Arkadaşlar tüp bebekte tek embryo transferi yaptırıp 2ye bölünüp ikiz olan varmı

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Tek embryo transferinden sonra embriyosu bölünüp ikiz olan varmı arkadaşlar?

Hadi ya canım 🥰 ne güzel ya mucize gibi acaba yüzde kaç oranında oluyor ki o sık rastlanan birşeymiki 🥰🥰

Hadi ya canım 🥰 ne güzel ya mucize gibi acaba yüzde kaç oranında oluyor ki o sık rastlanan birşeymiki 🥰🥰
Oranını bilmiyorum canım gerçekten mucize oldu bizim için
Dr şans işi dedi
Tek yumurta normal yolla da olabiliyor tüp bebeklede kısmet işi biraz genetikle alakası yokmus mesela 😍
Sende ikiz istiyorsun galiba insAllah sanada ikiz nasip etsin rabbim 🙏🤗

Oranını bilmiyorum canım gerçekten mucize oldu bizim için
Dr şans işi dedi
Tek yumurta normal yolla da olabiliyor tüp bebeklede kısmet işi biraz genetikle alakası yokmus mesela 😍
Sende ikiz istiyorsun galiba insAllah sanada ikiz nasip etsin rabbim 🙏🤗

Çok teşekkür ederim canım 🥰🥰 sağ Salim kucağına almayıda nasip etsin rabbim 🙏🥰 evet canım tek embryo transferi olacak ama onlada ikiz olablyomus dye duydum yeterki sağlıklı Hayırlı olsun ama ikiz annesi olmakta heyecanlandırıyor insanı 🥰🥰

Çok teşekkür ederim canım 🥰🥰 sağ Salim kucağına almayıda nasip etsin rabbim 🙏🥰 evet canım tek embryo transferi olacak ama onlada ikiz olablyomus dye duydum yeterki sağlıklı Hayırlı olsun ama ikiz annesi olmakta heyecanlandırıyor insanı 🥰🥰
Amiin canım çok sağol 😍
Aynen önemli olan sağlıklı olması bu kadar istediğine karşılık olur insAllah canım benim
Mesela biz hiç ikiz olabilecegi ihtimalini düşünmemiştik fazla şok olmuştu bizim için
Ama eşim hep ikiz olsun istiyordu Rabbim gönlüne göre verdi şükür 🤗

Amiin canım çok sağol 😍
Aynen önemli olan sağlıklı olması bu kadar istediğine karşılık olur insAllah canım benim
Mesela biz hiç ikiz olabilecegi ihtimalini düşünmemiştik fazla şok olmuştu bizim için
Ama eşim hep ikiz olsun istiyordu Rabbim gönlüne göre verdi şükür 🤗

Ne güzel olmuş canım benim eşimde aynı hep ikiz ikiz diyor 🥰 tek embryo olacağı için pek ümit vermiyordum ama senide duyunca belki dedim 🙏👼 canım birde ilk denemendemi tutmuştu probleminiz varsa neydi acaba bizim ilk olacak sebepsiz infetilite

Ne güzel olmuş canım benim eşimde aynı hep ikiz ikiz diyor 🥰 tek embryo olacağı için pek ümit vermiyordum ama senide duyunca belki dedim 🙏👼 canım birde ilk denemendemi tutmuştu probleminiz varsa neydi acaba bizim ilk olacak sebepsiz infetilite
Bize transfer günü embriyo fotoğrafını vermişlerdi esim de bu ne kadar bölünmüş böyle ikiz olabikir mi bitane ile dedi bende olmaz canım nasıl olsun tek transfer demiştim çok biliyormuş gibi 😂
İkinci denememde tuttu canım
Benim tüplerim tikaliydi bide hasar görmüştü hidrosalpinks vardı
Zaten 13 tane yumurtadan 2 tanesi 5. Güne gelmişti
İlk transfer olumsuz olunca
O tek kalan embriyo çok kiymetlenmisti bizim için
Ben transfer olmadan önce tüplerimi aldirayim dedim hatta Dr bir kez daha deneyin demişti
Rabbim işte bizim için çok kiymetlenen tek embriyodan çifte mucize gönderdi çok şükür 🤗😍
Dr bile şaşırdı hatta 😀

Bize transfer günü embriyo fotoğrafını vermişlerdi esim de bu ne kadar bölünmüş böyle ikiz olabikir mi bitane ile dedi bende olmaz canım nasıl olsun tek transfer demiştim çok biliyormuş gibi 😂
Ben transfer olmadan önce tüplerimi aldirayim dedim hatta Dr bir kez daha deneyin demişti
Rabbim işte bizim için çok kiymetlenen tek embriyodan çifte mucize gönderdi çok şükür 🤗😍
Dr bile şaşırdı hatta 😀

Dr bile şaşırdı hatta 😀

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleklerini güzel arkadaşım..
Cinsiyetleri ne kuzuların...
Bizede bol bol dua eder misin lütfen canım...

Dr bile şaşırdı hatta 😀

Ayy ne kadar güzel bir mucize nasıl bir mutluluktur sizin için 🥰🥰 canım çok sevindim yaa güzel bir hikaye nasipten öte yol yok gerçekten 🙏🥰 tüpler tıkalıyken mi oldu yani canım öyleyse oda bir mucize ☺️ Hangi hastaneye gidiyorsun canım

Ayy ne kadar güzel bir mucize nasıl bir mutluluktur sizin için 🥰🥰 canım çok sevindim yaa güzel bir hikaye nasipten öte yol yok gerçekten 🙏🥰 tüpler tıkalıyken mi oldu yani canım öyleyse oda bir mucize ☺️ Hangi hastaneye gidiyorsun canım
Evet canım tüplerim tikaliyken oldu
Kayseri Acıbadem hastanesinde gördüm tedaviyi
Sen nerde goruyorsun canım tedavini

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleklerini güzel arkadaşım..
Cinsiyetleri ne kuzuların...
Bizede bol bol dua eder misin lütfen canım...
Amiin canimm insAllah çok sağol 😍
Ediyorum canım etmezmiyim bende geçtim bu yollardan herkesi ekliyorum dualarima
Erkek canım ikiside kuzularim
Sen naptın başladın mı yada başlayacak misin yeniden tedaviye canım

Son düzenleme:
Dr bile şaşırdı hatta 😀
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba hangi şehir? Bendede aynı sorunlar varda

Back
X