tatlım valla ben daha o aşamaya gelemdim
ama çıktı yerini bulamazsan o şablonu worda tablo halinde çıkar zaten önemli olan harfleri yerleştirebilmekti
canım onu nasıl çıkaracağım worde acaba:18:
yaşasıınnn 7 aralıga allem ettim kallem ettim çalısmayacak o gün=) yuppi..sabahtan geceye kadar tamamıyle beraber gecırecegımız bır gun..yaşasın..
ah ah keşke bizde birlikte olabilsek
ama 2 hafta sonra kutlıcaz bizde artık
ben de doğum gününü , gününde kutlayamayacağım yaa ancak bir hafta sonra oda belki. sınav zamanıma geliyor hep doğum günü hiç gününde kutlayamıyorum ben
yaa bende askimla 2 bucuk senedir beraberiz ve daha dogum gununu beraber hic kutlayamadikayri ulkelerde kaliyoruz ve ozel gunlerde beraber olamiyoruz.. ama gecen sene ilk defa o benim dogum gunumu kutladi insanin sevdiginin ozel gunde yaninda olmasi kadar guzel bisi yokkkkk
neden kıskandırıyosun sen şimdi bizi hıh
öle cnaım ama işte şartlarbizde sizin gibi hasretlik çekiyoruz.ne varda yanı başında olsam hergün
ama evlenince bıktırcam.başka odaya gitsen bile peşinden gelicem diyorum
http://oyun.tamindir.com/crossdown/ :))bulmacayı hazırlamanıza yardımcı olan programın lınkını lutfen benımlede paylaşın..
quietnrkinciğimmmm
sen kalpleri nasıl o kadar düzgün kestin yaa makasla mı
tatlım ben büüyk kartondan aldım önce hepsine kalp resmi çizdim sonra kestim
daha kolay oluyo o zmanlar melekler korusun vardı bi ona bakıyodum bi kesiyodum
nasıl gidiyo varmı daha çok
var canım yaaa 75 tane falan oldu daha yazmam lazım ha gayret diyerektennn
hepsi bitsin ondan sonra gidip karton ve kavonoz alıciiim
bende makasla kesicem inşallah yamuk yumuk kesmem yaaa
linkteki resmi indirin kırtasiyeden KIRMIZI a4 kagıt alın uzerıne bastırın.. bu ıslem bana 3tlye mal oldu..sıze sadece kesmek kalsın..bide uzerını sevgı sozcuklerıyle donatmak..
ben sımdı kutuyu yapsam mı dıye dusunuyorum.. yada hazır alsam nerden bulurum..
bulmaca programı ıcın tesekkur ederım..kurdum calıstırdım ama harflerı yerıne koyduramıyorum..kullanımı hakkında bıraz yardım edermısınız..lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?