balance bence hamilesin hicbir problem yok bence benim icime dogmustu zaten yazmistim okudunmu bilmiyorum ama senin hamile olcagini biliyodum insallah kimyasal yada baska bi kötü bisey deyildir senin icin dua edicem canims in sen icini rahat tut
ya kızlar bugün 10 cu günüm ve sabah biraz kanamam oldu acaba bir sorun mu var çok korkuyorum bu benim ilk denemem yaaaaaaaaa artı bugün ne tesadüf ki adet günüm yani ben 28 günde bir adet olurum ay yoksa o muuuuu
ya kızlar bugün 10 cu günüm ve sabah biraz kanamam oldu acaba bir sorun mu var çok korkuyorum bu benim ilk denemem yaaaaaaaaa artı bugün ne tesadüf ki adet günüm yani ben 28 günde bir adet olurum ay yoksa o muuuuu
kızlar 12. değer 42.7 az değilmi beni kimyasal korkutuyo perşembe tekrarlıcam yine duaya ihtiyacım var .
melike1717 canim insallah tutunma lakesidir canim insallah hamissindir ama eger olmassada üzülme benim 2 denememdi transverimin 12 günü adet oldum bende 28 günde adet oluyorum gününde oldum senin insallah tutunmadir icinizi ferah tutun olacak oluyo yeterki rabbim ol dsin canim
gurbetkusu ne yapsam bilmiyom gene ayni yerde denesemmi acaba bi umut iste sen ayni yerde denemeyi düsünüyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?