Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

Bosver canım kafana takma. Söylemesen daha iyiydi bence. Biz eşimde problem olduğunu daha 1 hafta önce öğrendik. Eşim söyleyecekti ben söylettirmedim. Ailelere bile söylemeyi düşünmüyorum. Çünkü onlar daha çok üzülecek. Ama şu bunu dedi bu şunu dedi deme. İnsanları kafana takarsan moralin bozulur ve kötü etkilenirsin. Dimdik ayakta durmaya çalış. Herşeye pozitif bak canım.Forumda gezdiğim kadarıyla önce bunu düşüncede bitirmek gerekkiyo. Yani kafana taktıkça kötü düşünceyi beynine gönderiyorsun sonuç kötü oluyo. Herşey güzel olacak Allahın izniyle.:CüvCüv: hamiş dolu günler dileğiyle:1hug:

MELTEMCıM hakkaten çok zor beklemek sanki zaman ilerlemiyo daha öğrenmeye 1 haftamız var allah sabır versin inşallah beklememize deysin.bende kimseye söylemedim gelmek isteyenler oluyo onun stresi benide gerdi hizmet edemem ne yapıyım küçük yalanla öbür haftaya atıyorum offf offf

Merhaba Arkadaşlar aranıza bugün katıldım şöyle bir bakındım ama şuanda transfer sonrası bekleyenler arasında son güncel kişileri göremedim acaba şuan bekleme sürecinde olanlar varmı?
yani benim durumumda olanlarkafamçokkarıştı

benim ilk beta hcg sonucum :73
2. sonucum:110
3. sonucumda :314 çıktı yanlız içimde hala bir sıkıntı var doktorum 3-4 gün sonra ultrason da bakacağını ve tutunup tutunmadığını söyleyecek ama çok endişeliyim acaba içinizde benim durumumda olan biri varmı? paylaşırsanız çok sevinirim. herkese bol şans...

burda herkez yeni trasver olmuş. senin değerlerde bence güzel katlanmış kafana takma hamileliğin tadını çıkar canım

inşallah bilmiyorum yapılan işlemler değilde beklemek çok zorrrrrrr......dr. pekbi hevesli konuşmadı benle ilgili tabi en doğrususnu rabbim bilir.....hakkımızda hayırlısı

inşallah bilmiyorum yapılan işlemler değilde beklemek çok zorrrrrrr......dr. pekbi hevesli konuşmadı benle ilgili tabi en doğrususnu rabbim bilir.....hakkımızda hayırlısı

Aramıza hoş geldin canım.bundan sonrası doktorun değil rabbimizin elinde.Rabbimiz yoktan var yarantan allahtır.İnşallah ve inşallah hamile kalırsın bebeşlerine kovuşursun canım.

aminnnnnnnn..... inşallah dr. pek umutlu konuşmadı ama en doğrusunu rabbim bilir hayırlısı olur hepimiz için...en zoru beklemekkk

teşekkür edrim ....... zaten bi tutarsa hepsi gerçekten bebişlerrrrrrrr olacak..... 4 tane yerleştirildi....
alkisalkisalkis

Peki neden olumlu konuşmadı diyorsun sorunun ne canım yaşın kaç?Ya kusura bakma da seni bçğle soru yağmuruna tuttum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…