aksam eve gıdınce tekrar deneyecegım bulmacayı kutumun ıcıne eklemek ıstıyorum ferman gıbı sarıp dolayıpşimdi kutu yapımınıda buldum.. "Hediye Kutusu Yapımı"nı Denedim :) | 10marifet.org
aksam eve gıder gıtmez bunuda deneyecegımbu heyecanla bıtırırsem hemen sizlerlede paylasırım
ilk defa bu kadar el emegı goz nuru olsun dıye cabalıyorum.. becerırım ıns ıyıı varsınız.. :)
abartıp kıtabıda yapmaya basladım artık :)
kesersin tatlım ya bi zmaan sonra otomatiiğe bağlıyosun artık
bide o kavonozdakiler 250 tane ayrıca yine 100 tane daha yapmıştım ben duvarlara asmak için
linkteki resmi indirin kırtasiyeden KIRMIZI a4 kagıt alın uzerıne bastırın.. bu ıslem bana 3tlye mal oldu..sıze sadece kesmek kalsın..bide uzerını sevgı sozcuklerıyle donatmak..
ben sımdı kutuyu yapsam mı dıye dusunuyorum.. yada hazır alsam nerden bulurum..
bulmaca programı ıcın tesekkur ederım..kurdum calıstırdım ama harflerı yerıne koyduramıyorum..kullanımı hakkında bıraz yardım edermısınız..lütfen..
250 mi
e azmıs her güne bir not oldugu için 365 tane olması gerekmiyor mu canım yaa ben 365 e tamamlamaya calısıyorum
nerde bastırtcaz... benim yazıcım falan yok öle bi yer de yok yakınlarda
canım o sana kalmış ben her güne yapmadım ki
canım bastırmayada gerek yok o şablonu kağıda kendinde çizebilirsin makasla kes o senin şablonun olsun.illa yazıcıya gerek yok.kolaya kaçmayın kızlar
evde kurabiye kalıbı var onla çizicem
yazacak bişeyler bulursam 365 tane yapıcam canım... bir yıl dolsun bari
sad_girl nettin buldunmu hediye karar verdinmi canım
yok tatlım daha bulamadm
belırlendı tabıde..daha alamadım ben..saat alacagım..
arkadaşım bı daha gorusemeyecegınızı dusunuyosanız bence ver hedıyesınıde kutla dogum gununude :) siz ne hedıye edeceksınız
eğer bana parfum almamıs olsaydı ben dusunuyordum :) saatte karar kıldım..
kızlar bırde çevresınde tanıdıgım herkesten dogum gunu mesajları topladım.her mesajın yanına bı cızgı film karikatürü..baskıcıya verdim.sayfa düzenlemesıyle a5 kagıda 22 sayfa basacak karsılıgı 20TL..bu fikride deneyebilirsiniz..ilk sayfaya
'' Eş Ruhum,
Bana senı tanımaya başladığım ilk gün, gittiğim her yerde izimi bırakırım dediğini hatırlatırım.Yıllar sonra 25. yaşının hatırası olarak ve seni çok seven kalplerde bıraktığın izlerin kanıtı olsun istedim bu kitapçık
Bugün GünEŞ benim için doğdu ! Nice mutlu yıllara..İyiki varsın.Tonton dede oluncaya kadar yanımda olmanı ve elimi sonsuza kadar bırakmaman dileklerimle.''
yazacak..herkes cok ıyı fıkır dıyo dabakalım begenecek mı ?
kızlar burası baya sakinleşmiş :26:
cuma günü sevdiceğimle buluşuyorz
hediyesini verip vermemkte kararsızım aralıkta bi daha görüşebilirmiyiz acaba :26:[/QUOTE)
canım sınavlarımdan dolayı giremiyorum nete hiç. bence görüşmüşken ver hediyesini , hem zaten sen aralıkta görüştüğünüzde yine patlatırsın birşeyler
kızlar burası baya sakinleşmiş :26:
cuma günü sevdiceğimle buluşuyorz
hediyesini verip vermemkte kararsızım aralıkta bi daha görüşebilirmiyiz acaba :26:[/QUOTE)
canım sınavlarımdan dolayı giremiyorum nete hiç. bence görüşmüşken ver hediyesini , hem zaten sen aralıkta görüştüğünüzde yine patlatırsın birşeyler
sınavların nasıl geçiyo canım :)) (sormayı unuttum )
öle yapıyım gerçektende ya yıl dönümümüze kadar bulurum bişeyler
hatta buldum
bak hemen paylaşıyım .şimdi ya bizim yada sevdiceğimin tek resmini bilgisayardan poster şeklinde çıkartıcam.hani siyahlı beyazlı oluyo ama sadece hatlar oluyo detaylar değil bende ona bakarak yazı yazıcam ve uzaktan bakınca resmi ben çizmiş gibi olucam hem siyah beyaz olduğu için gölgelndirme yapmamada gerek kalmıcak
zaten yarın büüyk süpriz olucak planı ben yaptım atlantise gidicez ve hız trenine bindircem onu
sınavların nasıl geçiyo canım :)) (sormayı unuttum )
öle yapıyım gerçektende ya yıl dönümümüze kadar bulurum bişeyler
hatta buldum
bak hemen paylaşıyım .şimdi ya bizim yada sevdiceğimin tek resmini bilgisayardan poster şeklinde çıkartıcam.hani siyahlı beyazlı oluyo ama sadece hatlar oluyo detaylar değil bende ona bakarak yazı yazıcam ve uzaktan bakınca resmi ben çizmiş gibi olucam hem siyah beyaz olduğu için gölgelndirme yapmamada gerek kalmıcak
zaten yarın büüyk süpriz olucak planı ben yaptım atlantise gidicez ve hız trenine bindircem onu
sınavlarım iyi geçiyor canım şimdilik inşallah böyle devam eder =)
plan güzelmiş de çocuk adrenalin patlaması yaşayacak desene =) bi de ardından sen süprizi patlatırsan valla heyecandan ne yapar bilemem :) ben de karakalem resmi aldııım çook güzel olmuş , eldivenle atkı da almıştım. Eldivenin her bir parmağına da küçük sözler yazıp koydum süper oldu
ayrıca belirtmeliyim ki senin şu fikirlerine bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?