Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

canım sagol tabıkı en ıyı bırbırımızı bız anlarız.o anlıyorum dıyenlerede ben pek ınanmıyorum cunku cocukları var ve ya kazayla hamıle kalmıslar yada planlayıp olmustur nasıl oluyorsa tabı.bende hala ruh gıbıyım ne kadar ıyı gorunmeye calıssamda hıc ıyı degılım bırde santralde calısıyorum ben telefon baglamayı sureklı unutuyorum valla atılmazsam ıyı cunku her defasında tıtız bırısıne denk gelıyor valla ne olcak toplamalıyız kendımızı hemen.ınsaalah 2,denemeız son olurda bebişlermızı kucagımıza alırız.ınsallah herkesın son denemesı olur ya cok zor canım ya

aynı şikayetler bendede var akıntım devam ediyor başka bişeyim yok birda bel ağrısı benimde 12, gün bakalım ne zaman adet olacağım.... göğüslerimdeki gerginlik kalmadı sayılır ....ilk denememdi benim .... inşallah bidahakine netice alırım zaman veriyorum kendime birkaç ay sonra tekrar deneyeceğim ama başka yerde istiyorum..

Kizlar ben de negatifi gördüm ama ..

Sanirim ilaclarin etkisi ; hala gögüslerimde sislik , bulanti ve akinti problemi yasiyorum ...

Insanin " Acaba test sonucu yanlis mi cikti ? " diyesi geliyor ..

Ama daha önceki negatiflerde de oldugu gibi asla SONUC degismiyor ..

Negatifse negatif ..

yavrum bende umudumu ona saklıyorum artık, dediğin gibi inşallah 2010 uğurlu gelir bizlere yeterki bebişlerimiz olsun her acıyı çekmeye razıyız değilmi?

canım bendede var onlar ilacın tesirinden kolaymı hormonlu ilaçları yüklendik herşey düzelecek bende kanamamı bekliyorum şimdi bakalım olsada kurtulsam en azından diyorum sonrada diyete başlıcam bu ilaçlar şişirdi beni.

silam canim sonucunun negativ olmasina cok üzüldüm canim ya ALLAHIM ins bir gün kismet eder kucagin bebisle dolar ins hepimizin. canim benim ilk denememdi olmadi transferden sonra doktorum 15 dk yat dedi ben yarim saat yattim sonrada normal hayatina devam er dedi benim gittigim yerdede elinden geleni yaptigini düsünüyorum doktorumun tek sorun bende yeterince almanca olmadigindan dolayi biraz zorluk cektim.ama negativ sonucu alinca dedim kendime keske maddi yönden durumum olsaydida türkiyede yaptirsaydim dedim hem konustugunu anlarim hemde daha iyi ilgilenirler diye düsündüm.tabi bilinen merkezlerde yaptirmak önemli.ama nasip kismet ALAHIM istedikten sonra ol dedikten sonra nerde yaptirirsan yaptir zamani gelmeyince olmuyor.ama yikilmak yok pes etmek yok doktorum bana dedi her sey güzeldi her sey yolunda gidiyodu embriyolar birinci kalitedeydi dedi ama iste yüce rabbim verecek ol diyecekte olacak sen söylemistin transfer öncesi SIKISIK olman gerekiyo demistin ama doktorum beni transfer öncesi wc ye gönderdi sonra transfer etti bende düsündüm aceba ondanmi olmadi diye artik nedense sebeb ariyorum ama ALLAH istemeyince olmuyo sebeb aramak bosuna yani bense yaptiklari tedavi metotlari ayni ha türkiye ha burasi ama benim imkanim olsa tr derim ama belirli yerlerde ünlü olan yerlerde yaptirmak sartiyla.canim arkadasim ins... dondurulmusun tutar benim dondurulmusum bile yok olsaydi durmaz hemen yaptirirdim ama her sey i bastan baslamam gerekiyo simdi deil ama sonra belki ayni yerde belki baska yerde sana ALLAH yardim etsin diyorum hepimizede yardim etsin yüce rabbim

gurbet kuşu doğru söylüyorsun benimde dondurulmuşum yok o yüzden üç ay beklemek zorundayım ve tekrar aynı tedavi bundan sonrası için dondursam mı diye düşünüyorum her ihtimale karşı. allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Canim eger cok sayida embriyon olusursa tabikii dondurmani tavsiye ederim ..

En azindan onlari daha az maliyete daha sonra cözündürüp kullaniyorsun ..

Ve burda pek cok dondurulmus ile hamile kalan kisiler varr ...

Yoksa o olusmus embriyolari yok ediyorlarr ..

Ne zahmetlerle elde ettigimiz yavrular cöpe gidiyor ..

Gurbet kusu senin transferini yaparlarken hemsire karindan bakilan ultrason ile karnindan embriyolarin koyulusunu gösterdi mi ?

Bi de neden wc ye git demis bilmiyorum ..

Burda bana merkeze girdigim anda hemsire artik wc ye gitmeyin . Transfer bitene kadar yasak demisti ..

Ben gecen sene Türkiye `de tedavi olana kadar burdada hersey iyi diye düsünüyordum ..

Türkiyede´ki farki görünce anliyorsun ..

Son düzenleme:
yavrum canim kiz napiyosun seninle ayni memlekette olamiz ayni kaderi paylasmamiz inan bende sana yakildim canim yavrum yazmismi diye burdami diye arda göz atiyorum
insanin bir birini anlamsi ne güzel zaten bir birimizi en iyi bizden baskasi anlayamaz.
burda her kes bir birini anliyo ne güzel destek veriyoz moral veriyoz bir birimize.
yavrucum sen ne zaman tekrar baslayacaksin benim ki belirsiz.yazim ALLAH kismet edrse türkiyeye izne gidecem belki izinden sonra 4 senedir gitmiyom tr yeye ailem türkiyede onlari cok özledim kardesim yeni nisanlandi beni dügüne cagiriyorlar bakalim nasip kismet
gurbette olmak cok zor demi yavrum ailen tr yede özlüyosun benim burda iki tane teyzem var biriyle ayni köyde kaliyoz dieriylede 7 km var aramizda esimin üc tane dayisi var biri teyzemin kocasi diride ayni köyde teyzemin ikisininde cocugu yok biri esimi evlarlik aldi dieride eltimin oglunu evlatlik aldi canim iste böyle

Drgunay Hosgeldin canim nasil gidiyor hamilelik ...

Rabbim saglikli 9 ay gecirmeyi nasip etsin ..

Kese gördün mü canim ??

Bebisin tek mi cift mi ?

silam canim transferimde yanlizca doktorum vardi o zaten transfer etti bide ben monitörden izlemedim sanki monitörde yokmuyde ne zaten yatip ayaklarini yukariya koyosun yapilani görmedim doktor görmüyosun sonra bi makine sesi ve hemen bitti dedi doktor üzerimi örttü 15 dk yat dedi ben yarim sat yattim

zuhale canim sen neden üc ay bekliyosun ki benim doktorum bir ay dinlen yumurtalar dinlensin tekrar baslayalim dedi senden kac yumurta toplanmisti canim

bilmiyorumki daha düşürmedim zaten kanamam olsun diye bekliyorum sonrada toplarınırım diyemi dedi bikmiyorum benden 13 atne alındı 4 transfer oldu 1 geç gelişti ve dün düştü değer

canım ben orda yatmadım sedyeye geçtim yatağıma gittim 1 saat sonrada kalkı wc ye gittim insanın aklına hep acaba öyle yapılsaydı şöyle yapsaydım geliyor ama kısmet işi birazda ne yapalım allah güç kuvvet versin ikinciye hayırlısıyla

canim ya inss bir daha ki sefere tuttururuz insALLAH benimde 10 tane yumurtam toplandi sadece 2 si yerlestirildi geri kaln döllenmedi

benim yumurta toplandıktan sonraki gün 8 iyi demişlerdi iki gün sonra transferimde 4 kaldı dendi ve onalrıda yerleştrdiler. dondurmaya fazla yumurtamda olmadı zaten doktorumda sormadı belkide yoktu orda. inşallah allah bize yardım edeck ve olacak ümitliyim ben yılmayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…