arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

o zaman o uyanmadan odasının bazı yerlerine notlar yapıştırabilirsin. mesela dolabını her açtığında göreceği güzel bir not yüzünü güldürür. Ve o günü anımsamasını sağlar. istediğin gibi kutlarsın inşallah.

kızlar bu bulmaca işi o kdar kolay değilmiş ya soru bulamıyorum :44:

Aynen canım ya zaten kafam da durdu yarın sağlam kafayla bakarım tekrar bi. ben çıkıyorum kızlar iyi geceler herkese :):79::79:
valla 16.soruda tıkandım :44:
neyse rüyamda sayıklarım kesin
iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere

valla fatmagülün suçu ne dizisinde fatmagül kerime uçakta saksı götürmüştü filimde oluosa gerçekktede olabilir

hehe canim yaa illahiii cok guldum, demek fatmagulde kerim ucakta saksi goturuyo hmm tamam ozaman isim simdi kolaylasti tsk guzelim

eğer resim yeteneğin varsa :) ilk tanıştığınız günden nişanlanana kadar güzel anılarınızı çizgi roman şeklinde çizip hediye edebilirsin, ben öyle yapmayı düşünüyorum

Birde eğer çok seviyorsan :d biraz pahalıdır sanırsam...pankart hazırlayıp evinin önündeki duvara asabilirsin

resmim berbat tatlım çöp adamı zor çiziyorum ben sanırım şu sevgi kitabı var ya ondan yptırcam netten:) bidee new balance dan ayakkabı beğenmişti onu alcam mont alcaktım vazgeçtim çünkü geçen sende mont almıştım:) hem istediği mont 332 tl istediği ayakkabı 160 tl biraz karım olur

bende arkadasımla beraber kavanoz hazırlamaya basladım...

22 ocakta dogum gunu var 14 subat sevgililer gunu... valla yazıcak 365 tane cumleyi nerden bulcaz bakalım benimki sevgililer gunune ancak yetişir heralde

arkadasımın cok az vakti kaldı daha 60 tane ancak yazabilmiş bende bi 30 tane falan yazdım

bulunuyo canım ya böle diyom ama ben hala bulmacada eksiğim var:26:

bulunuyo canım ya böle diyom ama ben hala bulmacada eksiğim var:26:

inşallah canımmm bilindik seyler yazmak istemiyorum bizimle ilgili seyler yazmaya calısıyorum

anılarımız hayallerimiz vb.. ole seylerle alakalı cumleler yazmaya calıscam umarım 365 e tamamlarım

bulmaca da guzel fkir onu da yapabilirimm daha sonra sen bi yapta bize inceliklerini anlatırsın

valla şekerim program harika ben yazıyom o yerine yerleştiriyo
ama ilkleri düşünüyom bulmacaya sığmıyo

D 7 aralıkk ne mübarek günmüş dimi:)

evet bizim ilk kutlayacagımız dogum gunu..öZel ve güzel olmasını isteyişim bu yüzden.. ve hala en sevindircek seyi bulamadım..

sankı yetmez gıbı gelıyo.. onu cok mutlu edecek seyı bulmalıyım.Organızasyonu yapmalıyım..cok heyecanlanıyorum yahu..

cok abes fıkırlerımle gene buradayım ..bebek kıyafetı hedıye etsenız..yanı kısmet olursa gelecektekı bebegınze..sEnden bı cocugum olsun measjlı..tamam ben dusunmuyorum artık :)

gçmiş olsun şekerim görüşürüzz
saol tatlım geçti gibi c vitamini depoladım kendime

bizim ilk doğum günü kutlamaız dış güçler tarafıdnan sabote edilmişti
yaklaşık 10 kişiyle kutlamıştık yaptığım yemekleri nedense güzel olmamıştı her zmaan yapıyodum oysa
canım karaktere göre değişir hop noluyos diyen olabilir bu fikre korku verir adamcağız
ama güsel

yok yaa bence kötü bi fikir zaten nişanlım hep bebek ister bense hep kaçarım bu fikirden:) şöyleki facebookta 2 çocuk videosu paylaşsam hadi biran önce evlenelim çocuğumuz olsun diyen bi tip:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…