arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

hanımlar önümüzdeki özel günler için bişey buldum
2 Aralık 2011 – 30 Ocak 2012 tarihleri arasında geçerli
3w.yakala.co/firsat/istanbul-anadolu/3202/agva-kurfal-hotel-de-2-kisilik-kahvalti-dahil-konaklama-paketi-109-tl-den-baslayan-fiyatlarla-

2013 üde kapsasaydı alırdım ben
bu siteden ben alışverişyaptım ayrıca güvenilir bilginiz olsun.süpriz için bi alternatif işte romantik romantik

kızlar bişey daha buldum çok romantik ama 13 şubata kadar geçerliymiş tabi 14 şubatta indirim fırsatı olmazki

3w.yakala.co/firsat/istanbul-avrupa/3249/cihangir--kafika-da-iki-kisilik-salonda-film-keyfi-70-tl-yerine-yuzde50-indirimle-sadece-35-tl-
çok güzeeeeeeel ama süsleme bedeli olarak 40 tl alıyolarmış ayrıca bilniz olsun

selaaamm şekercikler ben geldimmm.. mesaja tepkiside günümüzde süper gçti:) hediyeleri çok beğendi hpside üstüne tam oturdu eee kalıbını biliyorum adamımın çok şükür atlattık bu günü.. doğum günü gçti diye bu konu kapanır sanmayınn sizleri bulmuşken kaybetmeye hiççç niyetim yokk daha nekadar özel gün varsa birbirimizden fikirler almalıyızzz:)

yaaprsın canım ya güzelce
hatta o sözleri kendin söyle videoya çek en sonuda ekle
ben öle yapmıştım bizim için video hazırlamıştım

videoyu yaptım ama format yuzunden ızletemedım... onun dısında hersey muhtesemdı..

ya benım kafıka dedıgım sey buydu..Öyle muhteşem ve büyüleyici ki..gıttık dun aksam ızledık..ekranda en sevdıgınız fılm..gullerden susleme..erkek arkadasımın agzı acık kaldı..

gıttık yemek yedık ıstedıgı yerde..sonra kahve ıctık hatta fal baktırdık benım zorumla..aksamda gıttık fılmımızı ıstedık..bayıldık hatta... sonrada gıttık karakokeye..bı arkadasıda bıze katıldı..sarkı soyledık durduk..eve geldıgımde yorgunluktan uyuya kalmak uzereydım..ki cok yagmurda yedık.. Muhtesemdı..

şimdi ikinci bi kutlama yapacagız arkadaşlarımızla..cuma aksamı..daha o organızasyon var oyy oyy.. yıne gs storeye beraber gıdıp atkı ve şapkasını ellerıyle secmesını ıstıyorum..cunku baskasının dogum gunune gıdecegız sanıyo..sız ne dersınız..ıkıncı bı hedıyeyı ellerıyle sectırmek ayıp olurmu..

sen ne ara kafika dedin ya :26:
ne kada harika bak romantik romantik ah keşke bizde yıldönümümüzde yaşayabilsek

canım valla hiçte ayıp olmaz.hediyeyi seçerken ver gazı
koyu gs ben anlamam neler alsak ki bu aralar ne gözde falan de takımdaşına en güzel hediyeyi seçer tabi kendine seççek farkında olmıcak
gayet güsel

keşke..eminim bulundugunuz yerdede vardır bu tür mekanlar..hiç böyle bi ortamdan etkilenmez diye düşünmüştüm ama benı gectım erkek arkadaşımın bıle ağzı açık kaldı..

keşke..eminim bulundugunuz yerdede vardır bu tür mekanlar..hiç böyle bi ortamdan etkilenmez diye düşünmüştüm ama benı gectım erkek arkadaşımın bıle ağzı açık kaldı..

tatlım ben istanbuldayım da sevdiceğim istanbulda değil onunla farklı şehirlerdeyiz yanlış anlaşıldı galba

selam tatlım
sad+girl cüm ya siz ev eşyası almaya başladınızmı

yok tatlım ben istemedim çünkü şimdi alırsam evlenceğimizde daha güzel bi modeli filan çıkar üzülürüm die:) para biriktirmek bu konuda daha mantıklı gelir bana hep toplu halde alma fikri daha iyi bnce.

yok tatlım ben istemedim çünkü şimdi alırsam evlenceğimizde daha güzel bi modeli filan çıkar üzülürüm die:) para biriktirmek bu konuda daha mantıklı gelir bana hep toplu halde alma fikri daha iyi bnce.

ben ikea ürünlerine taktım
bugün aklıma geldi netten bi baktım istikbal falan uçmuş ya
ikeanın kalitesini araştırıyom şimdi en azından aklımda bulunsun

yaptım gittik cuma aksamı bulustuk..rasim diye bi arkadasımız var grubumuza yenı katıldı..Bi kere görüştü..dedim seninkini kutlamayı ıstıyordum ben ama soyleyınce bısey dıyemedım yarında baska bı arkadasımmızın dogum gunu var..ee senınkıde aceleye gelsın ıstemedım dedım daha ne yapacaksın ben bısı ıstemıyorum dedı.. gıttık hedıye bakıyoruz bişi begenıyo yok dıyo kıskanırım sen bunu rasıme alırsan..bi kazak begendı..aldık gıttık..hatta hediyenin uzerıne senı cok sevdim rasim yazdırsaydık not olarak dedım..cok bozuldu.. yemegımızı yedık..pasta geldı hala dıyokı rasım gelmedi.. çok şaşırdı.. tesekkur ederım destegınız ıcın

Son düzenleme:

ay canım çok sevindim ya valla süper olmuş
daha nice nice özel günler kutlarsınız inşallah
bizde galba 2 hafta sonra tekrar buluşcaz yıldönümümüzde

selam kızlaarr : sınavlar dersler derken giremedim kaç gündür neler olmuş böyle :))
Öncelikle sad_girl cüm doğum günü mesajın çok güzel olmuş ki zaten nişanlında beğenmiş :) Allah içine sindirsin , güzel yıllar geçirmeyi nasip etsin size
efftelya doğum günü kutlamana bayıldım ne güzel yapmışsın valla tebrik ederim.Mutluluklarr
quietnrkn valla yazdığın yerler güzeldir eminim bende gitmek isterdim istanbulda olsaydım ama başka şehirdeyim ben
ahh ben hala kutlayamadım erkek arkadaşımın doğum gününü ya 2 aralık gecesi çok güzel bir mesaj yazdım kendim onu göndermiştim.Bu hafta kutlıcam inşallah bakalım artık kutlamak istiyorum yaa bir türlü kutlayamadım aksilikler beni buldu halbuki kutlasam çok mutlu olacak sevdiceğim ah ah

gözüme takılanları ekledim valla canım
tamam şimdilik msjla yetinsin canım o da
ya biz böle düşünüyos evli değilken güzel rahat hazırlık yapıyos evlenince nasıl fırsat bulup yapcaz bu süprrizleri yaaa :44::44:

kendim sordum kendim cevap veriyorum 2 günlük tatil kaçamaığı yaparız bizde :))))))))))))))))

Son düzenleme:

evde o yokken bi şekilde hazırlanır o sürpriz tatil de fena değilmiş hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…