arkadaslar yardim edermisiniz

elosh86

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
33
0
16
Almanya
Slm arkadaslar ben almanyada yasiyorum 27 yasindayim ve nisanliyim. Simdi sizlere sorum 4 aydir ki nisanliyim ve nisanlimin ailesinden hic bir ne tel geldi nede yeniden bi ziyarete geldiler. Annemlerde haliyle kiziyorlar bu nasil aile diye. Benim simdi ne yapmam gerek bana bu konuda yardim edebilirmisiniz yada böyle seyler yasiyan varmi??

Slm arkadaslar ben almanyada yasiyorum 27 yasindayim ve nisanliyim. Simdi sizlere sorum 4 aydir ki nisanliyim ve nisanlimin ailesinden hic bir ne tel geldi nede yeniden bi ziyarete geldiler. Annemlerde haliyle kiziyorlar bu nasil aile diye. Benim simdi ne yapmam gerek bana bu konuda yardim edebilirmisiniz yada böyle seyler yasiyan varmi??

aılenın bu durumdan rahatsız olması cok normal canım...eşinin aılesı sıze yakın mı yoksa Türkiye de falanlar mı? Türkiyedelerse belkı gelmeleri kendılerıne sıkıntı yaratıyordur..aramıyorlarsa da cep tel faturasından mı cekınıyorlar acaba? tabı kii bunlar saflık derecesınde ıyınıyetlı dusunenler ıcın gecerli..aynı ülkedeyseniz sıkıntı var sanırım.. nısanlına konuyu ac canım sen en ıyısı bu..ondan acıklama bekledıgını soyle..

Eskiden kiz evi naz eviydi. Dunya tersine dondu artik erkek aileleri naz yapar oldu.
Ben olsam nisanlima açik açik sorardim

Yok canim keske uzakta olsaylarmis olsaylardi enazindan uzaktalar falan diyebilirdik nisanlimin ailesi 15km uzakta oturuyorlar anliycagin cok yakinlar. Ne yapsam bilemedim ya insan zorlada kendini davet ettirtemezki yakisik almaz.

Canim ben onlarin evine gittim bi kac kere caktirmadan cittlattim biraz nisanlimda annesine söylemis ama tik yok. Iki hafta önce annemi aradi kayinvalidem ama biz hazir olunca ararim demis.

ya hemen kötü düünme belki maddi sıkıntıdalardır başka şeyler vardır yada bencde nianlına sormalısın bi sorunmu var diye

bizde de öyleydi, sonra herkes içinde biriktirdi ve düğünde kust nefretini. mahvoldu herşey. o yğzden sen anneni bababnı karşına al ve deki. eğer onlar görgüsüzse vs. siz arayın uğraşın eğer bozgunculuk yaparlarsa nişanlım da görür hatalarını ve bizi suçlamaz de

Back
X