aynısı olmuş tatlım hatta orjinalinden çok daha güzel olmuş
kalplermi canım.akşam 8de başladım gece 12 de bitti.o zman öğrenciydim ist dışındaydım evde kalıyodum.sadece bunları hazırlamaklada bırakmadım.odamın duvarlarına bu kalpllerden çok yapıp yapıştırdım bide avize yaptım kalpleri iple tuturup astım.böle hazılık yaptım sonra iste döndüm baya valizim vardı bide evim 5.katta ve asansör yoktu.sevdiceğidmen rica ettim bavulu çıkardı saolsun odaya koyarken şarkımızı açtım kapıyı bi açtı şok
inşallah tatlım ya bakalım en yakın zamanda kavuşcaz artık inşallahHarikaa yaaa umarımm çok daha mutlu olursunuzzz:)
kizlar yaa gercekten supersiniz yaa.boyle konulara bitiyorum zaten isime cok yariyo. bende bi cok hediye suprizler yaptim askima ve yapmayida coks everim. hatta askimin dogum gunu icin aklima cok tatli bisi geldi. gerci daha cokkk var dogum gunune ama simdi yavas yavas baslasam hic sikinti yasamam
biz askimla hikayemizi cok seviyoruz ve kim sorsa ikimizde agiz agizdan soyluyoruz hikayemizi. ve bazen ben askima bir hikaye gibi anlatirim prensle prenssesin tanismasinidusundumde ona boyle ask kitabi yapsam ve icine masal anlatir gibi hikayemi anlatsam ve tabi biraz abartili, komik ve romantik bi sekilde.
ama ona suanki hediye kucuk sirin bir saksi olucak. ayri ulkelerdeyiz ve benim yoklugumda askim cicegimize su versin konussun dertslessin istiyorum, biraz duygusal bi hediye
kizlar bu arada bisi sorcam. benim esim koyu bir fener bahce ve dusundumde acaba boyle seksi fb ic camasirlari varmidir?? bilen varsa soylerse cok yardimci olurr.
inşallah tatlım ya bakalım en yakın zamanda kavuşcaz artık inşallah
bi kitap yapma benimde hep aklımda aralara kendi resminizide ekleyebilirsiniz.kitabın ilk cümlesi benden gelsin
senin bebklik resmini koy en başa altınada "bu tatlı bebiş nerden bilebilirdi ki senin kadar mükemmel bir eşi olucak.o zman daha çabuk büyümeye sana bi an önce kavuşmaya çalışırdım"ay romantikliğim tavan yaptı
o küçük şirin saksıya msjlı çiçeklerdende ekle derim canım su verdikçe büüydükçe içinden msj çıkıyo daha bi heveslenir
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
bunları güzel saksılarada koyuyuolar canım aklında bulunsun
gercekten romantiksin canimbebek resmi ve soylediign cumle hosuma gitti kesinlikle ilk sayfamda olucak tsk ederim guzelim..
yaa bu mesaj cikan saksilari bi kere netten gormustumde bilemiyorum yaa onlar nasil olur acaba:26: yaa askima gore bi erkekte bi bayandan cicek alir, ve bunuda her cicekciden ve konu acilinca ifade eder. bana gore biraz ters bi kadinin bi erkege cicek vermesi (tabi hasta degilse) ve o yuzden dusundum saksi iyi fikir olabilir diye hem buyutur bakar. ama o dedigin ciceklide bi arastirayim bakalim
rica ederim tatlım
anlamı olan bi çiçek al o zamn canım madem çiçek seviyo.bahsettiğim çiçeği bende yakından görmedim ama gayet güzel gözüküyo
anlamli bi cicek arastiriyorum zatenama dedigin seyde kafami karistirdi sanki. ya sizin bildiginiz guzel bi cicek varsa soylerseniz sevinirim
valla tatlım çiçeklerden hiç anlamam
sevdiceğimde bilir o yüzden o da bana çiçek almaz yeşillik sevmeyen bir birlikteliğimiz var bizim
4 sene önce bi gül almıştı onu kurttum o duruo o kadr
hehe supersiniz canim. walla askimda bende cok severiz cicekleri bocukleri
yeşilliği o kadar sevmiyorum ki pikniğe gittiğimizde bile arabada otururum.karınca görünce bile kaşınanan bi insandım daha yeni yeni geçiyo bu huyum
hehe supersiniz canim. walla askimda bende cok severiz cicekleri bocukleri
aa karinca gorunce kasiniyormusun.. bende bu sorun bi tek bende var saniyodum
canim bende karinca gorunce heryerim yavas yavas ve daha sonra hizlanarak kasinir hatta hertur bocekleri bile. ama bu sorunumu bu yaz esimin evinde atlattimkaynanamin evi yazin boceklerle dolu ilk zamanlar cokk korkuyodum ama daha sonra alistim cok tuhaf
millett benim çook uykum geldii çıkıyorumm iyi gecelerr herkeseee. farklı fikirlerle yarın görüşürüz:)
yaa bu cicege bittim cok hos gercekten ama bunun gercek ismi gelin damat cicegimi?? netten baktimda tam bu cicegi bulamadim acaba baska adi olmasin:26:Doga Fotografları: Gelin-Damat Çiçeği canım bak bu çiçek çok hoş
bence saksıda çiçek alacaksanız en güzel saksı çiçeği menekşelerr çok şiriinn hatta saksıyıda sepete koyup sepeti süsleyebilirsin verirken tüllü kurdaleli filan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?