- 6 Ekim 2011
- 343
- 410
- 103
canım teşekkür ederim önce ilgilendiğin için , ama bende böyle çıkmıyor ki soru cevap kısmı. Bendeki böyle değil yani. yarın tekrar yükliim en iyisi. Ben çıkıyorum şimdi tatlım görüşürüz sonra tekrar sağol iyi akşamlar
valla ben kurdum böle açıldı :26:
tamam canım görüşürüz yarın iyi geceler canım
tatlımmm demek buluştunuzz vee hediyeni beğendii çok sevindim tatlım sen 2 hafta sonrasınada bi hediye bluursun ümitliyim
ahahaah bitti bile
kızlar işte sevdiceğimle ya sevdiceğimin resmini bu hale getirip siyah olan yerlere örneğin seni seviyorum yazıcam sürekli uzaktan bakınca resim olarak gözükücek
bu şekilde resim hazırlamk daha kolay
Eki Görüntüle 299715
evet beğendi ama zorla çözdürdüm bulmacayı
dedim gözümün önünde çöz bakim neler yapıyontabai bazı sorularda takıldı 5 sene önceye gdince bi duruyo insan onun dışında herşey güzeldi
2 hafta sonra bişey yapsam mı bulamadım.bu arada yeni fikir geldi aklıma
bak bu şekilde resmini yada resmimiz çıkartcam sonra üzerine beyaz kağıt koycam ve o siyah yerlere denk gelicek şekilde seni seviyorum yazıcam uzaktan bakınca resmimiz yakından bakınca yazı
siyah beyaz yapıcam ki renklendirmeyle uğraşmıyım
yine ne fikir gldi çok merak ediorum.. benim aklımada ççok güsel şeyler glio fakat uygulayamıorum. çünkü bu doğum gününde hiç bi organizasyonum düzgün olmadı napcam bilmiorum şuan elimde yalnız saat var ayakkabı alcam diorum daha alışverişe çıkamadım. ilginç bişi olsn istiorum bugün boluya gidelim bigün gibisinden konuştuk benimde aklımda kaldı şimdi boluya mı gitsek die ama bizde şuan araba yok otobüsle gitsek desem onunda bi özelliği olmuycak yani bnm iş yattı. sinemaya götüreyim diyorum hiç güsel film yok. ya aradğımı bulamadım bulduysamda yapamadım bu sene planlarım kötü oldu
süpermiş canım 3 boyutlu resim gibi dimi:) bnm evde 3boyutlu Atatürk resmi var. neresinden bakarsan değişik 3 resim:) seninkideneresinden bakarsan bak hem yazı hem resim:)
değişiklik olsun dedim valla bu renk foto çıkarmak için program indirdim
tatlım bn çıkıorum yukum gldi iyi geceler öpüldüünnn:)
hoşgeldin şekerim
naber
iyiyim tatlım şükür sınavların yorgunluğu var tabi bi değişiklil olsun diye gireyim dedimsen nasılsın ?
nasıl olıyım bende ders çalışıyorum işte canım ya aynıyız yani
öğrencilik hali işte hep aynısad_girl den ses yok galiba onun için büyük gün yarın
benim öğrenciilk bitti tekrar başladım valla kpss çilesi öss den beter
hediyeleri hazırdı galba giysi alıcaktı o
benim öğrencilik hala devam ediyor canım bi de yüksek yapmak istediğimi düşünürsem baya daha sürecek galiba :) ama kpss de beni tarih baya zorluyor açıkçası bu sene bende girmeyi düşünüyorum inşallah bakalım
valla canım gir al puanının eline
2011 zordu baya özellikle vatandaşlık kısmı ama bu sene kolay olur
ben yüksek yapmıyım diye bide aö e kayıt olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?