Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

yavruum üzülme,inşallah meleğin yeni denemende gelir canım.

güllücan,inşallah 2. denemende meleğin gelir.rabbim sabır versin.

balance ,günay nerelerdesiniz..

kızlar fazla duramıyorum .lekeler geliyor benden .iğneleri artttırdık..inşallah bebeğiim,bebeklerim benle kalır..

meltemcim canim bize olan oldu tutmadi cok sagol bu arada da sen kendine dikkat et ne lekesi bu yaa doktora sordunmu tutunma lekesi demi insallah canim insallah bebeklerin sana acayip tutunmustur 9 ay sonrada kucagind aolurlar saglicakla insallah balanceden haber varmi yaa bugün testi vardi ne oldu insallah onunda tutmustur rabbim insallah allaha emanet olun canim

ay canim balance kizz insallah persembe günü 2 kat artar ayy ne güzel hamissin yani allahim insallah balancenin bebekleri yada bebegi balanceyi birakmasin insallah bi problem yoktur dua ediyorum senin icin canim benim

balance allah tamamina erdirir insallah cok heyecanlandim seni bekledim ne oldu dye senin gercekten hamile olmani cok istiyorum samimiyetime inan

balance bence hamilesin hicbir problem yok bence benim icime dogmustu zaten yazmistim okudunmu bilmiyorum ama senin hamile olcagini biliyodum insallah kimyasal yada baska bi kötü bisey deyildir senin icin dua edicem canims in sen icini rahat tut

okudum canım sağolun benimde içimden birdahaki denemende tutucak diyo İNŞALLAHHHH. canım ben 2. denememde 9. gün değer 39.4 çıktı 2 gün sonraki değer 11 e düşmüştü ve kimyasal gebelik oldu...onun için korkuyorum yinemi kimyasal diye

ya kızlar bugün 10 cu günüm ve sabah biraz kanamam oldu acaba bir sorun mu var çok korkuyorum bu benim ilk denemem yaaaaaaaaa artı bugün ne tesadüf ki adet günüm yani ben 28 günde bir adet olurum ay yoksa o muuuuu

ya kızlar bugün 10 cu günüm ve sabah biraz kanamam oldu acaba bir sorun mu var çok korkuyorum bu benim ilk denemem yaaaaaaaaa artı bugün ne tesadüf ki adet günüm yani ben 28 günde bir adet olurum ay yoksa o muuuuu

insallah korktugun gibi degildir canim gönlünü ferah tutmaya calis :1hug:

balance inş çok güzel bi bebeğin olacak içini ferah tut kimyasalı falan çıkart aklından herşey gönlüne göre olsun

bazılarında tutunma kanaması diye bi kanama oluyo arkadaşım belki o kanamadır:))

melike1717 canim insallah tutunma lakesidir canim insallah hamissindir ama eger olmassada üzülme benim 2 denememdi transverimin 12 günü adet oldum bende 28 günde adet oluyorum gününde oldum senin insallah tutunmadir icinizi ferah tutun olacak oluyo yeterki rabbim ol dsin canim

kızlar 12. değer 42.7 az değilmi beni kimyasal korkutuyo perşembe tekrarlıcam yine duaya ihtiyacım var .

canım benım ya sıkılma ınsaalah hamılesın allah gunden gune degerlerını 2-4-8 arttırsın bebeklrın tutunsun ınsalalh.bızede dua et

canım hıc canını yok yere sıkma bak bugun benım 13,gunum transferden sonra hıc kanam olmadım hala tık yok.ama sonuc negatıf cıktı bırde ustune bugun adetımı gecelı 4 gun oldu hem sonucta negatıf cıktı ama adet degıl kan lekesı bılem yok.bende yok yere kan gormedımya kendı kendıme sankı hala bebek varmıs gıbı dusunuyorum ahhhhh nerde ogunler.oyuzden canını sıkma cok yogun olursan yada cok sıkılıyorsan doktorunla gorus ıstersen.sen kımde tedavı oluyon

sana bır sey sorcam.normalde benım transfer 9,gunum adet gunumdu ama lekelenme olmadı.sonra 11,gun negatıf sonucu aldım hanı hıc olumsuz bır seyde olmadı.transfer gununden berı bugunde kasıklarımda sızlamalar var.sonuc negatıf cıkmasına ragmen adet olmadım sureklı sarımsı akınıtı gelıyor.sen adet oldunmu?transferden sonra hangı gun oldun?normalde 25 gunde bır adet oluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…