benimde aöf var canım ama bu sene bitecek kısmetse hemde lisans benim iş biraz karışık :44: başvuru tarihine kadar mezun olduğum kesinleşmezse girebilicem , kesinleşirse kısmet kpss lisansa olucak o zaman da o yüzden kısmet diyorum
canım valla aö i uzat lisanstan girme
benim aö önlisanstı ama ben 4 yılda bitirdim tek ders yüzünden
selammm tatlişkolarımhediyelerim hazır converse aldım siyah. üstüne kinetix eşofman tkımı bide saat işte yeter dimii
selammm tatlişkolarımhediyelerim hazır converse aldım siyah. üstüne kinetix eşofman tkımı bide saat işte yeter dimii
ben çıkıyorum kızlar , sad_girl canım Allah içine sindirsin inşallahnişanlına, birlikte geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu yaşlar dilerim.
yarın görüşürüz :79::79:
maşallah maşallah bastırmış parayı almış valla kız
güle güle mutlulukla giysin inşallah sevdiceğin canım
tatlımm bide bişidicem nasıl notlar yazayım mesela. bn aslnda mektupgibi bişi düşndümde olmadı sevmedim yzdklarımı vazgeçtm gece 12de msj atmak istiyorum sence ne yazmalıyımm internetten msj arıorumm harıl harıl ilgimi çeken bişey yok
al eline kağıt kalemi kendi hikayenizi yazben öle yapmıştım 5 msj tutmuştu
zamanın birinde bi prens gözlerini bu dünyaya açmış.ailesinin huzur mutluluğu olmuş.ama o bebiş nerden bilsin onu seven ahaytının sonuna kadar yanından ayrılmıcak bi prensesin olduğunu (bu prenseste ben oluyorum tabi :)) yaz öle devam ettirçok hoşlarına gidiyo inan
nota gelince ben bi kere şöle yapmıştım.eve ilk girdiğinde görebilceği yerlere yapıştırdım.o zaman evlerimiz yanyanaydı rahat oldumesela kumandanın altına bilgisyarının içine notlar yazdım ufak ufak seni seviyroum herşeyim falan.sende bu notları yazıp ayakkabının içine eşofman ceplerine ama her cebine not yaz.bi zmaan sonra bütün cepleri kontrol eder
iyi fikir tatlım ama şuan hikaye yazcak vakit yok son 20 dakikam kaldıı acill bişi bulmam gerekk
tatlım msj yollıcan 2 msj tutucak.20 dakka netten arıcana 5 dakkada kendin yaz valla
yazdımmm çookk güzel olduu cidden kendi yazınca insann çook güzel oluooomuşne yazdığımı merak ediomsn
msjım aynen söyle
Bugün doğum günün 'iyiki doğmuş dediğimsevgilim' in doğum günü. İyiki varsın benim canım, en bitanecik eşim, biricik sevgilin. İyiki doğmuşsun ki, bana aşkların en güzelini yaşatıyorsun. İyiki doğmuşsun ki, herşeyin en güzelini yaşamamı sağladın. İyiki doğmuşsun ki benim eşim olmussun. SENİ SEVİYORUM. Seni seviyorum, bir kardeş gibi. Sen, seviyorum, arkadaş gibi, seni seviyorum şefkate muhtaç bebek gibi, seni seviyorum, ekmek gibi, su gibi. seni seviyorum aşkların en güzeli , sevgilimm.. iyiki varsın, iyiki benimsin, birlikte nicee mutlu yıllara. doğum günün kutlu olsun bebekim:) böle yazdımm sizce nasıll
bugün benım ıcınde buyuk gun :) cooook heyecanlıyım kızlar..lütfen biri beni sakinleştirsin..
bende gece msj attım..Attığım msja sabah cevap geldi..Şimdi acilen video hazırlamam gerek..
Öğleden sonra yanıma gelecek beraber yemek yıyecegız..sonra ıkımızın fılmını ızlemeye gıdeceğiz..Ozel hazırlanmış oda..Mumlar güller içeçek falan..oyyy oyy..
Ben böyle heyecanlıyım kı..Biri beni sakinleştirsin lütfen...
Video klipte aralara serpiştireceğim sözleri bulmam gerek..elim ayağıma dolaşmış durumda..
yaparım sadece vıdeo sansımız yoktu..olabılecegını sanmıyodum..varmıs meger sımdı son onu duzenlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?