Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

neden yok ki ümidin?sonuçda negatif bi değer değil hiç bozma moralini bebişininde moralini bozma:))

sağol ama canım belirsizlik bugün biraz kötü belirtiye bıraktı değerim yine arttı fakat ikiye katlamadı doktor bu şekilde gitmesinin 2 sebebi olduğunu söyledi dış gebelik veya geç tutunmasından dolayı yaparmış ama dış gebelik olasılığı fazla. yüksek seviyeye gelene kadar ilaçlara ve kan alımlarına devam hem maddi hem madevi çöküntü devam ediyor ümitlerimin bitmesinin sebebi bu.

inş geç döllenmedir bozma hemen moralini hakkında hayırlısı olsun inş

kızlar selam balance nerde sonucunu merak ettım ınşşşşşşş pozıtıftır canım ınşşşşşşşşşşşşş.............rabbım herkesın yuregıne gıore versın yenı yıl yenı umutlarla ve guzellıklerle gelsın ınşşşşşşşşşşşşşşşş

el muallim canim senin yazini okuyodum.canim gecmis olsun en yakin zamanda kizlarini saglikli bi sekilde kucagina alirsin insss.canim ALLAH anali babali büyütsün herkesin emegini bosa cikartmasin yüce rabbim.senin ilk denemendemi oldu bebislerin?hangi merkezde yaptirdin canim?

slm benım bugun 6.cı gunum tek dondurulmuş blastokıs embrıyonumla yolla cıktık bakalım:)) inş. hepımız yenı yılda hamış olarak gırerız

kızlar bu gün kan verdim saat 15 te alıcam sonucumu çok heyacanlıyım.kaç gün girmedim bende durgunluk vardı biraz moral bozukluğu artık hayırlısı olsun diyelim.tutmayan arkadaşlara çok üzüldüm ama en sonunda inşallah rabbim verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…