kızlar bu gün kan verdim saat 15 te alıcam sonucumu çok heyacanlıyım.kaç gün girmedim bende durgunluk vardı biraz moral bozukluğu artık hayırlısı olsun diyelim.tutmayan arkadaşlara çok üzüldüm ama en sonunda inşallah rabbim verecektir.
selam kızlar benim bugün transferimin 9 cu günü çok heyecanlıyım acaba oldu mu idrar testi de yaptım ben de sonucu merakla bekliyorum.
kasıklarımda ve belimde hafifi ağrı ara sıra rahminin içindede ağrılar oluyor ama anlayamadım gitti cuma günü test günün çok korkuyorum hem de çokkkkkkkkkkkk
selam kızlar ..............ya balance canım nasılsın sonuc cıktımı...........ınş sonuç guzeldır canım...........ama degılse yılmak yok bı tanem uzme sakın guzel yuregını ...........ınş sevıncınden gırmedın ınşşşşşşşşşşş
gurbet kuşu sagol canım ınş gelır eve kızlarım.............benım 4 denemem...............ve sakın kızlar belırtı aramayın herkesın farklı oluyo............ılk denemede ıkızdı kaybettım...........belırtılere takılmayın..........ınş herkes yenı yıla sevınçle gırer.............
Benim de bu gün 11. günüm ...delikafadulden
Yarin test icin gidicem ...
Hayirlisiyla pozitif sonuclar almak nasip olsun hepimizeee ....:Saruboceq:
Ben idrar testi yapmadim ...
Zaten karisik olan aklimi iyice sulandirmak istemedim ...:uhm:
N´olursun Allahim emeklerimiz bosa gitmesin .. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?