Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

sıkma canını hayırlısıysa allah verir hem belki üzülerek şuanda bebişini üzüyorsun iyi düşün iyi olsun

selam kızlar benim bugün transferimin 9 cu günü çok heyecanlıyım acaba oldu mu idrar testi de yaptım ben de sonucu merakla bekliyorum.

kasıklarımda ve belimde hafifi ağrı ara sıra rahminin içindede ağrılar oluyor ama anlayamadım gitti cuma günü test günün çok korkuyorum hem de çokkkkkkkkkkkk

selam kızlar benim bugün transferimin 9 cu günü çok heyecanlıyım acaba oldu mu idrar testi de yaptım ben de sonucu merakla bekliyorum.

canım allah heycanını gursana dızmesın.kacıncı denemen.benım bugun 12,gun negatıf cıktı sonucum ama guclu olamaya calısıyorum.cok zor dayanmak.senın ıdrarda ne cıktı.

kasıklarımda ve belimde hafifi ağrı ara sıra rahminin içindede ağrılar oluyor ama anlayamadım gitti cuma günü test günün çok korkuyorum hem de çokkkkkkkkkkkk

valla benimde vardı ağrılar hafif hafif adet olacakmışım gibi ama şu iki gündür feci ağrılarım var inşallah senin bebeğinde tutunmuştur sana sıkıca ben transferin 9. günü öğrenmiştim canım idrarda pozitif çıkınca kanda baktırmıştım 54.1 çıkmıştı inş seninde hayırlı sonuçlarını alırız:))

selam kızlar ..............ya balance canım nasılsın sonuc cıktımı...........ınş sonuç guzeldır canım...........ama degılse yılmak yok bı tanem uzme sakın guzel yuregını ...........ınş sevıncınden gırmedın ınşşşşşşşşşşş
gurbet kuşu sagol canım ınş gelır eve kızlarım.............benım 4 denemem...............ve sakın kızlar belırtı aramayın herkesın farklı oluyo............ılk denemede ıkızdı kaybettım...........belırtılere takılmayın..........ınş herkes yenı yıla sevınçle gırer.............

canım allah kızlrını sana kavustursun.senın 4,denemndemı oldu bebeklerın ınsan yıkıla yıkıla artık gocuyordur yaa ben hala toplayamdım kendımı guya guclu olamaya calsıyom.banada dua edermsın 2,denemde olsun dıye

Benim de bu gün 11. günüm ...delikafadulden

Yarin test icin gidicem ...

Hayirlisiyla pozitif sonuclar almak nasip olsun hepimizeee ....:Saruboceq:

Ben idrar testi yapmadim ...

Zaten karisik olan aklimi iyice sulandirmak istemedim ...:uhm:

N´olursun Allahim emeklerimiz bosa gitmesin .. :asigim:

balance88 canimm insallah hamilesindir insallah allah emeklerini bosa cikarmasin bence hamilesin icime dogdu allahim insallah ben olamadim insallah bekleyen arkadaslarimin iyi haberlerini alalim

gurbetkusu canim bugün daha iyiyim allah sabrini veriyo benimde adetim iyice geldi karnim agridi ne yapalim kiz allah beterinden korusun yola devam diyorum ama maddi acidan bayaga bekleriz biz sen ne yapcan hemen devammi tüppe vlla ben brüksel tüpbebek merkezini televizyondan gördüm googlede n yazdim cikti iyice baktim maddi gücümüz olsa ya brüksel yada umut denemek isterim burdanda sonuc alamadim bilmiyorum bakalim artik

gurbetkusum sen her ihtimale karsi gebelik testi yaptinmi olurya eler duyyoz ben yaptim 2 kere olmadi sende bi yapsaydin keske kanamam cok oldu diyosun ama bilmiyorum hersey olur anam

yavrum kiz bende gogleden baktim umutda güzel bürükselde valla maddi yönden bende bekleycem napayim.ben calismiyom arbeitlosumda yok yavas yavas para biriktirmeye baslasam iyi olur biriktirebilirsem oda. valla imkanim olsada tr yede umut u cok duydum ama orda hepsini ödeyecen burda yüzde yetmisini krankassa ödüyo napalim benim yarin terminim var bakalim dr ne diyecek

ha kiz yavrum ben leiz hastanesinde yaptirmistim bide leinzde kinderwunsch varmis orayi önce bilseydim oraya giderdim.bi arkadastan duydum onun arkadasi orda yaptirmis ilkine tutmamis hemen arkasina ikinciyi denemis simdi ikizleri varmis.belki orasi daha iyi demekki

amin canim seninde zamanin gelmis ins..sonucun pozitif olur.ve saglikla kucaginada almayi ALLAH IM nasip etsin :Saruboceq:

gurbetkusu para olsa hemen tr de yaptirmaya giderim varyaa ama yok sen wr.neustada uzakmisin canim ben burda adebar var orda yaptirdim ya aslinda nere olursa olsun nasip olacaksa burda da tr de de olur simdi olmayacakmis benim ne yapiyim kizz benim de bi basim agriyo amann suan ölecem agri kesici icmeyim diye bekeledim yok olmuyo ictim valla ben adetli iken agri kesici yada baska bi hap ne olursa icicyim hemen adetimi kesiyo ben normal deyilim ha bazilari aspirin icsin yada baska nasil adt oluyo bende var bi sakatlik heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…