kızlar bide burdan deneyim bakalım :26:
CrossDown Oyunu - Bulmaca Hazırlama Programı
bide bunu deneyelm bakalm olcakmı?
iki sayfada bulmuştum ama bu 2 linkten birinden indridm.geçmişten baktım tatlım budur heralde :26:
hmm ama bu ingilizceymiş tühh benim ingilizce berbatt
tatlım benimde ingilizcem berbat ama inanki çok çok kolay
sen sürekli next next de kur
kurdumm kurdumda içi ingilizce:)
kurdumm kurdumda içi ingilizce:)
evet ya benim orta halli bir ingilizcem var ama nasıl olacak anlayamadım tam , üzerinde çalışmam lazım sanırım biraz
bknz.bir üst yorum
evvet gördüm yorumu yazmakta biraz gecikmişimanlatımın için teşekkürler canım , şimdi nasıl olduğunu anladım, katkılarından dolayı teşekkürler
evvet gördüm yorumu yazmakta biraz gecikmişimanlatımın için teşekkürler canım , şimdi nasıl olduğunu anladım, katkılarından dolayı teşekkürler
arkadaşlar bi bakın:)
Kişiye Özel Aşk Gazetesi
bu da güzelmiş orjinal , günlük gazetelerden birinin arasına koyarsın okurken şaşırmış gibi yapar merak etmesini sağlarsın hoş bir sürpriz olabilir. senin aklına hangisi yattı ?
tatlım bilmiyorum şu öykü kitabını yapmayı deniycem google dan sevgi kitabım deyince çıkıyo üye oldum demin ama hala içime sinmedi araştırıyorum bişeyler daha bulabilrmiiyim diye hiç olmadı rodiden bi mont beğenmişti pahalı diye ben aldırmamıştım:) onu alabilirm belki kitap yaparsam yanına:) ama bi kaç gün daha araştırcam pazartesihiç bişi bulamassam kitaba başlarım artık napalımhiç içime sinmiyo ama :2:
tatlım bilmiyorum şu öykü kitabını yapmayı deniycem google dan sevgi kitabım deyince çıkıyo üye oldum demin ama hala içime sinmedi araştırıyorum bişeyler daha bulabilrmiiyim diye hiç olmadı rodiden bi mont beğenmişti pahalı diye ben aldırmamıştım:) onu alabilirm belki kitap yaparsam yanına:) ama bi kaç gün daha araştırcam pazartesihiç bişi bulamassam kitaba başlarım artık napalımhiç içime sinmiyo ama :2:
mont güzel olabilir hem beğenmişte , ayrıca güzel bir de not yazarsın hediye paketine. hatta kitabı yaparsan montun cebine koy ki giydiğinde aa bu ne diye şaşırsın :) olmazsa notlar yazarsın her cebine. mesela birde buna ek olarak kalbe benzer bir taş bulursan bir kutunun içinde ona verirsin. Kalbim senindir gibilerinden. Bir cam şişenin içine mektup yazıp onu saklarsın bir yere sonra da şişeyi bulması için şifrelerle yönlendirirsin onu. Her yeni şifrede heyecanı ve merakı daha da artacaktır :) benim de aklıma gelenler bunlar :) :44::44:
ay ayy fikirlere bakkkyerim sizi kız benn hpinizin aklına fikrine sağlıkk:) ypcaz bişeylerr artık napalım geçen senede mont almıştım o yüzden almak istemiodum amaa bilmiorum artık:)
beyin fırtınası dedikleri böyle birşey sanırım herkes çok güzel fikirler veriyor :) hepsini deneyeceğim şahsen ben :)) sende bulursun mutlaka daha değişik birşeylerde. sen nasıl kutlacağına karar verdinmi ? mesela gideceğiniz ortamla ilgili de sürprizler hazırlayabilirsin aldığın ya da yaptığın hediyelere ek olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?