arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

bu ay içindeyse dogumğünü saatt yada cüzdan olabilirr ama çok alışageldik dersen sevdigi bir aktiveye katılabilirsiniz yada izledigi futbol maçına bilett:)

güncel canım ilk sayfalrda baya beyin fırtınası yaptık
senin hangisi yakın doğum günü yıldönümü

okudum tatlım ılk sayfaları ama benımkı hedıyeden zıyade surpriz yapmak
bak bısey alıntılayacagım sımdı bunu yapmak ıstıyorum bıraz degıstırerek ama sızlerınde fıkırlerıne acıgım
benım hıc bırı yakın degıl yıl donumu kutlamıyoruz dogum gunlerımızde gectı
ben yılbası ıcın yada sıradan bı gun ıcın surpriz yapıcam yılbası bahanem olabılır:26:

eve gelmeden önce siz dışarıda olduğunuzu ve biraz geç geleceğinizi söyleyin. eşiniz eve girdiğinde hemen ilk lambaya bir oyuncak asın ve üzerinde bir kart olsun. kocaman kalp şeklindeki kartta;aşkım yanında değilim ama senin kalbindeyim.. gibi
eşiniz için ayakkabılığa yada ilk gördüğü yere bir kart koyun. kartta şifreli yazılar olsun.kart onu bir eşyaya yönlendirsin. her bulduğu eşyada da bir kart bulsun. mesela; kırmızı
kazağını çok seviyorum.. kartı çıktığında kırmızı kazağına gidecek ve orada da bir kart çıkacak. en sonunda bir hediye çıkacak. hediye de eşin için özel bir hediye mesela tuttuğu takımın üniforması ve arkasını çevirdiğinde de senin resmin ve seni seviyorum yazısı olacak.

ardından sen sessizce eve gireceksin ve saklanacaksın. eşine mesaj atacaksın. mesajda; senin için tv ye film koydum bir bakar mısın,
eşin tv yi açtığında karşısında ikinizin resimlerinin slaytını yada balayı cd nizi görecek. çekimin sonunda da senin onun için özel çekimini görecek. altta da romantik bir müzik çıkacak. senin onun için özel çektiğin konuşma eşini duygulandıracak ve çekimin bittiği anda müzik yükselecek odaya sen gireceksin. üzerinde güzel bir kıyafet olacak. ardından

dışarıya yemeğe gidebilirsiniz ..yemek menüsü önünüze geldiğinde eşinin menüsünün içinde ( doğum günün kutlu olsun) kartı olacak. gelen yemek te kapaklı olacak. sen yemeğini açacaksın. eşin açtığında da onunkinden gerçek hediyesi çıkacak. artık hediye seçimi senin. orda yemeğin sonunda da küçük bir pasta keseceksiniz. evinize geldiğinizde de çay keyfi yapacaksınız ve siyah bardaklar kullanacaksın. bardağa sıcak çay koyduğunuzda sizin resminiz ve diğer tarafında doğum günün kutlu olsun yaızsı çıkacak .buda sihirli kupa
olacak. yatma saati geldiğinde eşin yatağın yorganını kaldırdığında seni seviyorum yazısıyla karşılaşıcak

bıraz uzun ama bunu ıstıyorum esım degıl ama olsun bıraz zor olucak mesakkatlı ama deger gbı duruyor hedıye kısımlarını dolduramadım tuttugu takımın forması bırıncı hedıye ama ıkıncısı romantık olsun dedım
fanusun ıcıne kagıtlar yazabılırım ama daha romantıklerede acıgım

Son düzenleme:
bi yukarıdakı fıkır muhtesem..evlendıgımızde sık sık yapacagım bunu :)

ben herseyı hazırladım..Kalplerın ıcını doldurarmadım bı turlu fırsatolmadı yazmaya..yazdıklarımıda begenmedım zaten..süsleri falan herseyı hazır..kitapcıkta..saatte yolda gelıyo..geriye kaldı kutu yapmak..

dun aksam oturdum evırdım cevırdım..denedım..hiçbişeye benzemedı yaptıgım kutu tum seyler zarar ziyan..Hatta becerıksız oldugum ıcın kendıme kızdıgımı soyledım..erkek arkadasımda güldü.. :) beraber yapalım dıyo..nası beraber yapacaksak..ne yapamadın dıyo soyleyemıyorumda..

tatlım benim erkek arkadaşımında bu ay doğum günü var, gerçi biz şu ara küsüz ... ama ben playstation hediye etmeyi düşünüyordum, senin ki de bu tarz oyunlara düşkünse çok güzel bir hediye olabilir.. :) ben de buradan biraz fikir çalbilirim sanırımm

ben hediyemi verdim
2 hafta sonra yine buluşcakmışız ama olsun götürmüşken veriyim dedim
ama sinir oldum o ayrı 5 senede detay sordum takıldığı yerler oldu
çok ama çok beğendi valla bulmacayı kızlar dün4te uyudum onu bitiriyim diye
şimdi resim olayına giriş yapıcam

kızıım 2 hafta sonra tekrar görüşecekmişsiniz ne kadar güzel,hem beğenmişte hadi gözün aydın canım :) ben ne zamandır göremiyorum sevdiceğimi bugün doğum günü ve ben yanında bile olamadım
kimbilir ne zaman görücem de vericem hediyelerini.. çok garip durumdayım ya
bu arada bulmaca için cevapları nereye yazacağımı ben bulamadım hala ya sadece soruları yazabiliyorum ama cevaplar nasıl yazıcam bilmiyorum

2 hafta sonra buluşma piyangodan çıktı zaten maça gidelim dedi voleybol maçı varmış fenerbahçenin tamam ayarlarız dedim bende
canım biz 5 senedir birlikteyiz sadece 1 defa birlikte doğumgününü kutladık o kdar benim doğum günümü kutlamadık bile yıldönümümüz 2 defa düşün yani uzaklık nedir çok iyi bilirim ama olsun kavuşunca gülerek anıcaksınız bu günleri
canım soruları yazdığın yer varya oraya mesela ismim yaz onun hemen altında onun büyüklüğünde bi kutu var oraya gel oraya adının yaz sonra next dedğinde diğer soruya geçiyo.bulmacada görmek içinde make puzzle bas gösteriyo sana son halini eğer bi daha make puzle yaparsan farklı şekilde yerleştiriyo.yani sadece sana çıktı almak kalıyo
gece geç olduğu için ben kendi el ceğizlerimle çizdim

ellerine sağlık canım o zaman :)) işte o iki kutuda da soruyu yazarken altındaki kutuya da soruyu yazmış oluyor ne yaptıysam olmadı ben beceremicem galiba bunu :)

canım makepuzla bastım solda belirdi böle
geç oldu kusura bakma yükletemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…