arkadaslar sanirim siz özelden yaziyosunuz ben özelden nasil yazilir bilmiyorum
gullucan ya canım olmadı dün yazamadım çünkü çok feci şekilde adet oldum. Bu yaşıma kadar öyle adet yaşamadım ve görmedim. çok fazla geldi ve bir anda geldi. Ondan yazamadım. Hala da ağrılarım var hala da fazla geliyor. Bu arada desteğinm için çok sağol gerçekten iyi geldi. Biraz kendimi toparladım. Ama hala ruh gibiyim. Hepinize destekleriniz için çok teşşekkür ederim.
canım ok gecmıs olsun.sende bızım gıbı olumsuzlrdansın.aramızda 1 gun var benımkı 0,85 cıktı.uzme tatlı canını yınede dene belkı bellı olmaz.pekı sana bır sey sorcm herkese sordum ama sanada sorayım adete benzer leke yada kanaman oldumu canım.benım bugun 14,gun tık yok ya bılmıyorum akıntım var sende nasıl belırtıler var kendımı cok merak edıyorum benım gıbı yasayan varsa bana bılgı versın.canım senın kacıncı dnemen.ben umutta yaptrıdım ulun beyın hastasıydım.
zuhale canim bende ne olursa olsun umutluydum agrilarima ragmen ahaa olmadi tutmuycak desem de bende umutlanmistim 2010 simdi ugurlu gelir insalah hepberaber gene burda bulusalaim ne zaman yaparsak simdiden moralimizi bozmayalaim olur bizimde bebeklerimiz insallah allah büyük bu bizim sinavimiz allah beterinden saklasin
Kizlar ben de negatifi gördüm ama ..
Sanirim ilaclarin etkisi ; hala gögüslerimde sislik , bulanti ve akinti problemi yasiyorum ...
Insanin " Acaba test sonucu yanlis mi cikti ? " diyesi geliyor ..
Ama daha önceki negatiflerde de oldugu gibi asla SONUC degismiyor ..
Negatifse negatif ..
Canim ben de yurtdisindayim ...
Ben de dün NEGATIF sonuc aldim .. :'((
Senin kacinci denemendi ? Benim 6. denememdii ..
Ben Türkiye´nin tüp bebek tedavisi konusunda buralardan daha önde oldugunu düsünüyorum ...
Yada burdaki doktorlar önemsemiyorlarr ...
Bana doktorum tranferden sonra hemen kalkabilirsin dedii ...
Ama ben yatmak istedim .. 10 dakika kadar yattim wc ye gitmek icin mecburen kalktim ..
Sen transferden sonra ne kadar yattin ?
Sen memnun musun merkezinden ?
Ben kalan dondurulmus embriyolarimi da kullanip Türkiye`de yaptirmak istiyorum ...
Hakkimizda hayirlisi olsun ..
Insallah gerek kalmazz da bu kez verir Rabbim .. :Saruboceq:
gurbet kuşu doğru söylüyorsun benimde dondurulmuşum yok o yüzden üç ay beklemek zorundayım ve tekrar aynı tedavi bundan sonrası için dondursam mı diye düşünüyorum her ihtimale karşı. allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
zuhale canim sen neden üc ay bekliyosun ki benim doktorum bir ay dinlen yumurtalar dinlensin tekrar baslayalim dedi senden kac yumurta toplanmisti canim
silam canim transferimde yanlizca doktorum vardi o zaten transfer etti bide ben monitörden izlemedim sanki monitörde yokmuyde ne zaten yatip ayaklarini yukariya koyosun yapilani görmedim doktor görmüyosun sonra bi makine sesi ve hemen bitti dedi doktor üzerimi örttü 15 dk yat dedi ben yarim sat yattim
canim ya inss bir daha ki sefere tuttururuz insALLAH benimde 10 tane yumurtam toplandi sadece 2 si yerlestirildi geri kaln döllenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?