Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

Canım hiç usanmadan hikayeni baştan sona kadar okudum hem de ağlayarak.İnşallah ve inşallah 19 aralıkta eşine hamilelik müjdesini hediye edersin canımm..

amin canim bunu nekadar cok istedigimi bilemezsin esimin de yüzünün gülmesini istiyorum gözlerimin icine bakiyo ben bi ahhh desem okudugun icin cok sagol canim sin

arkadaslar birbirimizi yalniz birakmayalim ne olursunuz

zaten bu topiği onun için açtım... inan anlattığın okadar benim yaşadıklarımın aynısıki benimde dış gebelikten tüpüm gitti ve sebepsiz düşükler sorun bendemi diye yiyip bitirdim kendimi sonra eşimde sperm bozuluğu çıktı 2 senedir tüpe başladık 1. negatif 2. kimyasal gebelik 3. dondurulmuşumla yola devam test günüm 22 aralık rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.kucaklarınıza çifter çifter bebiş versin ...benim son şansım buydu yumurta rezevrim azaldı.yaşta artık 40 allah büyüktür yeterki ol desin umutsuz yaşanmıyor

yavrum canım hikayeni sıkılmadan ve gözlerim dolu dolu okudum insallah arkadasım 19unda esine bu müjdeli haberi verirsin balance canım ins sende müjdeli haberle dönersin rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inssss

yavrum canım hikayeni sıkılmadan ve gözlerim dolu dolu okudum insallah arkadasım 19unda esine bu müjdeli haberi verirsin balance canım ins sende müjdeli haberle dönersin rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inssss

SAĞOL CANIM RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..:CüvCüv:

yavrumm,ben de okudum hikayeni.anne olamk için nasıl da çabalamışsın .inşallah bu kez emeklerinin karşılığını alırsın,eşine en güzel hediyeyi verirsin.

inşallah hepimiz bu sayfadan hamişiz diyerek yeni sayfalara hep beraber taşınırız.

.allah yardımcın olsun canım sende bizler gibi ama daha çok hayal kırıklığına uğramışsın inşallah Allah bu sefer yüzünü güldürür..Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşlar.. bizi ençok bizler anlarız çok haklısın burda birbirimizin desteğine ihtiyacımız var..:1hug:

canim inan bana kesinlikle yanliz degilsin degiliz sadece bizim durumumuzda olanlar bizi anlayabilir digerleriyse sadece anlamis gibi yaparlar inan bana esimin durumunu bile bile belki hergun soruyorar ikinci cocugu dusunmuyormusun diye kizim 1 yasindayken 2 senelik evliyken esim trafik kazasi gecirdi belden asagisi tutmuyor normal bi sekilde olmasi imkansiz cunki iliski filan yok bende herseye ragmen sirf esimin yuzu gulsun evimiz dahada neseli olsun diye ciktim yola ikinciyi aramak icin rabbim zor bi imtahana tabii tuttu bizi ama oncesinde oyle guzel bi hediye verdiki bize kizimizi verdi belki o olmasa bukadar zorlugu asla tasiyamazdim inan esim 5 senedir yuruyemiyor ama artik alistik rabbime sukur mutluyuz biliyorum esim yuruyemicek biliyorum belki ikinci cocuk bana baya yuk olucak suanda hersey zaten bana bakiyor evin hem kadini hem kocasiyim hersey beni bekliyor ama yinede deger diyorum tekrar anne olmaya............
benimde esimde normalde sperm bulunamadi ameliyatla sperm buldular 2 defa denedim olmadi nasip olursa 3. denememi yapicam ocakta rabbim yar ve yardimcimiz olsun:Saruboceq:
SENIN HIKAYENIDE OKUDUM RABBIM YARDIMCIN OLSUN INS BU SEFER YUZUN GULER DOGUM GUNU HEDIYENI VERIRSIN ESINE HAMILE HABERINLE ALLAHIM YUZUNU GULDURSUN :1hug:

canım ben de seni tebrik ederim. bu kadar çalışmak zorundayken hamileliği göze alıyorsun. yetmedi peşinden koşuyorsun. benim ilk denemem olucak tutmazsa ne yaparım insanlara olmadı nasıl derim, bana acıyarak bakmalarına nasıl dayanırım diye kendimi yiyip bitiriyorum. şimdi kendimden utandım. tebrik ediyorum seni hem de canı gönüldennn. Allah yar ve yardımcın olsun...

canim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins hepimizin yuzu guler hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...........
INS bu tedavinde pozitif sonucu alirsin rabbim gonlunekini sana nasip etsin hayirli bisekilde :1hug:

canim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins hepimizin yuzu guler hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...........
INS bu tedavinde pozitif sonucu alirsin rabbim gonlunekini sana nasip etsin hayirli bisekilde :1hug:

bir tanemsin benim kaymaklım.İnşallah bu sefer erkek bebek gelir de annesine arka dayak oluur.Aminn inşallahhhhhhh...

KAYMAKLıM sana diyecek hiç birşey bulamıyorum çok cesaretlisin ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ÇıFTER ÇıFTER OĞLUN OLSUNKı ANACIĞINA SAHıP ÇIKSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSıN

aminnnnnn amiiiiiin amiiiiinnn cok tesekkur ederim. kizlar vallahi aglattiniz beni sizin yazdiklarinizi okumamstim simdi gordum ruyamda oglum olmustu kucagima aldim emzirdim ruyamda allahima sukr ettim ruyasi bile ne guzel rabbim insallah dualarimizi kabul eder amin

kaymaklım inşallah bebişin gelir ailene huzur verir,eşin için geçmiş olsun diyorum.bu durumda 2.bebek istediğğin için seni tebrik ediyorum, huzurun yavrunla daha da artsın inşallah..

arkadaşlar beklemek nasıl gidiyor.
ben çok sıkıldım.
telefonları kapattım,
keşke kimseye söylemeseydim diyorum.
ilk deneme olunca söyledik, şimdi duymayan kalmadı.arayıp nasihat edenler,ne oldu diyenler,hamilesin,değilsin diyenler.rüya görüp yoranlar........
bu ne ya..........

zaten tedavinin en zor kısmı bu bekleme kısmı. ben sadece sizlere söyledim bu tedavimi arkadaşlar. en yakınlarıma bile söylemek istemedim bu kez...

ıyi günler kızlarr..Bekleme süreci çok sıkıcı geçiyo ya.Ama benim bir avantajım var tedavi yaptığtırdığımı kimse bilmiyor ailelerimiz dışında.Kimse de rahatsız etmiyor.Aslında akrabalarım çok meraklılar.Hatta neye gitmiş yurtdışına diye soranlar da var.Kayınvalidem işi için gitti demiş.Hem sçğlememekte amaç rahatsız edilmek değil de akrabalar tüp bebek söğlediğinde neee tüp bebekmi babası kim acaba falan sorarlar..Bizim orada henüz çok yayğınlaçmadı o yüzden millet çok cahil..
Bu gün nedense çok umutluyum..ınşallah hepimizin sonucu güzel olur .Aminnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…