neden yok ki ümidin?sonuçda negatif bi değer değil hiç bozma moralini bebişininde moralini bozma:))
kızlar 9. gün testim 54.1 di 11. gün testimide bugün yaptırdım 210 çıktı allah herkese hayırlısını nasip etsin:)))
sağol ama canım belirsizlik bugün biraz kötü belirtiye bıraktı değerim yine arttı fakat ikiye katlamadı doktor bu şekilde gitmesinin 2 sebebi olduğunu söyledi dış gebelik veya geç tutunmasından dolayı yaparmış ama dış gebelik olasılığı fazla. yüksek seviyeye gelene kadar ilaçlara ve kan alımlarına devam hem maddi hem madevi çöküntü devam ediyor ümitlerimin bitmesinin sebebi bu.
tebrikler bu arada canım seninki çoğul gebelik olacak galiba 11 gün bukadar yüksekse hadi bebişlerini kucağına almayı nasip etsin allah.
kızlar selam balance nerde sonucunu merak ettım ınşşşşşşş pozıtıftır canım ınşşşşşşşşşşşşş.............rabbım herkesın yuregıne gıore versın yenı yıl yenı umutlarla ve guzellıklerle gelsın ınşşşşşşşşşşşşşşşş
inş geç döllenmedir bozma hemen moralini hakkında hayırlısı olsun inş
güllücan inş sonucun pozitiftir daha belli olmadı mı
GÜllÜcan canım sonucun ne bellı olmadımı ınsallah gÜzel haberler verırsın bıze
kısmet diyorum artık bişey diyemiyorum. keseyi görmeye ne zaman gideceksin belli oldu mu?
güllücan hakkında hayırlısı olsun moralini yüksek tut
keseye ayrı kalp atışlarına ayrı gitmicem 15 gün sonra ikisini birden aradan çıkartıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?