arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

tatlım millet neler neler yapıyo hayli hayl iyaparsın
ben evde kitap yapmayı öğrendim düşün artık (sadece a4 kullanarak )

abartıp kıtabıda yapmaya basladım artık :)

kesersin tatlım ya bi zmaan sonra otomatiiğe bağlıyosun artık
bide o kavonozdakiler 250 tane ayrıca yine 100 tane daha yapmıştım ben duvarlara asmak için

250 mi

e azmıs her güne bir not oldugu için 365 tane olması gerekmiyor mu canım yaa ben 365 e tamamlamaya calısıyorum

nerde bastırtcaz... benim yazıcım falan yok öle bi yer de yok yakınlarda

250 mi

e azmıs her güne bir not oldugu için 365 tane olması gerekmiyor mu canım yaa ben 365 e tamamlamaya calısıyorum

nerde bastırtcaz... benim yazıcım falan yok öle bi yer de yok yakınlarda

canım o sana kalmış ben her güne yapmadım ki
canım bastırmayada gerek yok o şablonu kağıda kendinde çizebilirsin makasla kes o senin şablonun olsun.illa yazıcıya gerek yok.kolaya kaçmayın kızlar

canım o sana kalmış ben her güne yapmadım ki
canım bastırmayada gerek yok o şablonu kağıda kendinde çizebilirsin makasla kes o senin şablonun olsun.illa yazıcıya gerek yok.kolaya kaçmayın kızlar

evde kurabiye kalıbı var onla çizicem

yazacak bişeyler bulursam 365 tane yapıcam canım... bir yıl dolsun bari

Son düzenleme:
kızlar burası baya sakinleşmiş :26:
cuma günü sevdiceğimle buluşuyorz
hediyesini verip vermemkte kararsızım aralıkta bi daha görüşebilirmiyiz acaba :26:

belırlendı tabıde..daha alamadım ben.. saat alacagım..

arkadaşım bı daha gorusemeyecegınızı dusunuyosanız bence ver hedıyesınıde kutla dogum gununude :) siz ne hedıye edeceksınız

eğer bana parfum almamıs olsaydı ben dusunuyordum :) saatte karar kıldım..

kızlar bırde çevresınde tanıdıgım herkesten dogum gunu mesajları topladım.her mesajın yanına bı cızgı film karikatürü..baskıcıya verdim.sayfa düzenlemesıyle a5 kagıda 22 sayfa basacak karsılıgı 20TL..bu fikride deneyebilirsiniz..ilk sayfaya

'' Eş Ruhum,

Bana senı tanımaya başladığım ilk gün, gittiğim her yerde izimi bırakırım dediğini hatırlatırım.Yıllar sonra 25. yaşının hatırası olarak ve seni çok seven kalplerde bıraktığın izlerin kanıtı olsun istedim bu kitapçık

Bugün Gün’EŞ benim için doğdu ! Nice mutlu yıllara..İyiki varsın.Tonton dede oluncaya kadar yanımda olmanı ve elimi sonsuza kadar bırakmaman dileklerimle.''

yazacak..herkes cok ıyı fıkır dıyo dabakalım begenecek mı ?

çok güzel ve kalıcı bir sürpriz çok beğendim :)
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Dileğinin kabul olmasını dilerim :)
saat iyi fikir o da kalıcı bişey sonuçta

çooooooooooooooook güzel
canım doğum günü değilki yıl dönümümüz of bilemedim ya
bulmacayı vericem ben kafama koydum ilerde evimizie çerçeveletip asarız

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…