arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

hedıye demısken yılbaşı yaklaşıyo hani :) ben bıtırebılırsem kalpli notları verecegım yetıstıremezsem artık :)

hedıye demısken yılbaşı yaklaşıyo hani :) ben bıtırebılırsem kalpli notları verecegım yetıstıremezsem artık :)

bana hem yılbaşı hem yıldönümü yaklaşıyo
ama bişey yapmıcam galba
yetişir canım o güne kadar ya ne kadar hazırladın ki

toplasan hazırladıgım 30 tane etmemıstır :) kı normalde cok ıyı yazabılırım.. ama elıme kagıdı kalemı alınca olmuyo yahu..

toplasan hazırladıgım 30 tane etmemıstır :) kı normalde cok ıyı yazabılırım.. ama elıme kagıdı kalemı alınca olmuyo yahu..

eğer günlük tutuyosan ordaki cümleelrinden ekle ve altına yazdığın tarihi yaz
eğer günlük tutmuyosan mesela 10.11.2011 de biyere gittiniz o bakışın içimi ısıttı gibi notlar yaz
hem o zmanları tekrar hatırlar tarihi koy ama böle not yazarsan

ay eski quiet geri geldi galba

süpersin ben sımdı seyden cekınıyorum :) kitapcık yapmıstımda abisi, babası dahıl herkes ıncelemişte.. şimdi çekindiğim için yazamıyorum herseyı.. tarih atarak cok sey şifreleyip yazabılıorımmmm yasa kız ..

kızlar yardım edin. biz sevgiliyken 14 subatı kutlayamadık ama şimdi nişanlıyız onun için özel bişeler yapmak istiyorum alacagım hediye özel olsn istiyorum begensinn hatta bayılsın:):):):)

kızlar yardım edin. biz sevgiliyken 14 subatı kutlayamadık ama şimdi nişanlıyız onun için özel bişeler yapmak istiyorum alacagım hediye özel olsn istiyorum begensinn hatta bayılsın:):):):)
ahhhh cnaım bana genel olarak özel gün deme 14 şubatı 2 defa kutladık 5 sene bitiyo Virüs
ilk sayfalarda baya coştuk biz mesela efftelyanın yaptığı benim sevgililer gününün 1 hafta sonrasında hediye ettiğim şu canım :

bide bulmaca fikri var onuda ben yaptım yıldönümü olarak.27 sorudan oluşan tabi size ait özel şeylerin olduğu bi bulmaca hazırlıyosun.mesela ilk izlediğimiz film.ilk yemek yediğimiz yer gibi gibi onun için hazır program var yazıyon o ayarlıyo sevdiceğimin bundan haberi yok tabi bende sana yapıcam bulmaca dedi yap bakalım yapabilcenmi dedim istersen program linkini veriyim

Son düzenleme:

tşk ederim fikirlerin için. evet yollarsan sevinirim

selam kızlaaarr ben geldiim ama siz başka topige geçmişsiniz yahuu ( benim ev düzmem içinnn oohoooo daha çok yılımız var biizimm :44: ama topigi takip edicem mutlaka

selam kızlaaarr ben geldiim ama siz başka topige geçmişsiniz yahuu ( benim ev düzmem içinnn oohoooo daha çok yılımız var biizimm :44: ama topigi takip edicem mutlaka

tatlım yine burdayız bak yılbaşı var 2 ay sonra sevgililer günü oooooo
zaman olsada olsun senbize yardımcı ol fikir ver bizde sana fikir veririz aklının bi kenarında bulunsun

kizlar topik superrr tam benlik bende yavas yavas mutfak esiyasi almaya basladim. biz evlendik bu yaz ama kocamla bir sene ayri ulkelerde kaliyoruz ve bende nisanlilik donemimde ceyizlik almadim ---hergun yeni urunler ciktigi icin...

ama bu kis yavas yavas mutfak esiyalardan baslayacam. ama ilk onceki hedeflerim pahali oldugu icin ve kaliteli istedigim icin mutfak robotlari almak daha sonrada karacadan yemek takimini almak istiyorum oyle oyle mutfak esiyalarimi bitirmek istiyorum

bu aradada kocama bi ay sonra supriz paket daha yollamak istiyorum onu cok ozluyorum ve yaninda olamadigim icin ona ara sira kucuk suprizler yapmayi cok seviyorum..

selam tatlım
ben mutfak eşyaları için anneler gününü bekliyorum
çiçeği gönderdinmi naptın

selam tatlım
ben mutfak eşyaları için anneler gününü bekliyorum
çiçeği gönderdinmi naptın

anneler gununde indirim mi var kizz bizdede yilbasida guzel indirimler var o yuzden kacirmak istemiyorum

yaa hayir daha yollamadim cicegimi ama birazcik degisiklik oldu :26: kocam bu ocakta yanima gelecekti ve ben cicegimi alip ve yanima geldiginde verecektim ama malesef kocam ocakta gelemicek. simdi dusunuyorum acaba cicegimi guzelce paket etsem ve posta ile yollasam olurmuki:26::26: eger postayla yollana miyosa ankaradan siparis etmeye caliscam ama oda biraz zor olur gibi sonucda ankarayi hic bilmiyorum

sen ne yaptin bittimi bulmacan

olmazmı canım
valla set halinde indirim yapıyolar hem taksitleride uzun oluyo
gerçi ben mutfak için bi mikser bi blender bide Moulinex Fresh Express Doğrayıcı Rende alıcam tabi bi de kettl.bu arada korkmazın A359demkoliğini tavsiye ederim.çok güzel suyuda sıcak tutuyo soğuyunca tekrar çalışmaya başlıyo.anneme almıştım annelr gününde çok memnunuz valla.kesinlikle ondan alıcam ketl niyetine

canım o zman hiç çiçek işine girme valla netten bi arkadşım sipraiş vermişti.istanbuldan ankara gösterilen ürünle alakasız bişey gitmiş ve fiyat çok bi de senin yurt dışı geldiğinde verirsin :26:

ben bitirdim bulmacayı verdim bile gçen hafta yoğun baskılar altında çözdü sevdiceğim çok zor sormuşum hiçte bile ama çok beğendi

çiçek oraya gidene kadar solabilir belki ama bence çikolata siparişi verebilirsiniz..ben daha once ıkı kez gönderdim.cokta iyi oluyor bi düşün bence..

ohh ne guzel yaa bayilirim boyle indirimlere annler gununede daha cok var ozamana kadar biriktirirsin parani daha guzel olur taksit yapmayada gerek kalmaz.. bende ins yakinda calismaya baslicam ve ocakta yavas yavas bisiler almaya baslicam.. her ay bir sey alirsamda benim icin super
yaa korktum simdi cicegi siparis etmeye:26: ben heleki cok zor biriyim birde istedigim cicegi yollamazlarsa dava acarim walla ondan sonrada uzasin is iyice en iyisi ben yada o yanima geldiginde vermek

çiçek oraya gidene kadar solabilir belki ama bence çikolata siparişi verebilirsiniz..ben daha once ıkı kez gönderdim.cokta iyi oluyor bi düşün bence..

yaa canim haklisin yaa ben cicegin solacagini hic dusunmemistim:26: walla bi ara ciddi ciddi posta ile yollamayi kafaya koymustum ama haklisin kesin cicek solar gider.. yaaa cikolatada iyi fikir tatlim benim koca benim gibi cikolataya dayanamaz

çeyiz olarak sadece ütüm ve nevresim takımlarım var canım valla benim..bide çalışmıyorum çalımıcamda galba benim işim daha zor
ama çalışırken atmıştım kenara var çok şükür
evrenim sizin eviniz hazırmı mobilya falan aldınızmı ben netten bakıyorum biraz ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…