Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

kızlar bu kadar ümitsiz gibi konuşmayın..içinden çıkılmıyacakmış gibi davranmayın.ümidinizi kaybetmeyin...bu sabrımızın mükafatını alıcağız bir gün..silam cnm özelden msj attım sana geldimi?

silam gene almanyadami deniyceksin? ne güzel donmuslarin var benim yok benim sadece 6 adet yumurtam toplandi ve 2 döllendi 2 sini yerlestirdiler olamadi

biliyorum cnm bende bunları yaşıyorum inan..ama kendimize devamlı acırsak bu işin üstesinden gelemeyiz..dr um ilk tedavimde çok negatif olduğumu ama ikincisinde pozitif bu işe yaklaşmam gerektiğini söyledi.ama biliyorum bunu yapması çok zor ..ama sağlığımız yerinde olduğu sürece hep bir ümidimiz olucak...

ben burada niye bu saatte duruyorum sanıyorsun..çünkü beni anlayan insanların burada olduğunu düşünüyorum..annem bile ne kadar seni anlıyorum desede ben inanmıyorum.çünkü bana habire çok takıyosun.at bu düşünceleri diyor...ama atılmıyo bunu bende biliyorum..ama ümidimi de kaybetmiyorum...

yavruum yaşın kaç?? yumurta rezervinde azalma olabilirmi? benimde 5 yumurta toplanmıştı..ben 33 yaşındayım..bu yüzden AHM testi diye yumurta rezervinin durumuna bakan bir tahlil varmış.onu yaptırıcam bende...

ya beni okumussunuzdur ben 2 dfa mikro yaptirdim ama benim de gebelik sorunlarim oladu 5 defa hamile oldum normal yolla ama hep yaziyorum buraya okuyan arkadasalr belki sikilcak ama hic hamileligimin sonu gelmedi dis gebelikler bos gebelik düsük mikro histeroskobi ne biliyim artik insan sasiriyo ne yapicagini kime gitceni ne anlatacagini

canım korkma ya o şişlik herkeste oluyor ben de de oldu ama 1 hafta sonra geçti yani yavaş yavaş geçiyor kabızlık olmamaya özen gözter

gullucan ya canım olmadı dün yazamadım çünkü çok feci şekilde adet oldum. bu yaşıma kadar öyle adet yaşamadım ve görmedim. çok fazla geldi ve bir anda geldi. ondan yazamadım. hala da ağrılarım var hala da fazla geliyor. bu arada desteğinm için çok sağol gerçekten iyi geldi. biraz kendimi toparladım. ama hala ruh gibiyim. hepinize destekleriniz için çok teşşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…