arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

çikolata banada gelmişti..Çiceğiyle beraber..çiçek soldu gitti.çikolatalar hala duruyor :) bir sürü firma var bu işi yapan..zaten bilindik birçok markanın adı altında bir çok çeşit..erkeğin kalbine giden yol mideden başlarmış

yaa canim daha evimiz yok yani var ama yok gibi biraz karisik bizim burda ev isleri biraz farkli:111: ama ins kocam yazdan sonra yanima gelicek ve ozamana kadarda evimiz olur ins. henuz hic bir mobilya yada ev esiyam yok. suan sadece 6 kisilik bardak ve bir surahi takimim var, birde 12 kisilik dondurma tabagim var bunlarin disinda hic bisiyim yok bende suan calismiyorum ve maddi durumum hic iyi degil aslinda biriktirdigim vardi ama kurban bayraminda esimin yanina gittigim icin harcadim onlari ocakta calismaya baslicam ins ozaman yavas yavas mutfak esyalardan baslayarak alacam ve bi yandanda biriktirmeye caliscam. hayirlisi artik yavas yavas evimizi doseyecez ins
canim umarim en kisa zamanda is bulursun umitsizlig girme...

canim benim kocamda biz nisanliyken bana cicek ve cikolata siparis etmisti ve gercekten sok olmustum ve mutlu ben yakinda ona paket gonderecem ve bu sefer cikolata kesin icinde olucak,,, dedigin gibi erkegin kalbine giden yol mideden baslar

türkiyede olsaydı kampanya varmış bak bunu kullanırdın
Çiçek Gönder - Online Çiçek Siparişi Cicek.com

yaaa bunlar superrr bayildim.. yaa ben esime bunlari siparis edebilirmiyim acaba:26: ama yurt disinda kaldiigm icin odeme sorun olur sanirim:26::26: hmm bende acaba odemeyi esimemi odetsem kapiya cicek geliyo ve fatura ile birlikte

valla canım kpss ye çalışıyorum deli gibi işteyken çok iyi olmuyo o yüzden benimde hevesim kalmadı.zaten 6 ay sonra sınav var işe girsem inşallah 2012 sonu olmadı 2013 başı gibi evlenicez ve şehir değiştircem.zaten 6-7 ay için kimse almaz şimdi.ee sınavdan sonra işe girmeninde anlamı yok yani

valla süperler ama türkiye içi varmış sadece baktım netten.ama belki yurtdışı içinde vardır.faturayı eklersen o büyük süpriz olur işte

anladim canim tabi kisa sure icin calismaya gerekmez en iyisi evlendiign zaman calisirsin yeni sehrinde
yaa demin bi tane sakadan siparis etmeye kalktim yani nasil oluyo diye ama ankara icin bisi olmadii:26: yaa yok ben anlamiyorum boyle cicekmis cikolataymis yollamayi en iyisi ben cikolatami kendim hazirlayip burdan kendim yollayayim hem haklsiin obur turlu faturayida gorurse cok buyuk bi supriz olur

iş durumu bayagı karısıkmıs..gideceğin ilde bi iş bulursn artık hayırlısı olsun..

ee madem sipariş etmek o kadar zor.. en begendıgını alıp sen kargoya versen..nasıl olur ?

iş durumu bayagı karısıkmıs..gideceğin ilde bi iş bulursn artık hayırlısı olsun..

ee madem sipariş etmek o kadar zor.. en begendıgını alıp sen kargoya versen..nasıl olur ?

sanirim oyle yapacam canim yaa hem el emegi hersey daha guzeldir ama henuz yapmicam daha var ozamana kadarda yanina baska seylerde dusunurum

evet içine ekleyecegın kucuk süprizlerle dahada güzel olacaktır.. bir sürü fikir var zaten bu topicte.. hangısını ıstersen artık..

evet içine ekleyecegın kucuk süprizlerle dahada güzel olacaktır.. bir sürü fikir var zaten bu topicte.. hangısını ıstersen artık..

hehe evet canim kucuk suprizler herzaman farklidir ve unutulmaz olurlar. bende burdaki suprizleri hemen hemen yaptim tam aynisi olmasada benzerini yapmistim daha onceleri.. daha gunumde cok var yavas yavas baska ne yapabilirim dusuncem ve guzel bisi bulursamda burda mutlaka paylasirim belki baskalarininda hosuna gider ve sevdigine yapmak ister

fikrim geldi
pastaneden kutulardan al ama şık kutular oluyo ya onlardan.nette bir sürü kurabiye tarihi var.bide alüminyum folyo al kurabiyelerin altını onu koy yada kek hazırla ufak ufak ama.sonra o alüminyum folyonun altına ya tül ekle ya kumaş.kumaşı sarmadan önce hepsine tek tek ayrı notlar yaz öle sar tüle yada kumaşa hem yer hem okur çokta güzel olur

inşallah canım kpss öolucak büyük ihtimalle ama olmazsa eski çalıştığım firmanın o ildeki şubesine girerim rahatlıkla referansım var ama o firmayı en son düşünüyorum şartları ağır 11.5 saat çalışıyodum

paylasayım mı dıye soruyo musun :) hemen başlamalısın bence..

kurabıye fıkrıde cok güzel..quin sevdiceğin çok şanslı bence..

paylasayım mı dıye soruyo musun :) hemen başlamalısın bence..

kurabıye fıkrıde cok güzel..quin sevdiceğin çok şanslı bence..

benim biriciğim o canım bende onun gibi bi aşıkla birlikte olduğum için şanslıyım tatlım
benim hoşuma gidiyo böle şeyler yapmak

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cokk mutluyumm yaaaaa hemde cokkkk

canim kocam biricik sevgilimle konustum simdi.. ocakta yanima gelecekti ama bazi sebeblerden dolayi dun gelemeyecegini soyledi ikimizde cok uzulmustuk ve bende askim gelemeyecegi icin ona ocakta supriz hediye yollamak istiyordum ama artik yollamicam askimm ocakta yanima geliyoooo ayy cok mutluyum yaaa

artik hediyemi nisanda dogum gununde yollarim

ay canım benim çok sevindim valla ya hasretlik nedir bende bilirim

o zman daha değişik hediyeler bulmak lazım
bişey sorucam şimdi siz nikahlısınız ayrısınız ya 1-2 günlük tatile gitme imkanınız varmı uygun fiyata 2 günlük tatil imkanları var çünkü ekliyim

canim biz evliyiz yani nikahliyiz ama o dedigin iki gunluk tatilleri bende arastirdim yani bizim burda var oyle iki gunluk tatil aslinda yapmayida cok isterim cunku evimiz yok ve kocamin abisi gilde ve benim ablam gilde kalmayi dusunuyoruz 3 hafta.. aslinda oyle bisi super olur ama simdi kocam geldiginde akrabalar iste sudur budur kalabalik olucak ve dolu dolu gececek o yuzden iki gunlugune kacmak zor olabilir:26: ama egerki bi firsatini bulursak hemen kacariz bir iki gunlugune

selaamm

ya ben dıyorum bu topikte var bı keramet kızlaaar :) cok sevındım bende bır araya gelecek olmanıza

selaamm

ya ben dıyorum bu topikte var bı keramet kızlaaar :) cok sevındım bende bır araya gelecek olmanıza

selamm şekerlerimmm

selam tatlım

valla al kocanı git hiç dinlemem akraba falan aaaaa

selaamm

ben dedim dimi sana topic aç diye bak hayra vesile oldu
ay ev eşyaları topicide açıktı karıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…