sınavlarım iyi geçiyor canım şimdilik inşallah böyle devam eder =)
plan güzelmiş de çocuk adrenalin patlaması yaşayacak desene =) bi de ardından sen süprizi patlatırsan valla heyecandan ne yapar bilemem :) ben de karakalem resmi aldııım çook güzel olmuş , eldivenle atkı da almıştım. Eldivenin her bir parmağına da küçük sözler yazıp koydum süper oldu
ayrıca belirtmeliyim ki senin şu fikirlerine bayılıyorum
benim sevdiceğim hızdan çok korkar süper bi heyecan olucak onun içinçok mu gaddarım ne
eldivenin inceliği süper olmuş canım :128:
atkıyı bile zor taktırtırım hastalıktan kıvransa yinede takmaz eldiven ı ı yok yani kullansa çok güzel bi fikir
mersi şekerim valla bi an geliyo böle şeyler aklıma işte bende paylaşıyom sizle
selam şekerlerim özledinizmi beni
selam tatlım
6 gün kaldı nerelerdesn sen
hediyesi hazır galiba baksana pek stres yok sankinaptın canım hazırladınmı hediyesini ?
bu arada dedğil fotoğraf olayı için fizibilite çalışmalarına başladım
program indridim hemen :126:
linkini yollayabilir misin buraya ? merak ettim programı. Benimde böyle bir programım olmalı sevdiceğime güzel süprizler yapayım
canım program bu
Picasa indir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir
ben daha çnce kullandım bunu süper efektler yapıyosun photoshop programınnın temeli çok şey yaparsın yani
ama baştan şöle uyarıyım seni programı kurup ilk açtığında otomatik ekli bilgisayarındaki bütün resileri programa aktarıyo daha sonra araçlar kısmından değiştirbiliyosun bunu.ortak bilgisayar kulanıyosan ne var ne yok döker ortaya haberin olsun gizli klasör hariç tabi
bide fotoğrafları eklendiği aya göre sıralıyo ayrı ayrı klasör yapıyo otomatik olarak ben bi örnek yapıp eklerim buraya fikriniz olsun
canım öncelikle çok sağol, ayrıca ince düşüncen için de teşekkürler. Neyseki bilgisayarıma benden başka bakan yok, ama dikkatli olmakta fayda var tabi ki
senden güzel şeyler bekliyoruz o zaman
Benim çıkmam lazım artık malum sınav zamanı ders çalışayım. Hadi iyi sohbetler size , fikriniz bol olsun
buldumla bulmadım arası aslında çünkü bu doğum gününde uğraşamadım hiçbişeyle.ama takmıyorum artık:) aklıma zippo çakmak geldi üstüne isimlerimizi yazdırıp vermek yada istediği newbalance dan spor aykkabı bunlar düşüncelerim şuan yaptığım sadece ikimizin resmi olan bi duvar saati yaklaşık 50 cmbiraz büyük oldu ama güzel oldu işte yanınada ikisinden birini alcam sanırım kitaba başlamıştım ama onu sevgililer gününde tamamlayıp vercem yeni yıldada 2012 duvar takvimi ikimizin resmi olan:)
ne güzel eviniz içinde hem güzel olur canım
bende bu saat olayına girişicem ama bi söz nişan olsun öle evimiz boş olcak o zman bi güzel hediyelerimizi yerleştiririz
ay ben çok heyecanlandım ya yarın sankş ilk defa buluşucaz çok özledim valla
ne güsel tatlım bazen uzakta olmak daha iyi birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız:) inşallah canım söz nişan biran önce olur:)
valla hep uzaktayız biz 5 yıldır
inşallah 2012 de düğünümüz var
inşallah canım az kalmış evlenince eviniz ayrı mı olcak yoksa ailesiylemi kalcaksınız?
ayrı olucak canım
istediğimiz gibi döşicez artık evimizi bakalım bizim bi anda olucak herşeyimiz.söz nişan düüğn arasını çok tutmıcaz yani beklediğimiz yetti
anladm tatlım. bnm nişanlımın babası yok bi annesi var o onla oturalım dio ben hiç istemiyorum kiraya çıkalım diorum bu yüzden hp kavga edioruzçünkü ben onlara gittiğimde kadın ne ypsam karışıyo onu öyle ypma bunu böyle yapma ben gelemem öyle şeylere ben onla evlenmiyorum ki sonçta haksız mı düşünüyorum bilmiyorum ama bnce ayrı oturmak doğru en iyisini ypmışsınız tastlım yuva üstüne yuva kurulmaz çünkü
canım benim sevdiceğiminde babası vefat etmiş çok zaman önce annesi ve kardeşleri var 2 tane.bana kalsa birliktede otururz fark etmez yani.ama kendisi dedi kardeşlerim yanında ama ne zman evlenirler birlikte yaşarız o zman dedi.
ama şöle bişeyde var canım ya öle tepki gösterme.önceden büyüklerimiz hep kayınvalide evine evlenmiş ama yaşamışlarmı yaşamışlar.tabi zor olur her evin soğan doğrayışı bile farklıdır sonuçta.ama yeri gelicek sen büyüklük yapıcaksın yeri gelicek kayınvaliden
benim annem saolsun bana çok karışırz.salataya doğrıcağım şeye bile böle yap der 25 yaşına geldim ve 5 yıl ayrı yaşadım bişeyleri biliyorum heralde ama yok karışırd akarışız ama ben cevap vermem susarım onun dediğini yapıyomuş gib yapıp kendi istediğmi yaparım yine
bilmiyorm tatlm bkcaz artık ama bnm kendi evimde ailem bana karışmaz ben gelemiyorum öyle şeylere yani beraber yaşasak eminim %100 kavga etcez hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?