ben kayınvalide değil kaynanaya karşı alışkınım annem saolsun
canım zaten anlaşmak önemli valla kaç km uzaktan ulaşan kayınvalideler var
nyse cnm bu konular derinn konular uzunnn sürer konuşması:) hediyeden nerelere gldi konu
öyle valla canım
bu arada benim bulmaca hediyem hazır değil hala bide yarın vericem
hadi üstün zekanla bitiriver
yok şimdi ders çalışıyorum
zaten 10 soru daha yapsam yeter 20 deyim
bide çıktı almak kaldı o kadargece uzun
kızlar konu guncel mı bende danısmak ısterım
güncel canım ilk sayfalrda baya beyin fırtınası yaptık
senin hangisi yakın doğum günü yıldönümü
ben hediyemi verdim
2 hafta sonra yine buluşcakmışız ama olsun götürmüşken veriyim dedim
ama sinir oldum o ayrı5 senede detay sordum takıldığı yerler oldu
çok ama çok beğendi valla bulmacayı kızlar dün4te uyudum onu bitiriyim diye
şimdi resim olayına giriş yapıcam
kızıım 2 hafta sonra tekrar görüşecekmişsiniz ne kadar güzel,hem beğenmişte hadi gözün aydın canım :) ben ne zamandır göremiyorum sevdiceğimi bugün doğum günü ve ben yanında bile olamadım
kimbilir ne zaman görücem de vericem hediyelerini.. çok garip durumdayım ya
bu arada bulmaca için cevapları nereye yazacağımı ben bulamadım hala ya sadece soruları yazabiliyorum ama cevaplar nasıl yazıcam bilmiyorum
2 hafta sonra buluşma piyangodan çıktı zaten maça gidelim dedi voleybol maçı varmış fenerbahçenin tamam ayarlarız dedim bende
canım biz 5 senedir birlikteyiz sadece 1 defa birlikte doğumgününü kutladık o kdar benim doğum günümü kutlamadık bile yıldönümümüz 2 defa düşün yani uzaklık nedir çok iyi bilirimama olsun kavuşunca gülerek anıcaksınız bu günleri
canım soruları yazdığın yer varya oraya mesela ismim yaz onun hemen altında onun büyüklüğünde bi kutu var oraya gel oraya adının yaz sonra next dedğinde diğer soruya geçiyo.bulmacada görmek içinde make puzzle bas gösteriyo sana son halini eğer bi daha make puzle yaparsan farklı şekilde yerleştiriyo.yani sadece sana çıktı almak kalıyo
gece geç olduğu için ben kendi el ceğizlerimle çizdim
ellerine sağlık canım o zaman :)) işte o iki kutuda da soruyu yazarken altındaki kutuya da soruyu yazmış oluyor ne yaptıysam olmadı ben beceremicem galiba bunu :)
bak bi resim ekliyim sana bu şekilde olcak şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?