arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

http://www.cadikiz.com/wp-content/uploads/2011/01/el-yapımı-hediyeler.jpg

burdaki kalpleri biraz büyük yapıp arka kısımlarına ufak notlar her kalbi açınca yeni yeni sözler hem ilerde evinizede asarsınız.ay bu da çok hoşuma gitti yaaaa
bide bi hikaye okumuştum.hasta olan bi kadın her evlilik yıl dönümünde eşiyle fotoğraf çektiriyo ve çerçeveletip evlerindeki masaya diziyo.o çerçevelerinin hepsinin arkasında bi mektup var.ama her çerçevenin sol kenarındadada harfler var çerçeveler sıaralnınca aşkım yazıyo ama dediğim bu harfler belli belirsiz adam eşi ölünce bulmuştu bunları.o kdar yıl fark etmemiş.
şöle yapabilrisin sende her senenize ait bi resmi çerçevelet arkasına mektup yaz.o sadece resimler sansın.
aynı evlenme teklifin gibi
bulduğunda aramasını yaz artık gerisi sana kalmış

kime niyet kime kısmet diyelim o zamann :)))

hmm ikinizin resmini kristalden masa üstü biblo yaptır...eğer bakırköy civarında isen capa city de ypan yer var

resim albümü yaptırmışmıydın ? Birlikte olan resimlerinizin altına birer de şiir eklesen. En son sayfasını da boş bırakıp içinden ne geçiyorsa onu yazsan mesela. bir fotoğrafçıda yaptırabilirsin sanırım çok pahalı olmaz tabi sen bilirsin :)

yaptırdık tatlımm ilk çıkmaya başladığımız yıl albüm yaptırmıştık beraber:)

kızlar valla geç oldu eklemem anca
şimdi bunları nette gördüm kendim yaptım kızlar
işte kalp kavonozumuz

buda sevgi kitabı
yukardanda çektim kalınlığını görün diye kızlar

mersi tatlım
ben öle nette görüp kendim yapınca daha mutlu oluyorum sipraiş verince ben yapmıyom ki başkası yapıyo

haklısın insanın kendi emeği olunca bir başka oluyor ve daha değerli oluyor , peki buradaki resimleri nasıl yaptın çıkarttırdın mı ? merakımı mazur gör çok güzel olmuş çünkü

ellerinee sağlıkk tatlım benim gerçekten de harika olmuşşlarrr hele kavonozunu çok güzel bulmuşsun çok sevimlii kitabında nettekilere 5 basar:)

haklısın insanın kendi emeği olunca bir başka oluyor ve daha değerli oluyor , peki buradaki resimleri nasıl yaptın çıkarttırdın mı ? merakımı mazur gör çok güzel olmuş çünkü

teknoloji delsi olduğum için evde yazıcı var canım
böle ekledim netten bi kaçtane sonra hikayemizi yazdım içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…