arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

canım valla aö i uzat lisanstan girme
benim aö önlisanstı ama ben 4 yılda bitirdim tek ders yüzünden

selammm tatlişkolarım hediyelerim hazır converse aldım siyah. üstüne kinetix eşofman tkımı bide saat işte yeter dimii

canım valla aö i uzat lisanstan girme
benim aö önlisanstı ama ben 4 yılda bitirdim tek ders yüzünden

canım bakıcaz artık bakalım duruma göre hayırlısı olsun hepimiz için
bu arada sad_girl hediyelerin hazır mı bakalım , yarın beklenen gün :))

selammm tatlişkolarım hediyelerim hazır converse aldım siyah. üstüne kinetix eşofman tkımı bide saat işte yeter dimii

ooo baştan aşağı giydirmişsin zaten yetmez mii =) Allah içine sindirsin canım, bide hediyelerin içine küçük notlar yaz istersen değişik olur ona da

maşallah maşallah bastırmış parayı almış valla kız
güle güle mutlulukla giysin inşallah sevdiceğin canım

ben çıkıyorum kızlar , sad_girl canım Allah içine sindirsin inşallah nişanlına, birlikte geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu yaşlar dilerim.
yarın görüşürüz :79::79:

maşallah maşallah bastırmış parayı almış valla kız
güle güle mutlulukla giysin inşallah sevdiceğin canım

tatlımm bide bişidicem nasıl notlar yazayım mesela. bn aslnda mektupgibi bişi düşndümde olmadı sevmedim yzdklarımı vazgeçtm gece 12de msj atmak istiyorum sence ne yazmalıyımm internetten msj arıorumm harıl harıl ilgimi çeken bişey yok

al eline kağıt kalemi kendi hikayenizi yaz ben öle yapmıştım 5 msj tutmuştu
zamanın birinde bi prens gözlerini bu dünyaya açmış.ailesinin huzur mutluluğu olmuş.ama o bebiş nerden bilsin onu seven ahaytının sonuna kadar yanından ayrılmıcak bi prensesin olduğunu (bu prenseste ben oluyorum tabi :)) yaz öle devam ettir çok hoşlarına gidiyo inan

nota gelince ben bi kere şöle yapmıştım.eve ilk girdiğinde görebilceği yerlere yapıştırdım.o zaman evlerimiz yanyanaydı rahat oldu mesela kumandanın altına bilgisyarının içine notlar yazdım ufak ufak seni seviyroum herşeyim falan.sende bu notları yazıp ayakkabının içine eşofman ceplerine ama her cebine not yaz.bi zmaan sonra bütün cepleri kontrol eder

iyi fikir tatlım ama şuan hikaye yazcak vakit yok son 20 dakikam kaldıı acill bişi bulmam gerekk

msjım aynen söyle

Bugün doğum günün 'iyiki doğmuş dediğimsevgilim' in doğum günü. İyiki varsın benim canım, en bitanecik eşim, biricik sevgilin. İyiki doğmuşsun ki, bana aşkların en güzelini yaşatıyorsun. İyiki doğmuşsun ki, herşeyin en güzelini yaşamamı sağladın. İyiki doğmuşsun ki benim eşim olmussun. SENİ SEVİYORUM. Seni seviyorum, bir kardeş gibi. Sen, seviyorum, arkadaş gibi, seni seviyorum şefkate muhtaç bebek gibi, seni seviyorum, ekmek gibi, su gibi. seni seviyorum aşkların en güzeli , sevgilimm.. iyiki varsın, iyiki benimsin, birlikte nicee mutlu yıllara. doğum günün kutlu olsun bebekim:) böle yazdımm sizce nasıll

tatlım süper işte
valla merak ettim tepkisi noldu

bugün benım ıcınde buyuk gun :) cooook heyecanlıyım kızlar..lütfen biri beni sakinleştirsin..

bende gece msj attım..Attığım msja sabah cevap geldi..Şimdi acilen video hazırlamam gerek..

Öğleden sonra yanıma gelecek beraber yemek yıyecegız..sonra ıkımızın fılmını ızlemeye gıdeceğiz..Ozel hazırlanmış oda..Mumlar güller içeçek falan..oyyy oyy..

Ben böyle heyecanlıyım kı..Biri beni sakinleştirsin lütfen...

Video klipte aralara serpiştireceğim sözleri bulmam gerek..elim ayağıma dolaşmış durumda..

günaydın cnaım geç kalmışım :18:
tatlım fikir harika işte.kısa kısa sözler ekliceksen
sen en değerli varlığımsın.
yaşama sebebimsin
huzur bulduğum tek yer senin yanın
gib gibi sözler ekle
çok geç kalmadım dimi :18:

yaparım sadece vıdeo sansımız yoktu..olabılecegını sanmıyodum..varmıs meger sımdı son onu duzenlıyorum :)

yaparım sadece vıdeo sansımız yoktu..olabılecegını sanmıyodum..varmıs meger sımdı son onu duzenlıyorum :)

yaaprsın canım ya güzelce
hatta o sözleri kendin söyle videoya çek en sonuda ekle
ben öle yapmıştım bizim için video hazırlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…