arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

evde o yokken bi şekilde hazırlanır o sürpriz tatil de fena değilmiş hani

yakala.co diye bi siteden atlantis eğlence merkezi için indirim bileti aldım ve hiç sorun yaşamadım o yüzden şu aralar favori sitem bu
ağva gezisi oluyo yada başka yerler o sitelerden bakarım artık
tatlım ikimizde çalışcaz nasıl olcak ki :26: yoksa ooo süprizde sınır tanımam

kızlar inşalah düğün telaşımızıda böle konuşarak rahatlatırız birbirmizi
ben ufak ufak başladım öle piyasa araştırmasına hem kendi için rahatlıyo hem sevdiceğimin.mağzadaki fiyatları görünce üzülüyo nasıl kalkıcaz altından diye :26:
bu arada bende şaştım kaldım kızlar istikbal koltuk takımı fiyatları coşmuş 4000tlye takım mı olur ya hemde bi özellliği yok sandıklı değil yatak olmuyo öle duruyo yani
dün 2 ye kadar ikeadan alınabilicekleri işretledim

canım o günler bir gelse ne güzel olur :)) rahatlatmazmıyız hiç birbirimizi , birimizin aklına gelmeyen diğerinin aklına gelir güzel paylaşımlar çıkar eminim bizim için nişan daha erken canım benim okulum erkek arkadaşımın askerliği falan rahat 3-4 senemizi var bizim. Okulum bitse erkek arkadaşımın niyeti varda aileler tanışsın diye kısmet nasip tabi herşey, hayırlısı olsun hepimiz için tatlımm

bizim de 2012 sonu yada 2013 başı gibi olcak inşallah canım bide birden olucak herşey o yüzden kesin eksiklerim olur.o yüzden erken başladım bende
ah ah ne zor zamanlar şimdi senin yaşadıkların.ama en güzel zamanlar.bizimde 4 senemiz hep birlikte geçti okul dolayıla.her zman diyoruz keşke okul zmanına geri dönsek

inşallah olur canım bi an önce
valla konuşalım açalım bi topic ben ufak ufak uygun fiyata bişeyler buldum

açalım konuşalım canım tabi canım , benim daha zamanım var gerçi ama sen aç yorum yaparız nasıl olsa bizde bakarız araştırırız

açalım konuşalım canım tabi canım , benim daha zamanım var gerçi ama sen aç yorum yaparız nasıl olsa bizde bakarız araştırırız

yarın açıyım ben bu topiği bugün hastayım halim yok valla
valla erkenden bakmak daha iyi canım
bak biz gardorap tipi buzdolabı istiyoduk 3.500 tl ydi öğrenciyken ama alırız nolcak diyoduk
ama şimdi 4.000tlye büütn beyaz eşyalar alınabildiğini öğrenince vazgeçtik daha nelerden vazgeçcez bakalım

geçmiş olsun canım benim haklısın canım zamanla hem fiyatlar değişiyor hem de yeni yeni ürünler çıkıyor açınca söylersin paylaşırız yorumları

yenı bı fıkır daha buldum kızlar :) aslında arkadasım hediye etmiş... erkek arkadasıma hep romeo derdi..tshort almısonunkının uzerınde ''she is juliet'' yazıyo..banada almış ''he is romeo'' bayıldım.. hemen sizinle paylasayım dedım.. bi taşla iki kuş hem güzel bi tshortunuz olacak..

evlilik fikri bana uzak smmm stajımız var su an..bitmesini bekliyoruz ikimizde..iş hayatını rayına oturttuktan sonra kısmetse..ama biz öncelikle ev almakı ıstıyoruz.. bu arada beyaz eşya fiyatları araştırıyoruz..ev bellı olmadan bişey almak ıstemıyorm ben..herseyı beraber yapmayı ıstıyoruz ama cok zormus ...paylasalım tabı..

benim sevdiceğim hayatta giymez evli olsak alırdım ama evde giysin diye
valla canım öle diye diye zmaan geçiyo.bizde okul iş askerlik derken 5 seneyi devirdik
ben başladım araştırmaya.ev eşyası çok pahalı ya ama uyguna buldum ben
canım beyaz eşya için mağzayla anlaşın alın başlayın taksitleri ödemeye ama eşyayı alamyın.siz evinizi alınca istediğiniz ürünü alırısnız.y afrakını verirsiniz yada fala ödediğinizi geri alırsınız
bi düşüünün bunu.bizim herşey 1 sene içinde olucak bu gidişle o yüzden girmedik bu olaya birden alıcaz

sanki duymuşta burada konuştuklarımızı ev eksikleri için bi liste yapmaya karar verdi.. bende yardımcı olmamı beklıyo.. ee nasıl alacagımıza karar vermelıyız dıyorm :) orasını ben halledıcem karısma dıyo.. 12/12/12 dedı :) böle ıma eder gıbı ne olacak dedım hiiiçç dedı gecıstırdı..var bişeyler gibi sanki.. biz liste yapıyoruz sımdı..hadi beraber başlayalım..

o zman bu konu bi topik hak etti
bende dedim aşkımmm bak 12.12.12 yaklaşıyo entellik yapcan illa dedi
eftelyacım topik aç bende geliyorum yapalım liste benim aklımda değişik fikrler var

o zman bu konu bi topik hak etti
bende dedim aşkımmm bak 12.12.12 yaklaşıyo entellik yapcan illa dedi
eftelyacım topik aç bende geliyorum yapalım liste benim aklımda değişik fikrler var

ben daha evlılık teklıfı almadım muhtemel tarıh teklıf edecegı tarıh olur dıye dusnuyorum :)

hemen konuyuda actım..hadı hayırlısıyla baklaım..

ben daha evlılık teklıfı almadım muhtemel tarıh teklıf edecegı tarıh olur dıye dusnuyorum :)

hemen konuyuda actım..hadı hayırlısıyla baklaım..

canım bizdede teklif yok henüz 5 sene bitiyo
dedim valla romantik bi teklif beklyiroum habrin olsun.teklif belli cevap belli dedi yaaa

konuyu nerde açtın link eklesene canım

pek hevesli görünce garantide gözüyle bakıp rahata almasındansa, çırpınmasını yeğlerim.. belli etmemek ıcın cok cabalıyorm..

söylersem bıktırırım dıyede korkuyorum tabi.. hep bole tam boyle keyıflı anında veriyorum gazı.. evli arkadaşlarımıza ev gezmelerine gidiyoruz..pazar keyfı ıcın..gordukce ıcının yagları erıyo.. evimizi soyle yaparız boyle yaparız dıyo..tam dısarıdayız boyle keyıflı bı aksamın sonuna dogru.. ayrılacagımız vakıt.. keşke evimize gidiyor olsak diye başlıyorum..bı ıc cekısıyle baslıyo az kaldı dıye..damarına basıyorm anlayacagın..

seni seni
valla bende bugün sevdiceğimle konuştuk.heralde başlayalım dedi ama ben çalşmadığım için net araştırması bana kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…