Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

zuhale canim bende ne olursa olsun umutluydum agrilarima ragmen ahaa olmadi tutmuycak desem de bende umutlanmistim 2010 simdi ugurlu gelir insalah hepberaber gene burda bulusalaim ne zaman yaparsak simdiden moralimizi bozmayalaim olur bizimde bebeklerimiz insallah allah büyük bu bizim sinavimiz allah beterinden saklasin

denser cok sagol cok üzüldüm inanamazsin ama yapacak bisey yok hayat devam ediyo o aci benim icimde ama ben ve esim gülmeye ve gülmeye devam ediyoruz canim ya senin durumun neydi hamilesin demi sen sanki öyle hatirliyorum kusura bakma insan unutuyo

ya arkadaslar gurbetkusun dedigi gibi yilmayalim bikmayalim devam edelim inslah birgün bizlerinde olur bebekleri inanin halan atlatamadim cok üzgünüm halan telefondaki ilac alarmlarimiz caliyo fitil alarmi hap alarmi icim aciyo aklima geliyo ayy simdi ilacimi icecektim keske olsaydi keske ama olmadi inanin 3 deneyecek gücüm yok yilmayalim diyorum ama gene tutmazsa yaa yumurta toplma islemi tranveri sonrasi bekelmesi tutumu tutmadimi sanki gücüm yok kendimi kusurlu gibi hissediyorum doktor su bu bahane allah ol dese olcak ama heralde zamani deyil sinavi gecemedim ben

Ben Almanya ´dayim canim ...

Kac kez tüp bebek denedin Avusturya `da ?

Sence yurt disinda gereken özeni gösteriyolar mi tüp bebek hastalarina ?

Yani merkezinin ilgisinden ve basarisindan memnun musun ??

Son düzenleme:
silam canim benim bu 2 mikro denememdi 2 emriyo yerlestirdiler tutmadi birincisini ankarada HRS diye bir yerde denedim orda 3 tane yerlestirdiler burda 2 tane olmadi senin kactane canim

Burdayim evet ...

Biliyor musun dün negatif sonuc aldim ..

Uyku tutmuyorr ..

Konusacak birine ihtiyacim varr ..

Seni de rahatsiz ediyorum kusra bakma canim ..

6 kez denedim canim ..

2 kez hamile kaldim .. Birisi Türkiye `de gördügüm tedaviyle oldu ..

Acabalar var yine aklimda ..

Düsünsene yillarca Almanya ´da tedavi görüyorum .. Sadece bir kez hamile kaldim ..

Ama Türkiye ´de tek seferde hemence hamile kaldim ..

Burdaki doktorlar yeterince ilgilenmiyorlar gibi geliyor ama ..

Tabikii hersey nasipp ..

Ocak ayinda tekrar tedaviye baslayacagim nasipse ...

Donmus embriyolarim var .. Onlari kullanicam ALLAh izin verirsee ...

Eger yine hamile kalamazsam yine Türkiye `de denemek istiyorum ...

Maliyeti cok olsa bilee ..

Neysee herkese iyi gecelerr ..

Kendi kendime konusuyor musum hissine kapildim ...

Hayirli gecelerr ..

Bol bebekli rüyalarr ..

Insallah bir gün RÜYA yada HAYAL olmaktan cikar ...

Kollarimiza almak nasip olur ..

silam canim cok üzüldüm inan cok üzüldüm negatif alamak cok zor bu arada ben rahatsiz olmuyorum yazdiklarini iyice okucum canim cok gecmis olsun bilemiyorum ki budami türkiyedemi aslin da ben burdan daha cok memnun kaldim türkiyede ben doktorun yüzünü göremiyodum ki bi agrim oldugunda yada nebiliyim bi sorun oldugunda doktor sanirim paraciydi ama benda burdan memnun kaldim sanki bi agrim yada baska bisey oldugunda doktor hemen muanenesini bile acmisti yemin ederim burasi iyidi canim 6 defa denedin he allahim sana sabir versin icim tuhaf oldu allahim ne diyeyim sana cok zor ya sen herseferin de ne yaptin bu darumda nasil atlattin insallah bundan sonra olur yaa insallah kac yasindasiniz acaba ya yaz ne istiyosan ben konudan konuya atliyorum ama inanki ben de cok dertliyim cok üzgünüm cok yalnizim

hicte kendi kendine yazmiyosun buraya sanki ben cok yaziyomusum ben yalnizim bana kimse cevap vermiyo gibi gelirdi ne güzel birisi yaziyo cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…