Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

zuhale canim cok gecmis olsun. canim önemli olan senin ve esinin sagligi ama yikilmak yok yilmak yok bakarsin üc ay sonra yaptitdiginda tutunur bebegin inss.canim ALLAH;IM ne zaman isterse o zaman oluyo demekki senin kinin daha zamani var. ama pes etmek yok canim bu yolda hepimiz beraberiz bende dün negativ sonucu almistim ne yapalim hayirlisi buymus demekten baska bir sey gelmiyo elimizden en iyi yüce rabbim bilir

sağol canım öyle bakalım zaten geç gelişmişti bizimki belki sonu kötü olacaktı kendimi öyle avutuyorum. sen nerde yaptırmıştın?

hayırlısı olsun hakkında zuhale üzülme elbet bir gün bebeğin sana gelecek ama biraz nazlı bi bebeğin olacak sanırım annesine naz yapmayı sevecek allah herşeyden önce hayırlı evlat etsin

canim ben avusturyada kaliyorum avusturyada bi hastanede yaptirmistim.ama olmadi hayirlisi olsun ne deyeim artik

gurbet kusu bende bugun artık bozulu,dum yanı artık hıc umıt kalmadı.yarın doktoruma gıdıyorum benı ultrasona koycakmıs bakalım ne dıcek.

Kızlar bu arada ben melıkeyı gormedım acaba bır problmmı var ya kanamam var dıyordu.

canim ben avusturyada kaliyorum avusturyada bi hastanede yaptirmistim.ama olmadi hayirlisi olsun ne deyeim artik

hastane değil allahtan işte. benim doktoruma giden bir kız vardı eşinde sperm yoktu zorla bir tane buldular tuttu ne diyeyim kısmet değilmiş başka sefere artık umutlarımız

selam bende yeniyim aranızda bende 10 gün önce idi transferim dün tahlil yaptırdım hamileyim hemde doktorum ikiz dedi degerim cok yüksek 451 darısı basınıza

selamlar.hayırlı olsun sana horasan.diğer arkadaşlar sizler de umudunuzu kaybetmeyin.benim de dün yumurtalarım toplandı.haftasonu transfer olucak.inşallah hayırlısı olur.beklemedeyim ben de yani:..

Canim ben de yurtdisindayim ...

Ben de dün NEGATIF sonuc aldim .. :'((

Senin kacinci denemendi ? Benim 6. denememdii ..

Ben Türkiye´nin tüp bebek tedavisi konusunda buralardan daha önde oldugunu düsünüyorum ...

Yada burdaki doktorlar önemsemiyorlarr ...

Bana doktorum tranferden sonra hemen kalkabilirsin dedii ...

Ama ben yatmak istedim .. 10 dakika kadar yattim wc ye gitmek icin mecburen kalktim ..

Sen transferden sonra ne kadar yattin ?

Sen memnun musun merkezinden ?

Ben kalan dondurulmus embriyolarimi da kullanip Türkiye`de yaptirmak istiyorum ...

Hakkimizda hayirlisi olsun ..

Insallah gerek kalmazz da bu kez verir Rabbim .. :Saruboceq:

arkadslar merhaba
benım transferım ctesı yapıldı normalde 5. gunum ama bugun
karnımdakı sıslıkler gıtmıyor afedersınız gaz bırıkmesı gıbı duruyor rahatsız edıyor benı szdede oylemı
ohss den korkuyorum ama o cok yumurtası olan kısılede oluyormus hepitopu 5 yumurtamız oldu zaten
som ıkı gundur bu şişlik nedir anlam veremıyorum
ıgneler yapıyormu acaba sızde durumlar nasıl
yada nası cozum buluyorsunuz ıyıce bunaltmaya basladı bu durum benı
zaten bu kadar rahatsızlık olunca tutmadı dıyede canım sıkılıyor
yazacagınız bır ıkı kelıme rahatlatacak benı
Allah hepımızın yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar.nasılsınız..balance değerin bugün yükselmiştir inşallah.sonucu yaz bize..merak ettim.
negatif sonuç alanlar ,arkadaşlar,üzülmekte haklısınız,onca emek,endişe ,zaman ,para..rabbimin bundada vardır bir bildiği,inşallah melekleriniz bekletmeden gelsinler..

ben dinlenmeye devam ediyorum ..lekeler devam ediyor.onca iğneye ,ilaca rağmen.rabbim hayırlısını versin.

benımde bugun 9.cu gunum dondurulmuş oldugu için 31 aralıkta test gunum allah hepımıze hayırlı evlatlar verır inş.

iipek canim transverden sonra benim de karnim sisimisti cok agriyodu karnim o an dedim zaten olmdi böyle agriya cocukmu tutar dedim olmadi iste o agrilarda sisikinlekte ben hemen doktora gitmistim yumurta toplamada yumurtalarda su toplaniyomus ve yumurta yumurta ürettigi icin agri yapiyomus bendede olmustu agri insallah senin tutumustur kafana takma olacak oluyo sen ben ne yaparsak yapalim allah izin verirse olur insallah hamilesindir benim tutmadi bende transverimin 12 günü adetim geldi zaten testdede negatif cikti

melike1717 canim allah sanada sabir versin bu günlerde gececek insallah bak benimde olmadi allahtan umut kesilmez birdahaki denememizde insallah bebeklerimize bizlerde kavusuruz cok gecmis olsun

gurbetkusum kiz ben ne olursa senden umutluydum cünki bebegin varya kesin kanamanda olsa dedim vardir insallah dedim ama allah büyük insallah birdahaki denememize artik ama inanki kime hangi doktora güveneyim bilemiyorum cok zor yada kendimizmi denesek herseye ragmen diyorum ya kendimiz deneyince hamile oluyorum ama dedigim gibi sonu olmuyo bende bunu anlamadim ne yapacagimizi sasirdik hadi denedik eeee gene bisey cikarsa gene operasyon olursam ayy valla cok korkuyorum ben ne yapiyim hangi doktora gidiyim bilemiyorum kafamiz karisik haaaa birde bekelemek lazimmi 3 denememi yapmam icin gene ayni doktorami yaptirsak ya burdaki doktorlarmi bisey bilmiyo ama ben türkiyedede denedim ordada olmadi yaa allahtan allah simdi izin vermiyo ama bende dayanamiyorum ne yapiyim kiz bende cok yaziyorum ne yapiyim icim cikiyo patlyiorum kime anlatayim sen nezaman yaptirmayi düsünüyosun gurbetkusum kizz ne olur birdaha yaptirdigimizda birbirimiz yalniz birakmayalim olurmu habaerdar olalim lütfen burasi bana iyi geliyo kk gercekten sende burdasin ya kendimi sna daha yakin hissediyorum ne yapiyim hadi allaha emenet ol yavru ceylanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…