ayyy inşallah dediğin gibidir canım.balance.....test için daha erken.....bizim dr. un hastalarından bir arkadaşın 11.ci gün bile idrarada çıkmadı.....ama şu anda 17 haftalık hamile....moralini bozma lütfen......
canım çok sağol zaten birbirimizi tanımasakta inan dua ben hep ediyorum allah gönlüne göre versin.hamile arkadaşları tebrik ediyorum kendim ve topikteki diğer arkadaşlar için sizden dua istiyorum.
dr.günay tebrik ederim seni ne güzel ikiye katlanmış değerin. meltemcim inşallah senin de yarın değerin güzel bir şekilde katlanır. winston tebrik ederim. idrarda çıktığına göre en az 25 tir. yarına daaha büyük bir değer çıkar inşallah. balance88 canım idrar tahlilinde çıkmayabilir şimdi inşallah gününde çok güzel bir değer görürsün.
canım muallimcim çok sağol güzel anne sen şuan lohusasın duanda bizleri unutmazsın senin duan kabul olur.canım inşallah kızların yeni yıla evlerinde olacaklardır sen üzülme anneleri sütün gitmesin canım allah kavuştursun...canım balance ınşşşşşşşşşşşşş guzel haberı verırsın canım............ınş zamanıdır ve gelır guzel melegın....................rabbım emeklerı bosa cıkarmasın ınş guzel gunler nasıp etsın ...............
canım inşallah tutmuştur bende seninle aynı gün trasver oldum tahlilde 22 salıya inşallah rabbim mucizesini gösterir...kılzar bende 10 aralıkla transfer oldum.kader arkadasım olan varmı.ayy hepımız hayırlısyla bır hamıle kalsak.dua edelım bırbırımıze.sızın belırtılerınız ne.
yavruum sana diyecek kelime bulamıyorum inan okadar üzüldümki anlatamam kimsem yok sarılayım demişsin.. bende seninle aynı konumdayım ben kimselere tüp bebek tedavimi söylemedim benimde tek dertleştiğim yer burası sizlersiniz ve bizi ancak biz anlarız senin yaşadıklarının aynısını ben yaşadım normal yolla hamile kalıp 3 düşük 1 dış gebelik geçirdim. tüpüm alındı sonra araştırdık eşimde sperm bozukluğu varmış.sonra tüp bebek doktor önerdi 1. negatif 2. kimyasal 3. son şansım son umudum salıya kader anı ...yani demek istediğim sen tek değilsin sadece şansın yaşının gençliği tekrar yaparsın inşallahta olacak birgün.ben 40 yaşındayım yumurta az son şansım dediğim şuan karnımda inşallah tutunmuştur yoksa ben bittiğim andır. BETERİN BETERİ VARMIŞ DEĞİLMİben bilmiyorum arkadaslar sizide sikmiyorum dur insallah ama icim yaniyo anlatmak istiyorum ben cok hamileleik yasadim ama sonu gelmiyo ben nereye hangi doktora gitcem bilmiyorum benim bu 2 denememdi olmadi bunlardan öncede 2 disgebelik 1 bos gebelik 2 düsük 1 kürtaj 1 kerede histereskobi oldum ben daha ne gibi bi uygulama yaptirayim genetik test diyolar o nasil oluyo bilmiyorum kiromozonlarimiza baktilar iyi demisti doktor histeroskobimde iyiymis ben ne yapiyim daha bilmiyorum1 mikromu türkiyede ankarada HRSde yptirmistim oda olmamisti
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor
güllücan heyecanlısın biliyorum kanamam falan olmadı demişsinya benimde olmamıştı bebeğimi kaybettim ben 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım ama çok ağrım kanamam olmamıştı sadece kasıklarımda ağrı oluyordu sende inşallah güzel sonuç alırsın canım
canım sen bunları yazınca burda benide duygulandırdın zaten halen benimde geçmedi hassasiyetim 17 gün oldu bebeğimi aldırdığım bu konular halen beni ağlatabiliyor
bizimde hakkımız tabiki milletin 10 tane oluyor bizde bir tane bile yok ama bir gün olcak inşallah ailenin yanında olmaması tabiki üzücü keşke olabilselerdi yanında ama yinede allah hepinize sağlık versin
inan kendi yaşadığın yerdede çok zor herkes soruyor bunaltıyorlar
takma kafana,üzülme yine olur, amaaan bizde varda ne oluyor ki,sıkma canını boşver diğen inan o kadar çokki sinir oluyorum çoğuna
hani deseler biliyorum çok üzüldün ama zamanla geçer zordur tabi diğe anlıycamda o kadar basit bir şekilde konuşuyorlarki sinir ediyorlar bizim için ne kadar zorama allahım inşallah güzel günleride gösterecek bize bebeğimizi verecek inşallah
merhaba arkadaşlar,
sonuç bekleyip negatif görenler var aramızda allahtan sabır diliyorum sizleere,bir zamanlar tek ben miyim hamile kalamıyan derken bu forumda sizlerle dost olunca anladım yanlız olmadığımıı,o zamandan beri dua ediyorum ,allahım benim gibi anne olmak isteyen tanıdığım,tanımadığım bayanlara anne olmayı nasip et diye.inşallah sizlerde çok yakında yeni umutlarla hamileyim diye yazarsınız ve bizleri sevindirirsiniz.
pozitif sonuç alan arkadaşlarım ,rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsin .inşallah sizlere ,vatana hayırlı evlat olsunlar.
bu topiği açan balance arkadaşım,senin de muradını rabbim tez vakitte versin.transfer sonrası bu zor süreçte birbirimizi yanlız bırakmadık,bundan sonrada birbirimizi bırakmayalım,ben sizleri bırakmayacağım.
şimdi bana gelelim,9.gün değerim 42 çıkmıştı...... bugün 11.gün , 184 çıktı.hamileliğim inşallah böyle sağlıklı devam eder.dualarımız hepimize .
merhaba arkadaşlar,
sonuç bekleyip negatif görenler var aramızda allahtan sabır diliyorum sizleere,bir zamanlar tek ben miyim hamile kalamıyan derken bu forumda sizlerle dost olunca anladım yanlız olmadığımıı,o zamandan beri dua ediyorum ,allahım benim gibi anne olmak isteyen tanıdığım,tanımadığım bayanlara anne olmayı nasip et diye.inşallah sizlerde çok yakında yeni umutlarla hamileyim diye yazarsınız ve bizleri sevindirirsiniz.
pozitif sonuç alan arkadaşlarım ,rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucaklamayı nasip etsin .inşallah sizlere ,vatana hayırlı evlat olsunlar.
bu topiği açan balance arkadaşım,senin de muradını rabbim tez vakitte versin.transfer sonrası bu zor süreçte birbirimizi yanlız bırakmadık,bundan sonrada birbirimizi bırakmayalım,ben sizleri bırakmayacağım.
şimdi bana gelelim,9.gün değerim 42 çıkmıştı...... bugün 11.gün , 184 çıktı.hamileliğim inşallah böyle sağlıklı devam eder.dualarımız hepimize .
balance ay aynı gunuz oylemı.canımya allah yarrdımcın olsun.ınsan genc de olsa yası ılerlesede ılk duydugunda ıllakı uzulurdur ben ılk defa denıyorum benımde esımde sperm dusuklugu var.2embrıyo transfer oldu dondurulmus yok bakalım allahtan hepımız ıcın hyırlısı.bızde hep gızlı tedavı olduk ınsanlara meze olmak ıstemıyorum.okadar meraklıkı ınsanlar bırılerının cocugu olmadıgını konusması onlara cok zevk verıyor heralde.allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın.ıdrar testı yapmayı dusunuyorum dayanabılırsem 11.gun sabahı yapcam dayanamasan yapcam dayanamazsam yarın sabah yapmayı dusunuym.arkadarslar allah sızden razı olsun.ne guel bır ortam herkes bırbırıne karsı ıyı nıyetlı ve herkes bırbırıne hep ıyı oğutlr verıyor
eylül08 canim verirmi allah bizede bizde anne olurmuyuz kii benim umudun vallaha yok iyicene umudum bitti ben okadar sey atlattim allah beterinde korusun ama insanin cani yaniyo evet haklisin insan birisinin yaninda acisini bile paylasamiyo agliyamiyo bile hemen ay ynevar bizde varda ne oluyo uyutmuyolar bile diyolar uyutmuyolarsa niye doguruyosunuz niye insanla dalga geciyosunuz amann olur daha yasiniz genc yada acirlar ayyyyyyyyyyyyyyyy ya olmadimi vah vah olur yaaa diyenler abarmiyorum eylül cok aci arkadasim ben nasil atlatayim bilmiyorum transverddeyken vakiti geciremeyen ben bugün gün su gibi gecti gitti bu halimle bile herkese maymunluk yaptim agliyamiyorum bile bana acirlar diye kendimi yarim hissediyorum sanki basaramidim gibi ben transverin 5 günü eltimin hamile oldugunu ögrendim sevindim ama dedim ya benim nie olmadi 2 bebegine hamile okadar mutluki bi görseniz ben yemin ederim ilk defa eltime özendim özendim bni ayiplamayin ama gercekten özendim ben basaramadim ben kusurluyum benim kanalim yok ya bizim sülaledede esimin sulalesindede cocugu olmayan yok bende olmadi esim tarafindada esimin yok sence bu bu bi sinavmi yoksa ben kötübirimiyim ben bbi ise yaramiyomuyum bombosum belkide sacmaliorum ama beni anlayan lar anliyodur belkide suan yaraliyim ama yokkkkk yaa zor bence ya bende anne olmak istiyorum hep derler allah cemiycen yükü vermez derler ama ben simdi bu yükü cekiyorum ben güclümüyüm ama canim aciyo bu nasil bi güc bana sinavdasin diyolar allahim bu sinavi gecmeem izinve ne olur hadi ben birdaha tü yaptirdigim da ben 12 13 gün nasil gecireyim gücüm yokki inanin igneden kacan korkan bayilan ben ignelerimi ben kendim yaptim korka korka igne bana simdi viz geliyo beklemek beni korkutuyo ya benden sikilan varsa okumayin hep uzun oluyo yazdiklarim beni anlayan lar vardir iyiki varsiniz inanin ben buraya yazinca icim rahatliyo kimsiniz tanimiyorum ama beni rahatlatiyosunuzu hepinizde hakkinizi helal edin beni hamilelk lsr´tesi vardiya ordan silin olmadi diye yazilcakya görmeyim ozamanda canim cok yanacak yaruum olmadi ayyyyyyyyyyy ben orda hamile yazacak diye hep hayalledim bombosum ben ne yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?