Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

sirenas cok iyi geldin bana yemin ederim bana bu örnekleri vermen cok iyi cookk tesekkür ederim sana allahim insallah bugün olmassa yarin insallah allah baska dert vermesin iyiki varsiniz iyiki icim rahatladi gercekten kendime geliyorum arada hüzünlensensemde biraz önce o cok korktugum ignelerimi dolaptan cikarirken biraz agladim ben nasil zorluklarla yaptim bu ignelerimi dedim sonra hepspni kaldirdim cöpe atiyimmi bilmiyorum yoksa lazim olurmu acaba doktorumuzu yarin ariycaz o neyapmamiz gerektigini söyler benim 2 denememdi insallah 3 denememde tutar diyorum allah coookkk büyük

teşekkür ederim güllücan.benim 1. tüp bebek denemem. önceki uzuzn uzun tedavileri ve yılları saymazsak .inşallah sen de yalkında hamileyim müjdesini vereceksin.

insallah meltemcım bugun dayanamadım ve ıdrar testı yaptım ve negatıf cıktı ama erken oldugunu dusundum ve moralımi bozammaya calsıyom.yarın aksam kan testı yaptırmaya karar verdım umıdım onda.

:lepi: İNŞALLAH TUTACAK CANIM AZ KALDI VEEEEEEE :CüvCüv: HAMİLESİN

canım ben dayanamdım bugun idrar testı yaptım ama sonuc negatıf.uzulmemeye calsıyom ve yarın aksma yapcam kan testımı.sen denedınmı hıc ıdrar testı?allah hepımızın yarımcısı olsun.

inşallah canım benim pek ümidim yok ama allah yüzümüzü güldürsün

oyle umıtsızlıge kapılmak yok bak ben bugun ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı ben yıne uzmuyorum kendımı cunku kana umıdımı bagladım ve sende daha guclu olmaya calıs canım canını sıkma ınsaaalh hayırlısı ıle bebısler kucagında olacak.

canım gozun aydın hamılesındır heralde ve 9.gun ıcın ıyı degılmı.sen hıc ıdrar testı yapmısmıydın?

idrar testi yapmıştım tranferden sonraki 7. gün negatif sanıp atıyodum sonradan fark ettim 8. gün tekrar yaptım biraz daha belirgindi 9. gün biraz daha belirgindi ama kopkoyu bi çizgi bekleme eğer idrardan bakıyosan biraz durdukdan sonra bak ilk 2 testim ışığa tutunca belli oluyodu benim.ama herkesin de çıkmıyomuş idrarda hiç bozma moralini

balance, güllücan sizden de güzel haber bekliyoruz.inşallah pozitif göreceksiniz.

yavruum,sirenas inşallah sizlerde hamişsinizdir ..

evet canım,aynıydı..ben 2010 ağustos annelerini şimdiden okumaya başladım.doktor ne ister ,neye bakar hiç bilmiyorum. 15 gün sonra gel demişti.

evet canım,aynıydı..ben 2010 ağustos annelerini şimdiden okumaya başladım.doktor ne ister ,neye bakar hiç bilmiyorum. 15 gün sonra gel demişti.

bende bugün konuştum doktorumla oda muhtemelen 20 gün sonra muayene olursun dedi ayrı ayrı hem keseyi hem kalp atışları için gitmicem yani.

meltemcım sıznkıdemı 10 aralık hep aynıyız.sen kan tahlılı yaptırdınmı sonucun ne bellı oldumu.sagol canım ınsaallah bakalım.

bende bugün konuştum doktorumla oda muhtemelen 20 gün sonra muayene olursun dedi ayrı ayrı hem keseyi hem kalp atışları için gitmicem yani.

canım sagol moralımı bozmamaya calsıyorum bakalım zaten ben tek cızgı gorunce beklemeden cope attım.yarın kan tahlılı yaptırcam sendemı 10 aralık transfer gunun.hangı hastane ben umutta ulun beyde transfer yaptrdım.

evt benimde transferim 10 aralık ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım kemal bey var orda o yaptı transferimi.bende ilkini çöpe atacaktım son anda baktım gördüm.hakkında hayırlısı olsun canım

canım benim sonucum 184 çıktı. inşallah yarın hamileyim diye yazabilirsin.

meltemcım gozun aydın canım senınle aynı gunuz sen ne zman kan tahlılı yaptrdın hemen.bu kacıncı denemen ve nerde yaptırdın.canım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın.ay bu aksamı dusundukce bogazıma dugum baglanıyor hemen aglayasım gelıyor hem korkuyom hem umıt arasında yasıyorum.bana dua edın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…