tamam tatlımm sakın unutmayın benim topikimi:) inşallah tatlım dahaa çook özel gün var:) mutlaka geleceğim topikinize:)
topic aboneliklerimde canım an an takiptesin
gel gel seninde tavsiyen olsun ev düzüyoruz şekerim
hedıye demısken yılbaşı yaklaşıyo hani :) ben bıtırebılırsem kalpli notları verecegım yetıstıremezsem artık :)
toplasan hazırladıgım 30 tane etmemıstır :) kı normalde cok ıyı yazabılırım.. ama elıme kagıdı kalemı alınca olmuyo yahu..
ahhhh cnaım bana genel olarak özel gün deme 14 şubatı 2 defa kutladık 5 sene bitiyo Virüskızlar yardım edin. biz sevgiliyken 14 subatı kutlayamadık ama şimdi nişanlıyız onun için özel bişeler yapmak istiyorum alacagım hediye özel olsn istiyorum begensinn hatta bayılsın:):):):)
kızlar valla geç oldu eklemem anca
şimdi bunları nette gördüm kendim yaptım kızlar
işte kalp kavonozumuz
Eki Görüntüle 291022 Eki Görüntüle 291023
buda sevgi kitabı
yukardanda çektim kalınlığını görün diye kızlar
Eki Görüntüle 291024 Eki Görüntüle 291025 Eki Görüntüle 291026 Eki Görüntüle 291027
ahhhh cnaım bana genel olarak özel gün deme 14 şubatı 2 defa kutladık 5 sene bitiyo Virüs
ilk sayfalarda baya coştuk bizmesela efftelyanın yaptığı benim sevgililer gününün 1 hafta sonrasında hediye ettiğim şu canım :
bide bulmaca fikri var onuda ben yaptım yıldönümü olarak.27 sorudan oluşan tabi size ait özel şeylerin olduğu bi bulmaca hazırlıyosun.mesela ilk izlediğimiz film.ilk yemek yediğimiz yer gibi gibi onun için hazır program var yazıyon o ayarlıyosevdiceğimin bundan haberi yok tabi bende sana yapıcam bulmaca dedi yap bakalım yapabilcenmi dedim istersen program linkini veriyim
tşk ederim fikirlerin için. evet yollarsan sevinirim
selam kızlaaarr ben geldiim ama siz başka topige geçmişsiniz yahuu( benim ev düzmem içinnn oohoooo daha çok yılımız var biizimm :44: ama topigi takip edicem mutlaka
kizlar topik superrr tam benlikbende yavas yavas mutfak esiyasi almaya basladim. biz evlendik bu yaz ama kocamla bir sene ayri ulkelerde kaliyoruz ve bende nisanlilik donemimde ceyizlik almadim ---hergun yeni urunler ciktigi icin...
ama bu kis yavas yavas mutfak esiyalardan baslayacam. ama ilk onceki hedeflerim pahali oldugu icin ve kaliteli istedigim icin mutfak robotlari almak daha sonrada karacadan yemek takimini almak istiyorum oyle oyle mutfak esiyalarimi bitirmek istiyorum
bu aradada kocama bi ay sonra supriz paket daha yollamak istiyorum onu cok ozluyorum ve yaninda olamadigim icin ona ara sira kucuk suprizler yapmayi cok seviyorum..
selam tatlım
ben mutfak eşyaları için anneler gününü bekliyorum
çiçeği gönderdinmi naptın
anneler gununde indirim mi var kizzbizdede yilbasida guzel indirimler var o yuzden kacirmak istemiyorum
yaa hayir daha yollamadim cicegimi ama birazcik degisiklik oldu :26: kocam bu ocakta yanima gelecekti ve ben cicegimi alip ve yanima geldiginde verecektim ama malesef kocam ocakta gelemicek. simdi dusunuyorum acaba cicegimi guzelce paket etsem ve posta ile yollasam olurmuki:26::26: eger postayla yollana miyosa ankaradan siparis etmeye caliscam ama oda biraz zor olur gibi sonucda ankarayi hic bilmiyorum
sen ne yaptin bittimi bulmacan
olmazmı canım
valla set halinde indirim yapıyolar hem taksitleride uzun oluyo
gerçi ben mutfak için bi mikser bi blender bide Moulinex Fresh Express Doğrayıcı Rende alıcam tabi bi de kettl.bu arada korkmazın A359demkoliğini tavsiye ederim.çok güzel suyuda sıcak tutuyo soğuyunca tekrar çalışmaya başlıyo.anneme almıştım annelr gününde çok memnunuz valla.kesinlikle ondan alıcam ketl niyetine
canım o zman hiç çiçek işine girme valla netten bi arkadşım sipraiş vermişti.istanbuldan ankara gösterilen ürünle alakasız bişey gitmiş ve fiyat çok bi de senin yurt dışı geldiğinde verirsin :26:
ben bitirdim bulmacayı verdim bile gçen hafta yoğun baskılar altında çözdü sevdiceğimçok zor sormuşum hiçte bile ama çok beğendi
çiçek oraya gidene kadar solabilir belki ama bence çikolata siparişi verebilirsiniz..ben daha once ıkı kez gönderdim.cokta iyi oluyor bi düşün bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?