı sadece kasıklarımda ağrı oluyordu sende inşallah güzel sonuç alırsın canım

eylül08 canim cok sagol olmayinca olmuyo iste icim aciyo ben avusturyadayim gurbetteyim ve bu tüp bebek olayini ailem bilmiyodu sadece burda esimin ailesi biliyodu annemin sesini duymak istedim aradim annem kizim sesin niye öyle dedi bi tuhaf dedi ayyy ben iste ozaman koptum hickira hickira agladim size süpriz yapacaktim beeeeeennnnnnnnnn dedim ennem ne süprizi hamilemiyin dedi bende cildirasiya agladim solugum nefesim kesildi inanki ifade edemiyorum kendimi bende anne olmak istiyodum benim hakkim deilmiydi annem ordan agladi ben burdan benim burda kimsem yok hic kimsem o da cok koydu bana sarilip agliycam kardesim de yok burda ben neye yanayim kii ama cok sagol bizi biz anlariz allahtan umut kesilmiyo iste cok arsiz kullariz simdiden 3 ay sonra gene yapacam diyorum eger ölmessem canim cok sagol biz birimize destek olalim ne olur

ates düstügü yeri yakiyo cok aci bu his allahim kimseynin emegini bosa cikarma sen isteyen kullarina bana da ne olur allahim verrrrrrrrrrrrr sen ol drsen olacak ben yirtinsam kendime yerlere atsam olmuycak sen ver allahim isteyen herkese rabbim

ben bilmiyorum arkadaslar sizide sikmiyorum dur insallah ama icim yaniyo anlatmak istiyorum ben cok hamileleik yasadim ama sonu gelmiyo ben nereye hangi doktora gitcem bilmiyorum benim bu 2 denememdi olmadi bunlardan öncede 2 disgebelik 1 bos gebelik 2 düsük 1 kürtaj 1 kerede histereskobi oldum ben daha ne gibi bi uygulama yaptirayim genetik test diyolar o nasil oluyo bilmiyorum kiromozonlarimiza baktilar iyi demisti doktor histeroskobimde iyiymis ben ne yapiyim daha bilmiyorum1 mikromu türkiyede ankarada HRSde yptirmistim oda olmamisti

canım sen bunları yazınca burda benide duygulandırdın zaten halen benimde geçmedi hassasiyetim 17 gün oldu bebeğimi aldırdığım bu konular halen beni ağlatabiliyor
bizimde hakkımız tabiki milletin 10 tane oluyor bizde bir tane bile yok ama bir gün olcak inşallah ailenin yanında olmaması tabiki üzücü keşke olabilselerdi yanında ama yinede allah hepinize sağlık versin
inan kendi yaşadığın yerdede çok zor herkes soruyor bunaltıyorlar
takma kafana,üzülme yine olur, amaaan bizde varda ne oluyor ki,sıkma canını boşver diğen inan o kadar çokki sinir oluyorum çoğuna
hani deseler biliyorum çok üzüldün ama zamanla geçer zordur tabi diğe anlıycamda o kadar basit bir şekilde konuşuyorlarki sinir ediyorlar bizim için ne kadar zorama allahım inşallah güzel günleride gösterecek bize bebeğimizi verecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…