arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

yaşasıınnn 7 aralıga allem ettim kallem ettim çalısmayacak o gün=) yuppi..sabahtan geceye kadar tamamıyle beraber gecırecegımız bır gun..yaşasın..

yaşasıınnn 7 aralıga allem ettim kallem ettim çalısmayacak o gün=) yuppi..sabahtan geceye kadar tamamıyle beraber gecırecegımız bır gun..yaşasın..

ah ah keşke bizde birlikte olabilsek
ama 2 hafta sonra kutlıcaz bizde artık

yaa bende askimla 2 bucuk senedir beraberiz ve daha dogum gununu beraber hic kutlayamadik ayri ulkelerde kaliyoruz ve ozel gunlerde beraber olamiyoruz.. ama gecen sene ilk defa o benim dogum gunumu kutladi insanin sevdiginin ozel gunde yaninda olmasi kadar guzel bisi yokkkkk

ben de doğum gününü , gününde kutlayamayacağım yaa ancak bir hafta sonra oda belki. sınav zamanıma geliyor hep doğum günü hiç gününde kutlayamıyorum ben

tatlım acısını çıakrtırsın olsun bizde ilk senemizde doğum gününü birlikte kutladık o kdar 5 sene biticek
ama evlenince çıkarcaz acısını

neden kıskandırıyosun sen şimdi bizi hıh
öle cnaım ama işte şartlar bizde sizin gibi hasretlik çekiyoruz.ne varda yanı başında olsam hergün
ama evlenince bıktırcam.başka odaya gitsen bile peşinden gelicem diyorum

hehe canim bizdee yan yana iken ikiz gibiyiz birtek afedersin wcye girdiginde gitmiyorum yanina
yaa kiskandirmak degil amacim hatta beni hic kiskanmaaa. biz evliyizde ne olduuuu hala ayriyizz... ahhhh su gurbetligin gozu kor olsunnnnnnnn...

canim ins sizde yakin zamanda yuvanizi kurarsiniz.. fakir fakirin halini iyi anlarr bende seni iyi anliyorum cicim

bulmacayı hazırlamanıza yardımcı olan programın lınkını lutfen benımlede paylaşın..

quietnrkinciğimmmm

sen kalpleri nasıl o kadar düzgün kestin yaa makasla mı

tatlım ben büüyk kartondan aldım önce hepsine kalp resmi çizdim sonra kestim
daha kolay oluyo o zmanlar melekler korusun vardı bi ona bakıyodum bi kesiyodum
nasıl gidiyo varmı daha çok

tatlım ben büüyk kartondan aldım önce hepsine kalp resmi çizdim sonra kestim
daha kolay oluyo o zmanlar melekler korusun vardı bi ona bakıyodum bi kesiyodum
nasıl gidiyo varmı daha çok

var canım yaaa 75 tane falan oldu daha yazmam lazım ha gayret diyerektennn

hepsi bitsin ondan sonra gidip karton ve kavonoz alıciiim

bende makasla kesicem inşallah yamuk yumuk kesmem yaaa

var canım yaaa 75 tane falan oldu daha yazmam lazım ha gayret diyerektennn

hepsi bitsin ondan sonra gidip karton ve kavonoz alıciiim

bende makasla kesicem inşallah yamuk yumuk kesmem yaaa

kesersin tatlım ya bi zmaan sonra otomatiiğe bağlıyosun artık
bide o kavonozdakiler 250 tane ayrıca yine 100 tane daha yapmıştım ben duvarlara asmak için

linkteki resmi indirin kırtasiyeden KIRMIZI a4 kagıt alın uzerıne bastırın.. bu ıslem bana 3tlye mal oldu..sıze sadece kesmek kalsın..bide uzerını sevgı sozcuklerıyle donatmak..

ben sımdı kutuyu yapsam mı dıye dusunuyorum.. yada hazır alsam nerden bulurum..

bulmaca programı ıcın tesekkur ederım..kurdum calıstırdım ama harflerı yerıne koyduramıyorum..kullanımı hakkında bıraz yardım edermısınız..lütfen..

caım hazırı burda haftalık olanı sadece 30 tl +7 tl kargo parası ödüyosun benim aldığım kavonozda 3 tlyde 6 tlye bitiridm bu işi geçmiş sayfalarda resmi ekli bakabilrisn
http://www.hediyeciniz.com/ilginc+h...kalpten+gelen+mesajlar+-+haftalik/?PI=9&CI=10

canım programı aç sağ tarafta boşluklar varya.sen üstteki kutuya soruyu yazıyosun.altındadaki büyük beyaz kutuya cevabı yazıyosun.sonra next e basarsan diğer soru için tekrar boşluk gelir.ama make puzzle basarsan yazdığın bütün soruların yerleştirlmiş halini görebilirsin.zor değil yani biraz deniceksin

Son düzenleme:
aksam eve gıdınce tekrar deneyecegım bulmacayı kutumun ıcıne eklemek ıstıyorum ferman gıbı sarıp dolayıp şimdi kutu yapımınıda buldum.. "Hediye Kutusu Yapımı"nı Denedim :) | 10marifet.org
aksam eve gıder gıtmez bunuda deneyecegım bu heyecanla bıtırırsem hemen sizlerlede paylasırım
ilk defa bu kadar el emegı goz nuru olsun dıye cabalıyorum.. becerırım ıns ıyıı varsınız.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…