meltemcım gozun aydın canım senınle aynı gunuz sen ne zman kan tahlılı yaptrdın hemen.bu kacıncı denemen ve nerde yaptırdın.canım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın.ay bu aksamı dusundukce bogazıma dugum baglanıyor hemen aglayasım gelıyor hem korkuyom hem umıt arasında yasıyorum.bana dua edın.
sağol canım.ben 8.gün ve 10 gün baktırdım.birde gidebilirsem bugun baktırcam.tüp bebek ilkti.eşim de varikosel vardı.geçen sene ameliyat olmuştu.
Bu akşam için herşeyi hayırlısı canım.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.inşallah hamile kalırsın.:ecrin_bebek:
arkadaşlar benim transferim cumartesi oldu. bugün 3. günüm, neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz biraz anlatır mısınız.....
kızlar 9. Gün testim 54.1 di 11. Gün testimide bugün yaptırdım 210 çıktı allah herkese hayırlısını nasip etsin:)))
evt canım yapmıştım idrardada çıkmıştı ama belirsizdi
canım hayırlı olsun allah ıyı haberler gelemesını nasıp etsın.benımde bugun 11,gunum bu aksam kanda test yaptırıcam.valla bende ılk 3gun raporluydum 4.gun calısmaya basladım ılk 3 gun genelde yattım fazla hareket etmedım ama yıne donduk ıse.tabı oturrak calıyorum gercı..ara ara kasıkalrıma gobegıme adet sancısı gıbı sancı vuruyordu.sonra kalır gıbıettı buaralar yıne bayagı sıddetlı bırden kasıgıma vuruyor.ılk baslar daha sakındım ama gunler calsıyorsanınz cabuk gecıyorda son gunlerde heycan stres ınsanı yyıp bıtırıyor.hakkınızda hakkımıda hayırlısı neyse o olsun.nerde ve kacıncı denemen canım.
gulucan inşallah bu akşam mutlu haberi alırsın.. Benim 3.denemem ivi tüp bebek mecidiyeköyde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?