Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

balance88 sen ney aptın kayboldun pek gırmıyon nete.hıc kan testı yaptırdınmı kader arkadasım benım.bak winstonla meltem hamıle bakalım bız ne olacagız.bugn ben aksama kan testını yapıyorum hadı sende haber ver sabırsızlanıyorum senın adına ve cok merak edıyorum.

sağol canım.ben 8.gün ve 10 gün baktırdım.birde gidebilirsem bugun baktırcam.tüp bebek ilkti.eşim de varikosel vardı.geçen sene ameliyat olmuştu.

bu akşam için herşeyi hayırlısı canım.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.inşallah hamile kalırsın.:ecrin_bebek:

canım ya ne mutlu sana ınsaalah yavrularını mevlam kucagına almayı nasıp eder hayırlısıyla.ınsaalah bızde hayırlsıyla ıyı haberler alırızda burda paylasırız sızınle.opuldun cıcıı anne adayı.

yavrum canim nolur kendini yipratma demekki hakkimizda hayirlisi buymus rabbim ne zaman dilerse o zaman verir.bir anda bakmissin kendiliginden tedavisiz dogal yolla hamile kalirsinins sen dogal yolla bile hamile kaliyosun ins 9 ay seninle beraber olup saglikla kucagina alirsin.hepimizin bi sinavi var ve bizde sinavdan geciyoruz.canim benim 8. günde baslayan kahverengi leke iki gündür kana dönüstü galiba adet kanamasi carsamba günüm test günümdü bende umutluydum ama (((HAYIRLISI BÖYLEYMIS DIYORUM ama pes etmek yok ins bi daha yaptiririm belki simdi belki sonra benim kanama bile cok erken geldi

arkadaşlar benim transferim cumartesi oldu. bugün 3. günüm, neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz biraz anlatır mısınız.....

gurbetkusu canim sagolasin ne yapalim olmadi yat yat anca kilo aldim simdi bunla yani kilo vermeye caliscam tabii gene dua edicem vakit gecircem ama cok zor ne olursa olsun ben bu sefer umutlanmisim umutlanmistim ama olmadi insalah 3 denemmemizde olur bilmiyorum gene ayni yerde yaptiririm yada türkiyede brüksel diye bir yer duydum orda ama onada cok para lazim bilmiyorum daha erken tabii bunlari düsünmek icin sende üzülme bak ne güzel 1 evladin var ALLAHIM ona uzun saglikli ömür versin tesellin o senin benim sarilacak bir evladim yok burda kimsem yok esim var oda cok üzüldü ama bana hep destekci sen beni test yaptigimizda bi görecektin negatifi görünce ilk önce acayip gülme kirizi gecirdik esimle sonrada acayip sekilde aglama kirizi o gün cok gecirdik ama simdi iyiyim telefona ilac fitil saati icin telefona alarm kurmustuk simdi gene alarm öttü biz gene gülme kirizi gecirdik kafayi yemiyozdur insallah amann kiz iste böyle yavas yavas atlaticaz insallah ya kendimiz denesek 3 ay sonra diyoruz ama bizim gercekten kendimiz deneyince engec 3 ayimda hemen hamile oluyorum 1 hafta günümde geciyo ama sonrasinda ne oluyosa kahverengi olmaz olasi leke geliyo doktora gittigimizde ya dis gebelik ya bos gebelik yada düysüyo hayadiii kürtaj diyo kendimizde yapamiyoz artik bu ney anlamadik

meltemcim canim tebrik ediyorum drgünayla ilk sizden geldi hamileleik innnsallahhhh diger arkadaslarda güzel haberler veririler allah anaali babali büyütsün canim allaha emanet olun

balence canim sen ne ler yaptin insalah yarin iyi haber veririsin yarindi sanirim test günün canim senin hamile kalmani cok isterim bu topigi sen actin insallah sanada iyi haber getirir canim dualarim vallaha sizlersiniz

arkadaşlar benim transferim cumartesi oldu. bugün 3. günüm, neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz biraz anlatır mısınız.....

canım hayırlı olsun allah ıyı haberler gelemesını nasıp etsın.benımde bugun 11,gunum bu aksam kanda test yaptırıcam.valla bende ılk 3gun raporluydum 4.gun calısmaya basladım ılk 3 gun genelde yattım fazla hareket etmedım ama yıne donduk ıse.tabı oturrak calıyorum gercı..ara ara kasıkalrıma gobegıme adet sancısı gıbı sancı vuruyordu.sonra kalır gıbıettı buaralar yıne bayagı sıddetlı bırden kasıgıma vuruyor.ılk baslar daha sakındım ama gunler calsıyorsanınz cabuk gecıyorda son gunlerde heycan stres ınsanı yyıp bıtırıyor.hakkınızda hakkımıda hayırlısı neyse o olsun.nerde ve kacıncı denemen canım.

yavrum kiz nasil gidiyo toparlanmana sevindim canim hayat devam ediyo elden bir sey gelmiyor canim bugün siddetli kanamam var vede sancimvar sag tarafim genellikle kasigimin üsttafafi fena agriyo.neyse gececek hepsi ins. kiz bende netten umut tüp bebek ve bürükseli arastirdim ikiside baya tecrübeli ama maliyeti pahalidir elimde olsa simdi tr yeye gidip bunlarin birinde yaptirirdim ama iste maddiyet yönden kötü iste calismayinca yapilmiyor bürüksel nerde türkiyeden ben bulamadim

brükseli bilmiyorummm ama umutda deniyorum benn kadıköydeee ve fiyatıda ilaçlar dahill 5 000.....ben tavsiye ederim umut tüp bebek merkezini gurbetkuşu

kızlar 9. gün testim 54.1 di 11. gün testimide bugün yaptırdım 210 çıktı allah herkese hayırlısını nasip etsin:)))

kızlar 9. Gün testim 54.1 di 11. Gün testimide bugün yaptırdım 210 çıktı allah herkese hayırlısını nasip etsin:)))

ayy canım hadı goxun aydın.bız senınle beraberız bende buaksam yaptırcam sen canım ıdrar testı yapmısmıdın.

gulucan inşallah bu akşam mutlu haberi alırsın.. benim 3.denemem ivi tüp bebek mecidiyeköyde.

gulucan inşallah bu akşam mutlu haberi alırsın.. Benim 3.denemem ivi tüp bebek mecidiyeköyde.

canım senınde ınsaalah bukez yuzun guler.sana ogutucu gıbı yapmıs oldum kusura bakma benım ılk dnemem sana akıl vermıs gıbı oldum canım allah hepımzın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…