kızlar siz yıldonumlerinde neler aldınız...
arkadasımın bir hafta sonraa ilk yılları dolucak.. kavanozdan yapmaya karar verdi ama yanına bide hediye lazım diyo
gömlek saat falan almıstı daha once.. kalpli kavanozu begendi ama yanına bişey bulamıyoruz
kol dugmesi ve kravat ignesi dedim ben kol dugmesi almıstım ilk yıldonumuzdede isimlerimize özel
ama ole seyler kullanmazmıs onun erkek arkadasıçok da maliyetli bi hediye olmaması gerekiyo
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
valla bulmaca programı buldum çengel değil ama baya büyük olucak sanırım sen soru cevap yazıyosun o ekliyo hemen
bulmaca hediyesi 1 gecelik iş uğraşmaya gerek yok.ay kendimi seviyorum yaaaaaa:118:
buyrun hanımlar site budur
EclipseCrossword İndir - Bulmaca Oluşturma Programı
tatlııım bu süper bişe yaavalla helal olsun süper şeyler buluyorsun
benim bulmaca hediyem hazır yarına
bu akşam sorularımı hazırlıcam olcak olcak bu iş
yaa bu cicege bittim cok hos gercekten ama bunun gercek ismi gelin damat cicegimi?? netten baktimda tam bu cicegi bulamadim acaba baska adi olmasin:26:
yaa meneksenin mavi ve sari yaprakli olana bittim zaten cok hos bi cicek. saksiyi suslemeyi dusunuyorum hatta guzel sozcukler yazmak istiyorum saksinin ustune. ama simdi bi baska sorum olucak? ucakda saksi alinabilirmi??? yani erkegim ucaga bindigi zaman saksiyi elinde tutabilirmi, sorun olurmu acaba???
afferinn kuzuma
tatlım nerelerdesin valla topic sahibi ben oldum resmen
ol tatlım ol o işi benden daha iyi becerdin senpatent benim fikir senin herzaman unutma:)
tamam şekerim
bugün ayın 19 u dimidoğum gününe tam tamına 18 gün kaldı
20 diyelim canım gün bitti :26:
tatlım artık sana kalmış bak beyin fırtınası yapıyos ama tükendim artık
sende bu fikirler varken sana bişi olmaz tatlım:)
yarın daha dinç olurum kesin3 akşamdır 3.5tan önce yatmadım
kendine eziyet etme tatlım uykuna dikkat et. şu bulmaca programını denedinmi?
canım ders çalışıyorum bi yandan ondan böleyim
denedim ve harika.çıktı alınabiliyomu bilmiyorum ama.ama şöle bişey mesela sen soru kısmanına adım yazıyosun cevaba quietnrkn yazıyosun bulmacanın hemen altında soru kısmı çıkıyo .yazdığın bütün soruları en sonunda cevaplarına göre yerleştiriyo sistem
çıktı alamasak bile herşey hazır wordda yazar çıktı alırıs
iyi güzelde bende inmedi program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?