güllücan canim benim transverimin 9 günü dayanamayip test yapmistim negatif cikmisti dedim belki gec tutunmustur sonra transverimin 12 günü tes günüm dü kahverengi lekem geldi ve ben gene lekeye ragmen test yaptik negatif cikti o an bitigim andi ve 13 gün 14 gün kanamam yani adetim basladi canimsuan adetliyim normal adet oluyorum ben 28 den 28 adet oluyorum yani günümde adet oldum canim beni okumusundur belki ben 5 yillik evliyim 33 yasimdayim ve benim 2 dis gebeligim var 1 bos gebeligim var 2 düsük 1 kürtaj 2 mikrom var bu 2 mikromdu tutmadi canim cok moralim bozuk esimin spermleri yavas ve az ben avusturyadayim ilk mikromu türkiyede ankarada HRSde yaptirdim 2 mikromu burda yaptirdik olamadi ne deyim ki cok aci sende anlatsana kendini eger istesen iyiki burasi kk var diyorum kimseyle paylasamadigimi burda anlatiyorum cünki bizi biz anliyoruz cocuklular anlamiyo anliyoz diyolar ama benim kadar anlayan yok diyorum iste böyle
ya tutunma anaması diye birşey yok ya resmen adet oldum san ki. ya tam da gelmiyor ama bugün bir de kan testi yaptırdık negatif çıktı. maralim alt üst oldu. transferden bu yana hiç bir sorunum yokru ne kanama ne başka bir şey ama olmadı kendimden çok eşimin üzülmesine üzüldüm. o çok istiyordu tab ben de cuma test günüm acaba cuma test yapsam mı yapmasam mı hala kafam karman çorman. işte ağlamamak için kendimi zor tuttum öğle arası eşim gelip aldı beni biraz gezdik o arada çok ağladım. sonra o şiş gözlerle işe gittim. biliyor musunuz ben bir daha denemeyi felan da düşünmüyorum çok ağrı çketim 1.5 ay boyunca o ilaçlar iğneler o muayeneler opu transfer bir daha asla asla asla
güllücan haaa bu arada türkiyede denedigimizde 8 yumurtam toplanmisti 3 döllenmisti oladi hic tutmadi burda 6 yumurtam oldu 2 döllendi 2 yerlestirdiler buda hic titmadi bu arada ben normal yolla isin geribi hamile kaliyorum hemen hemde bak cesaretim olsa normal gene deniycez ama cocuklar yanlis yerde ve bos gebeelik yada düysüyo bizde bunu anlamadik bu spermk´lerle oluyo ama sonuc doguramiyorum
güllücan canim benim transverimin 9 günü dayanamayip test yapmistim negatif cikmisti dedim belki gec tutunmustur sonra transverimin 12 günü tes günüm dü kahverengi lekem geldi ve ben gene lekeye ragmen test yaptik negatif cikti o an bitigim andi ve 13 gün 14 gün kanamam yani adetim basladi canimsuan adetliyim normal adet oluyorum ben 28 den 28 adet oluyorum yani günümde adet oldum canim beni okumusundur belki ben 5 yillik evliyim 33 yasimdayim ve benim 2 dis gebeligim var 1 bos gebeligim var 2 düsük 1 kürtaj 2 mikrom var bu 2 mikromdu tutmadi canim cok moralim bozuk esimin spermleri yavas ve az ben avusturyadayim ilk mikromu türkiyede ankarada HRSde yaptirdim 2 mikromu burda yaptirdik olamadi ne deyim ki cok aci sende anlatsana kendini eger istesen iyiki burasi kk var diyorum kimseyle paylasamadigimi burda anlatiyorum cünki bizi biz anliyoruz cocuklular anlamiyo anliyoz diyolar ama benim kadar anlayan yok diyorum iste böyle
Yavrum Mrhb ya biz diğer topikten konuşmuştuk. Sonucun negatif çıkmış üzüldüm yaa.. Rabbim inşallah bir dahaki denemene verir sağlıklı, hayırlı bebeklerini cnm. :teselli:
kızlar 12. değer 42.7 az değilmi beni kimyasal korkutuyo perşembe tekrarlıcam yine duaya ihtiyacım var .
melike canim cok üzüldüm inanki.kendini yipratma biliyosun hakiinda hayirlisi buymus demekki.ama pes etme canim bunu atlatinca ins birdahaki sefere hamile kalirsin canim seni iyi anliyom o agrilari bende yasadim bugün bende negativ sonucumu aldim.ne yapalim hayirlisi böyleymis senin ilk denemenmiydi canim
ya ben dün kan lekesi gördüm ya artı kan testi yaptırıp negatif sonuç aldım ya . ya ben hala adam akıllı adet olmadım yarın tekrara kan testi yapıcam . biliyorum yine negatif çıkacak ama bir umut. bu arada bu benim ilk denemem di. şu anda ağrı sızı diye bir şey yok. dün doktoru aradık olanları anlatık kan gör me kan testi sonucu felan. bize belki sonuç yanlış çıkmıştır dedi ama ben buna inanmıyorum sonuç nasıl yanlış çıkabilir ki. bir anlam veremiyorum. öyle bir şey olabilir mi. öyle bir şeyi yaşayan var mı???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?