ellerinee sağlıkk tatlım benim gerçekten de harika olmuşşlarrr hele kavonozunu çok güzel bulmuşsun çok sevimliikitabında nettekilere 5 basar:)
süüper olmuş cnım zorlandınmı hikaye yazarken?
yoooo gayet iyi kolay oldu
gerçi bu hikaye işini sevdiceğim ilk yıldönümümüzde yapmıştı sanki biz değilmişde sarayda yaşayan bi prensesle beyaz atlı prensin hikayesi gibi
:) ne güzell bendemi ypsam die düşündüm ama basit geliyo nee biliyimm ne istediğimi ilmeidğim için sanırım
çok güzel olmuşlar ama gerçekten de nettekilerden daha güzel olmuş ben de mutlaka deneyeceğim ikisini çok hoş bir sürpriz olur.
Bir ara ben bizim için özel zamanlarımızda hissettiklerimi bir kağıtlara yazıp vermiştim bir kutunun içinde yine altta gül yaprakları olacak şekilde çok beğenmişti güzel bir sürpriz olmuştu ona
onun için bir günlük tutabilirsin mesela , eskiden kalma defterlerin yaprakları sararır ya öyle bir deftere 3 yılın en güzel günlerini yazsan. her sayfasında senin duyguların yani senden bir parça olacağından daha anlamlı olabilir. Sen bilirsin tatlım
kuzumm kalmış 15 günüm günlük tutmak için biraz geç kaldım sanırım:) off yaaa hiç bukadar kafamın durduğu zaman yaşamamıştımmm
tatlım bulucaz bişeyler merak etme sen
ama bu günlük olayın düşün derim ben.illa gün gün yazmak zorunda değilsin 15 gün boyunca ona tanıştığınız andan itibaren olan duyguların heyecanların ıüzüntülerini yaz.zaten başlayınca aa bu da varmış diyip durcaksın bi bakmışın defter bitmiş
kısa bir zaman haklısın ama dediği gibi gün gün yazma zaten çok özel günlerinizi senin için çok özel olanları yazabilirsin ki görürsün o da okurken çok duygulanacaktır. defterin arasına da kuruttuysan bir gül yerleştirebilirsin işte o da bugünden hatıra gibilerinden. defteri kurdeleyle sararsın onu da güzel bir kutunun içine yerleştirirsin ki defterin üzerine de küçük küçük sözler yazılı renkli kağıtlar serpebilirsin ya da istersen gül yaprakları serpiştirirsin. Gül yaprakları çok güzel bir görüntü yarattığı için kullanılmaya değer
tatlım kalpler biraz oyalıyo benimkiler 250 taneyditek tek kestim yazı yazdım falan
senin kide güzel valla
hatta kitabın içine ayraç ekle ama ayraçta resim kolajınız olsun
Yaaa cnm bayıldım nekadar becerikliymişsin sen öle ve internettekinden çok daha güzeel:) ellerine sağlık
evet bak bu çok orjinal olur
Ne kadar zamanını aldı onu hazırlamak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?