Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

güllücan canim benim transverimin 9 günü dayanamayip test yapmistim negatif cikmisti dedim belki gec tutunmustur sonra transverimin 12 günü tes günüm dü kahverengi lekem geldi ve ben gene lekeye ragmen test yaptik negatif cikti o an bitigim andi ve 13 gün 14 gün kanamam yani adetim basladi canimsuan adetliyim normal adet oluyorum ben 28 den 28 adet oluyorum yani günümde adet oldum canim beni okumusundur belki ben 5 yillik evliyim 33 yasimdayim ve benim 2 dis gebeligim var 1 bos gebeligim var 2 düsük 1 kürtaj 2 mikrom var bu 2 mikromdu tutmadi canim cok moralim bozuk esimin spermleri yavas ve az ben avusturyadayim ilk mikromu türkiyede ankarada HRSde yaptirdim 2 mikromu burda yaptirdik olamadi ne deyim ki cok aci sende anlatsana kendini eger istesen iyiki burasi kk var diyorum kimseyle paylasamadigimi burda anlatiyorum cünki bizi biz anliyoruz cocuklular anlamiyo anliyoz diyolar ama benim kadar anlayan yok diyorum iste böyle

güllücan haaa bu arada türkiyede denedigimizde 8 yumurtam toplanmisti 3 döllenmisti oladi hic tutmadi burda 6 yumurtam oldu 2 döllendi 2 yerlestirdiler buda hic titmadi bu arada ben normal yolla isin geribi hamile kaliyorum hemen hemde bak cesaretim olsa normal gene deniycez ama cocuklar yanlis yerde ve bos gebeelik yada düysüyo bizde bunu anlamadik bu spermk´lerle oluyo ama sonuc doguramiyorum

yavrum kiz keske imkanim olsada türkiyeyi bende düsünüyom ama iste maddiyat mani mani yanim neyse olacak olduktan sonra burdada yaptir imkanin varsa burda yine dene ben yine düsünüyom ya ayni yerde yada bi yer daha varmis adini sana yanlis yazmissim wunschbayb diye bi yer bende bilmiyom kararsizim bu gün doktora gittim tahlil yaptilar baktilar doktor bile sasirdi neden olmadigina her sey güzeldi dedi her sey yolunda gidiyordu dedi embriyo 1. kaliteydi dedi ama kismet deilmis demekki doktorum dedi 1 ay pauze yap tekrar baslayabilirsin dedi ama su an maddiyat da iyi deil kismet diyorum. yani sonucum negativ

ya tutunma anaması diye birşey yok ya resmen adet oldum san ki. ya tam da gelmiyor ama bugün bir de kan testi yaptırdık negatif çıktı. maralim alt üst oldu. transferden bu yana hiç bir sorunum yokru ne kanama ne başka bir şey ama olmadı kendimden çok eşimin üzülmesine üzüldüm. o çok istiyordu tab ben de cuma test günüm acaba cuma test yapsam mı yapmasam mı hala kafam karman çorman. işte ağlamamak için kendimi zor tuttum öğle arası eşim gelip aldı beni biraz gezdik o arada çok ağladım. sonra o şiş gözlerle işe gittim. biliyor musunuz ben bir daha denemeyi felan da düşünmüyorum çok ağrı çketim 1.5 ay boyunca o ilaçlar iğneler o muayeneler opu transfer bir daha asla asla asla

melike canim cok üzüldüm inanki.kendini yipratma biliyosun hakiinda hayirlisi buymus demekki.ama pes etme canim bunu atlatinca ins birdahaki sefere hamile kalirsin canim seni iyi anliyom o agrilari bende yasadim bugün bende negativ sonucumu aldim.ne yapalim hayirlisi böyleymis senin ilk denemenmiydi canim

canım benım senınde basından cok badereler gecmıs.allah sabrını verıyor ama ılk anda ınsan cok kotu oluyor.bende nısanda 5 yıllık olcam ama yasım 26.canım ben hala ız bıle yok bılmıyorum ya kafam karısık.doktor bır kac gun ıcınde olursun dedı dun bana.yıne transferden sonrakı gıbı kasıklarım agrıyor ama bukez bıraz daha sıddetlı oluyor bakalım bende beklıcem.

canım uzulme daha erkenmıs ya cumaya 2 gun var bence tekrar dene.ne yapalım kaderımız demekkı buymus bak demmkı olunmuyormus sen kac defa yaptrdın bılmıyomda benım bugun negatıfı duyalı 2 gun toparlamalsıın kndını.ben aglaya aglaya telefonlara bakıyordum ama neye yarıyorkı gıden gıttı haıylrısı boyleymıs dmekten baska caremız yok.

canım senınde esındemı problem.ben klmadım hıc dogal yolla.sperm cok dusuk morfolojı %2 harekette dusuk.ben kecı boynuzu kuru denıcem esıme enazından dıger tupe kadar bıraz duzelse cok sevıncem.

Yavrum Mrhb ya biz diğer topikten konuşmuştuk. Sonucun negatif çıkmış üzüldüm yaa.. Rabbim inşallah bir dahaki denemene verir sağlıklı, hayırlı bebeklerini cnm. :teselli:

Yavrum Mrhb ya biz diğer topikten konuşmuştuk. Sonucun negatif çıkmış üzüldüm yaa.. Rabbim inşallah bir dahaki denemene verir sağlıklı, hayırlı bebeklerini cnm. :teselli:

sagol canım ınsallah umıdımızı tabıkı yıtırmemelıyız ama sankı ben hıc tup yaptırmadım ve negatıf almadım dıye dusunmek ıstıyorum bılıynmu sankı bana bu olumsuzluklar bır ruya gıbı gelıyor yanı sankı kabus goruyor gıbıyım canım.uyanmak ıstıyorum artık allahım hepımızın kucagına evltları ver yarabbım.

yavrum senin yaşadıklarını okudukça kendi yaşadıklarım geliyor aklıma gerçi ben hala yaşıyorum ama çok zor allah hepimize yardım etsin isteyen herkesin kucağına bebişlerini versin

evet il dememem di

ya ben dün kan lekesi gördüm ya artı kan testi yaptırıp negatif sonuç aldım ya . ya ben hala adam akıllı adet olmadım yarın tekrara kan testi yapıcam . biliyorum yine negatif çıkacak ama bir umut. bu arada bu benim ilk denemem di. şu anda ağrı sızı diye bir şey yok. dün doktoru aradık olanları anlatık kan gör me kan testi sonucu felan. bize belki sonuç yanlış çıkmıştır dedi ama ben buna inanmıyorum sonuç nasıl yanlış çıkabilir ki. bir anlam veremiyorum. öyle bir şey olabilir mi. öyle bir şeyi yaşayan var mı???????

canım gunaydın ben yasamadım ama sen erken yaptırmısın belkı olcak hem bak benımde ılk denememdı ben yılmamaya calsıyorum cunku burdakı ınsanalrı okudukca ohoooo bız daha nerelerdeyız ınsanalr yıkılmadan 6,ya kadar devam etmıs tabıkı ınsaalah bız oyle olmayız ama neden bukadar uzuyon kendını bak benımde acım daha cok yenı bugun daha 3,gunum negatıfı duyalı ve mutsuzum ama umutsuz degılım boyle yapmamlısın bebegı gectım senın ve esının saglıgı daha onemlı.kendını bu kadar uzme sonra hastalanırsın umutsuz olma testını yaptır canım bak ben olumsuz aldıgım halde hala adet olmadım yuzlerım kabar labar oldu.ben ne yapayım oturup sureklı zır zır aglayımmı ne yapayım canım ama boyle olmamalıyız.senden ıyı sonuclar beklıyoruz.nerde yaptırdın sen tupu canım

merhaba bende dün test yaptırdım ve sonuç 4,39 yani negatif ( ağlamaktan mahfoldum ama yapacak bişey yok benimde ne ağrım var şimdi nede sızım dr. banada 2 gün sonra tekrarlayalım dedi benim hiç umudum yok ama yine testi tekrarlayacağım . bakalım yarın tekrar yapılacak... sizler nerelerde yaptırdınız tüp bebk denemesini ben fertijinde oldum ... herşeyin hayırlısı allahım kimseyi bebeksiz bırakmasın...

canım ok gecmıs olsun.sende bızım gıbı olumsuzlrdansın.aramızda 1 gun var benımkı 0,85 cıktı.uzme tatlı canını yınede dene belkı bellı olmaz.pekı sana bır sey sorcm herkese sordum ama sanada sorayım adete benzer leke yada kanaman oldumu canım.benım bugun 14,gun tık yok ya bılmıyorum akıntım var sende nasıl belırtıler var kendımı cok merak edıyorum benım gıbı yasayan varsa bana bılgı versın.canım senın kacıncı dnemen.ben umutta yaptrıdım ulun beyın hastasıydım.

canım zaten ınsan ılk duydugunda ınanamıyor ertesı gunu cok koyuyor sonra hayata devam aglaya sızzlaya.ama ne yapalım baska caremız varmı bız ugrasıyoruz allah dılerse verıyor tabı ınsana bukadar kolay gelmıyor bunu soylerken senı cunku cok ıyı anlıyorum benımde taze yaram ama ben ınanmak ıstemıyorum cocugum olmadıgına ınsan duusnmek bıle ıstemıyor canım.kaca yaptırıdn tupu canım.

2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…