- 6 Ekim 2011
- 343
- 410
- 103
ben geçen sene cafede arkadaşlarla yptım bişeyle bu sene başbaşa ypmayı planlıyorum izin alcağım işten sabahtan onlara gidceğim o uyanmadan:) güzel bi kahvaltı hazırlayacağım ilk sonrada öperek uyandırcam kahvaltı ederiz başbaşa güzelce snra hediyesini verir pastasını yer çıkarız belki 2 sinema bileti alırım sinemaya gideriz ek olarak akşamda:)bilmiyorum işte bişeyler planlıycam 17 günüm var:)
kızlar bu bulmaca işi o kdar kolay değilmiş ya soru bulamıyorum :44:
valla 16.soruda tıkandım :44:Aynen canım ya zaten kafam da durdu yarın sağlam kafayla bakarım tekrar bi. ben çıkıyorum kızlar iyi geceler herkese :):79::79:
valla 16.soruda tıkandım :44:
neyse rüyamda sayıklarım kesin
iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere
valla fatmagülün suçu ne dizisinde fatmagül kerime uçakta saksı götürmüştü filimde oluosa gerçekktede olabilir
hehe canim yaa illahiii cok guldum, demek fatmagulde kerim ucakta saksi goturuyohmm tamam ozaman isim simdi kolaylasti tsk guzelim
eğer resim yeteneğin varsa :) ilk tanıştığınız günden nişanlanana kadar güzel anılarınızı çizgi roman şeklinde çizip hediye edebilirsin,ben öyle yapmayı düşünüyorum
Birde eğer çok seviyorsan :d biraz pahalıdır sanırsam...pankart hazırlayıp evinin önündeki duvara asabilirsin
bende arkadasımla beraber kavanoz hazırlamaya basladım...
22 ocakta dogum gunu var 14 subat sevgililer gunu... valla yazıcak 365 tane cumleyi nerden bulcaz bakalım benimki sevgililer gunune ancak yetişir heralde
arkadasımın cok az vakti kaldı daha 60 tane ancak yazabilmiş bende bi 30 tane falan yazdım
bulunuyo canım ya böle diyom ama ben hala bulmacada eksiğim var:26:
inşallah canımmm bilindik seyler yazmak istemiyorum bizimle ilgili seyler yazmaya calısıyorum
anılarımız hayallerimiz vb.. ole seylerle alakalı cumleler yazmaya calıscam umarım 365 e tamamlarım
bulmaca da guzel fkir onu da yapabilirimm daha sonra sen bi yapta bize inceliklerini anlatırsın
herkesss nerdeeee??
biotumla birlikte mutlu mesudum
kızlar ben erken kaçıyorum hasta olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum çünkü
yarın görüşmek üzere
D 7 aralıkk ne mübarek günmüş dimi:)
saol tatlım geçti gibi c vitamini depoladım kendimegçmiş olsun şekerim görüşürüzz
evetbizim ilk kutlayacagımız dogum gunu..öZel ve güzel olmasını isteyişim bu yüzden.. ve hala en sevindircek seyi bulamadım..
sankı yetmez gıbı gelıyo.. onu cok mutlu edecek seyı bulmalıyım.Organızasyonu yapmalıyım..cok heyecanlanıyorum yahu..
cok abes fıkırlerımle gene buradayım ..bebek kıyafetı hedıye etsenız..yanı kısmet olursa gelecektekı bebegınze..sEnden bı cocugum olsun measjlı..tamam ben dusunmuyorum artık :)
saol tatlım geçti gibi c vitamini depoladım kendime
bizim ilk doğum günü kutlamaız dış güçler tarafıdnan sabote edilmişti
yaklaşık 10 kişiyle kutlamıştık yaptığım yemekleri nedense güzel olmamıştı her zmaan yapıyodum oysa
canım karaktere göre değişirhop noluyos diyen olabilir bu fikre korku verir adamcağız
ama güsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?