canım 9 güne göre çok iyi bir sonuç benim 20. gün 80. hamilesin hayırlı olsun çok sevindimkızlar bugün transferimin 9. günü kan testi yaptırdım 54.1 çıktı:))sizce nasıl sonuç?
canım 9 güne göre çok iyi bir sonuç benim 20. gün 80. hamilesin hayırlı olsun çok sevindim
çok tşk ederim canım inş kucağımıza sağ salim alalım hepimizdeyerimseniben
teşekkür ederim güllücan.benim 1. tüp bebek denemem. önceki uzuzn uzun tedavileri ve yılları saymazsak .inşallah sen de yalkında hamileyim müjdesini vereceksin.
kızlar bugün transferimin 9. günü kan testi yaptırdım 54.1 çıktı:))sizce nasıl sonuç?
:lepi: İNŞALLAH TUTACAK CANIM AZ KALDI VEEEEEEE :CüvCüv: HAMİLESİN
inşallah canım benim pek ümidim yok ama allah yüzümüzü güldürsün
canım gozun aydın hamılesındır heralde ve 9.gun ıcın ıyı degılmı.sen hıc ıdrar testı yapmısmıydın?
winston tebrik ederim ,çok güzel değerin.hamilesin.şimdi 54 ise 12güne 120 yi bulur çok güzel.içni rahat tut.
evet canım,aynıydı..ben 2010 ağustos annelerini şimdiden okumaya başladım.doktor ne ister ,neye bakar hiç bilmiyorum. 15 gün sonra gel demişti.
evet canım,aynıydı..ben 2010 ağustos annelerini şimdiden okumaya başladım.doktor ne ister ,neye bakar hiç bilmiyorum. 15 gün sonra gel demişti.
bende bugün konuştum doktorumla oda muhtemelen 20 gün sonra muayene olursun dedi ayrı ayrı hem keseyi hem kalp atışları için gitmicem yani.
canım sagol moralımı bozmamaya calsıyorum bakalım zaten ben tek cızgı gorunce beklemeden cope attım.yarın kan tahlılı yaptırcam sendemı 10 aralık transfer gunun.hangı hastane ben umutta ulun beyde transfer yaptrdım.
canım benim sonucum 184 çıktı. inşallah yarın hamileyim diye yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?