arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

Evrenim canım bu şekilde geçiyo adı ama vardır başka bi ismi kesin

tatlım galba ben ilk yıldönümümüzde tabla almıştım ama hatırlamıyorum ilk miydi ikincimiydi
o zamanlar sigara kullanıyodu.gümüşçüden aldım içine yazı kazıttım.prensesinden prensine bu masal hiç bitmesin diye.içinede malbora koymuştum sonra hediyesini verdim hoşuna gitti.bi sırayı aldım kırdım sonra dedim bu son sigaraların bi sıra sana kalmış bidaha içmiceksin sigra dedim kırdığım sigaraları gözünün önünde çöpe attım
o zmandır bıraktı içmiyo canım sigara
şimdiki aklım olsaydı alırmıydım hayır

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
valla bulmaca programı buldum çengel değil ama baya büyük olucak sanırım sen soru cevap yazıyosun o ekliyo hemen
bulmaca hediyesi 1 gecelik iş uğraşmaya gerek yok.ay kendimi seviyorum yaaaaaa :118:
buyrun hanımlar site budur
http://www.tamindir.com/eclipsecrossword/

Son düzenleme:

valla fatmagülün suçu ne dizisinde fatmagül kerime uçakta saksı götürmüştü filimde oluosa gerçekktede olabilir

kendine eziyet etme tatlım uykuna dikkat et. şu bulmaca programını denedinmi?

canım ders çalışıyorum bi yandan ondan böleyim
denedim ve harika.çıktı alınabiliyomu bilmiyorum ama.ama şöle bişey mesela sen soru kısmanına adım yazıyosun cevaba quietnrkn yazıyosun bulmacanın hemen altında soru kısmı çıkıyo .yazdığın bütün soruları en sonunda cevaplarına göre yerleştiriyo sistem
çıktı alamasak bile herşey hazır wordda yazar çıktı alırıs

iyi güzelde bende inmedi program

bende denedim olmadı ya indiremedim ama azimliyim tekrar denicem sen anlattıkça daha bi heveslendim ya en kısa zamanda yapıp takdim etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…