arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

yok yaa bence kötü bi fikir zaten nişanlım hep bebek ister bense hep kaçarım bu fikirden:) şöyleki facebookta 2 çocuk videosu paylaşsam hadi biran önce evlenelim çocuğumuz olsun diyen bi tip:)

benim sevdiceğimde öle diyo ama ben ciddi bi şekilde tamam evlenince olsun hemen diyorum.yok ya o kdarda çabuk olmasın daha gezcez eğlencez diyo

Son düzenleme:
benim sevdiceğimde öle diyo ama ben ciddi bi şekilde tamam evlenince olsun hemen diyorum.yok ya o kdarda çabuk olmasın daha gezcez eğlencez diyo

hahah cok komiksiniz benim kociş de uzuluyo benim cocuklari sevmedigimi saniyo --ben hep cocuk istemiyorum dedigim icin

hahah cok komiksiniz benim kociş de uzuluyo benim cocuklari sevmedigimi saniyo --ben hep cocuk istemiyorum dedigim icin

valla ikimizde bebk hastasıyız öle diyim ee yaş 24 ve 29 olunca oluyo haliyle ama bi yandan düşünüyoz 5 yıllık hasretlik var gezcez eğlencez tam hazırlancaz ıngaaaa diye bi ses

valla ikimizde bebk hastasıyız öle diyim ee yaş 24 ve 29 olunca oluyo haliyle ama bi yandan düşünüyoz 5 yıllık hasretlik var gezcez eğlencez tam hazırlancaz ıngaaaa diye bi ses

aynen yaa katiliyorum bence kocanla ilk once evliliginizi doya doya yasamalisiniz cocuk olunca bazi seyler olamiyo.

bende yeni evlendim ve bizim yaslarda 23 ile 25 cocuk icin daha erken dusunuyoruz. biraz gezcez tozcaz cilginlik yapacaz birbirimizden biktigimiz zaman ozaman gelsin ins cocuk

maşallah maşallah
biz daha evlenemedik ya 2012 ya 2013
o yüzden bi yandan hemen olsun diyorum bi yandan olmasın diyorum of bilmyiorum ya hayırlısı bakalım bi an önce kavuşalaımda

maşallah maşallah
biz daha evlenemedik ya 2012 ya 2013
o yüzden bi yandan hemen olsun diyorum bi yandan olmasın diyorum of bilmyiorum ya hayırlısı bakalım bi an önce kavuşalaımda

ay canim benim yaa ins en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun.. hem ben evlendimde ne oldu,, koca baska yerdeee ben baska bi yerde rabbim ins butun sevenleri kavusturur sadece evlendirmekle degil hayatlarida birlestirir..

ay canim benim yaa ins en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun.. hem ben evlendimde ne oldu,, koca baska yerdeee ben baska bi yerde rabbim ins butun sevenleri kavusturur sadece evlendirmekle degil hayatlarida birlestirir..

inşallah bi an önce kavuşursun sende canım eşine
valla ben başka odaya giderken bile sevdiceğimle giderim o kadar yani

Ay kızlar sayfayı sonuna kadar okudum çok yaratıcısınız Bizim 1. yılımız, sevgilimin doğum günü, sevgililer günü hep birbirine karıştı ne yapacağımı bilmiyorum yaa Ben de kalp kavanozu yapmayı planlıyorum bir de günlüğümden bir kaç sayfamı hediye olarak vereceğim :) Bir kere kesip vermiştim günlüğümden sayfalar. Okuyup okuyup mutlu olduğunu söylemişti. Hala saklıyor

hepimiz adına mersi tatlım
seninde aklına gelen bişeyler olursa sende söle ben hala bulmacayı bitiremedim

hepimiz adına mersi tatlım
seninde aklına gelen bişeyler olursa sende söle ben hala bulmacayı bitiremedim

bitirirsinttlım merak etmee bn çocukları severim ama bilmiorum konu bne olunca yapmak istemiorum ben uğraşamam bnm bi karddşim var 10 şyşnda bnde 23 yşndym ztn en güsel çocukluk yıllarım onun yüzünden mahfolduannem hp bana bktırdı35inden snra çocuk ypnca öle oldu malesef ama ypck bişi yok bn o yüzdn istemiorm çünkü hrşeyi kısıtlıo bn kardeşim uyusun die dua ederdim çünkü oyun oynayamıodum dışarda yoksa çünkü çok ağlıoduu o yüzden bebekler iyi güzelde çok nankörler:)

Ben bulmaca da denedim hatta indirdim 3 sorudan sonra beynim durdu bıraktım sonraya

çocuğun olunca ya ikiz olcak ya peş peşe olcak.oyun arkadşı birbrine işte ohhhhhhhh

Ben bulmaca da denedim hatta indirdim 3 sorudan sonra beynim durdu bıraktım sonraya

ben 19.soruya kadar geldim çok şükür ama daha bitmedi
büyük ihtimalle biz yine yıldönümümzüde birlikte olamıcaz ben 1 hafta sonra vericem hediyemi

azimine hayran kaldim masallah canim yaa. bende herkes gibi yukledim programi ve denedim ama 3 soruda durdum sen 19 soruya kadar gelmissin ins cok gecmedende bitirirsin. wallahi cok merak ediyorum bitince paylas canim

azimine hayran kaldim masallah canim yaa. bende herkes gibi yukledim programi ve denedim ama 3 soruda durdum sen 19 soruya kadar gelmissin ins cok gecmedende bitirirsin. wallahi cok merak ediyorum bitince paylas canim

sorular için tüyo veriyim şekerim
ilk tanıştığınız yer,ilk yemek yediğiniz yer.sen sinirlenince ona ne dersin o sna ne der.birbirnize lakapalrınız neler.ben bulmacanın bi kısman resmmizi koycam isimlerimiz sorcam.sonra sizin için romantik olan yerin adı.onun huzur bulduğu yer fanatiği olduğu takım vb böle gidiyo valla

hmm anladim canim ama keske bu bulmacanin kucuk versionu olsaymis soyle 10 tane soru olsaymis ne guzel olurdu

hmm anladim canim ama keske bu bulmacanin kucuk versionu olsaymis soyle 10 tane soru olsaymis ne guzel olurdu

canım soru sayısını sen belirliyosun zaten kaydet arka fonu kendi resminiz yap bitti giti.ben fazla soru aryıorum ki bakim napıcak.anahtar kelimede oluşturcam daha zorlansın

ARKadaşlar sizi bayadır takip ediyorum

eclipse crossword adlı bulmacayı dolduruyorum ama nasıl çıktı alacağım bundan

o yazılar orrada kalıyo mu önemli olan onun doldurması değilmi bulmacayı

yardım edin bi

tatlım valla ben daha o aşamaya gelemdim
ama çıktı yerini bulamazsan o şablonu worda tablo halinde çıkar zaten önemli olan harfleri yerleştirebilmekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…