arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

Eki Görüntüle 300319

canım makepuzla bastım solda belirdi böle
geç oldu kusura bakma yükletemedim

canım teşekkür ederim önce ilgilendiğin için , ama bende böyle çıkmıyor ki soru cevap kısmı. Bendeki böyle değil yani. yarın tekrar yükliim en iyisi. Ben çıkıyorum şimdi tatlım görüşürüz sonra tekrar sağol iyi akşamlar

valla ben kurdum böle açıldı :26:
tamam canım görüşürüz yarın iyi geceler canım

tatlımmm demek buluştunuzz vee hediyeni beğendii çok sevindim tatlım sen 2 hafta sonrasınada bi hediye bluursun ümitliyim

evet beğendi ama zorla çözdürdüm bulmacayı
dedim gözümün önünde çöz bakim neler yapıyon tabai bazı sorularda takıldı 5 sene önceye gdince bi duruyo insan onun dışında herşey güzeldi
2 hafta sonra bişey yapsam mı bulamadım.bu arada yeni fikir geldi aklıma

bak bu şekilde resmini yada resmimiz çıkartcam sonra üzerine beyaz kağıt koycam ve o siyah yerlere denk gelicek şekilde seni seviyorum yazıcam uzaktan bakınca resmimiz yakından bakınca yazı
siyah beyaz yapıcam ki renklendirmeyle uğraşmıyım

yine ne fikir gldi çok merak ediorum.. benim aklımada ççok güsel şeyler glio fakat uygulayamıorum. çünkü bu doğum gününde hiç bi organizasyonum düzgün olmadı napcam bilmiorum şuan elimde yalnız saat var ayakkabı alcam diorum daha alışverişe çıkamadım. ilginç bişi olsn istiorum bugün boluya gidelim bigün gibisinden konuştuk benimde aklımda kaldı şimdi boluya mı gitsek die ama bizde şuan araba yok otobüsle gitsek desem onunda bi özelliği olmuycak yani bnm iş yattı. sinemaya götüreyim diyorum hiç güsel film yok. ya aradğımı bulamadım bulduysamda yapamadım bu sene planlarım kötü oldu

süpermiş canım 3 boyutlu resim gibi dimi:) bnm evde 3boyutlu Atatürk resmi var. neresinden bakarsan değişik 3 resim:) seninkideneresinden bakarsan bak hem yazı hem resim:)

canım bozma moralini bolu olmazsa ağvaya gidin romantik romantik araba olmadanda gidersiniz
birsüür yerler var gidilcek.bak ben netten atlantis eğlence merkezine bilet buldum haberi yoktu oraya götürdüm sevdiceğimi hız trenine bindik çok değişik bi süpriz oldu

süpermiş canım 3 boyutlu resim gibi dimi:) bnm evde 3boyutlu Atatürk resmi var. neresinden bakarsan değişik 3 resim:) seninkideneresinden bakarsan bak hem yazı hem resim:)

değişiklik olsun dedim valla bu renk foto çıkarmak için program indirdim

benim öğrenciilk bitti tekrar başladım valla kpss çilesi öss den beter
hediyeleri hazırdı galba giysi alıcaktı o

benim öğrencilik hala devam ediyor canım bi de yüksek yapmak istediğimi düşünürsem baya daha sürecek galiba :) ama kpss de beni tarih baya zorluyor açıkçası bu sene bende girmeyi düşünüyorum inşallah bakalım

valla canım gir al puanının eline
2011 zordu baya özellikle vatandaşlık kısmı ama bu sene kolay olur
ben yüksek yapmıyım diye bide aö e kayıt olmuştum

valla canım gir al puanının eline
2011 zordu baya özellikle vatandaşlık kısmı ama bu sene kolay olur
ben yüksek yapmıyım diye bide aö e kayıt olmuştum

benimde aöf var canım ama bu sene bitecek kısmetse hemde lisans benim iş biraz karışık :44: başvuru tarihine kadar mezun olduğum kesinleşmezse girebilicem , kesinleşirse kısmet kpss lisansa olucak o zaman da o yüzden kısmet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…