arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

selaaamm kızlarrr :)) sonunda kutladım sevdiceğimin doğum gününü bendee çok sevindi , hediyeleri de çok beğendi gerçi anlar gibi oldu ama tam kalkacakken pastanın gelmesiyle bi şoka uğradı tabii sonunda kutladım rahatladım ohh bee mutlu oldu sevdiceğiiimm tabii bende

canım benim çok sevindim
ama hemen sevinme 15 gün sonra yılbaşı

:) eee blue gecmıs olsun.. ne hedıye almıştın ?

yılbası ıcın hala kalplerım hazır degıl :26:

:) eee blue gecmıs olsun.. ne hedıye almıştın ?

yılbası ıcın hala kalplerım hazır degıl :26:

evet yaa yılbaşı var dahaa :)) ikimizin sevdiğimiz bir resmini karakalem çizdirip çerçeveletmiştim, atkı eldiven aldım. eldivenlerin her bir parmağına notlar yazmıştım. tabii bi de güzel bir mektup yazıp verdim paketin içinden paket çıkınca gözleri açıldı tabii
yılbaşı için ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar bu arada ??? efftelya çok mu zor oluyor yazmak yaww

biz yıl dönümümzdede yıl başındada kavuşamıcamız için ben hazırlık yapmıyorum kızlar

o eftelyanın üşengeçliği
ben 1 gecede yaptım kestim yazdım duvarlara astım bi de aynı zmanda bavulumu topladım ki hanımların bavulu zor toplanır (2 bavuldu) ona rağmen hazırdı valla eftelya 1 aydır yapamadı
(gaza getirelim biraz çabuk bitirsin )

ben yıldönümümüze saklıyorum açıkçası bu zamana kadar çok yazmışlığım var zaten. Biz görüşeceğiz muhtemelen traş takımımı alsam diye bi düşünüyorum tabi ama belli olmaz bana yine de bulmacayı da verebilirim maddi durumum iyi olmazsa efftelya bi başlayınca gerisi gelir mutlaka bitirirsin

ben çalışmadığım için benim parayla hediye almam yasak
bulmacayı vericem zaman bile elimi çantama attım aşkım dedim sakın bana hediye aldım deme dedi kızdı almadım almadım dedim bu sefer ben kızdım

o yüzden hep el emeği bişeyler lazım hep

aynen canım yaa bana da öğrencisin sen diyor bana birşey aldırmıyor tabi ben dinlemiyorum özel günlerde de yapmamazlık olmaz içim rahat etmez diyorum bende hem haklısın canım manevi değeri şeyler daha önemli oluyor bence o yüzden bende el emeği olan hediyeler hazırlamaya çalışıyorum , sayenizde de güzel şeyler öğrendim valla

ben biraz tehdit ediyorum itiraf ediyorum
bulmacayı iyi sakla odamıza asıcaz sonra onu dedim tamam resmini çekerim dedi oldu dedim görücem onu gerisini sen düşün yoksa

kızlarr topiği baştan sona okudum çok güzel şeyler var ellerinize sağlık. banada güzel fikirler çıktı. bende sevdiğime yaptığım ve onun bana yaptıklarını paylaşayım dedim. umarım benden de size fikir olur..

Benimki motorları çok sever. benim ona ilk hediyem kocaman ahşap bi motor aldım. çok begendi. Bir de slayt hazırladım cd yaptım montunun cebine attım evinde izlemişti çokk duygulandi ve çok begendi..

bir de kırmızı bi kutunun içine kırmızı kartondan wordden seçtiğim bi şekille "özledim" yazdım. Biz bi ara 35 gün görüşememiştik. görüşmediğimiz gün kadar 35 tane özledim yazdım. renkli kağıtlara da onunla ilgili dualarımı ve sevgi cümlelerimi yazdım. Fotoğraflarımızı Picasa programından birleştirip onları da koydum kutuya çok çookk beğendii.. harika sürpriz oldu ona.. hala durup durup tek tek o 35 "özledim" kağıdını bana telefonda okur, sayar. yazdığım kağıtları da okur bana.

doğum gününde de ona sevgili kitabı sitesindeki resimlerden haazırladım bilgisayarıma kopyaladım. int cafeye gidip onları pvc olarak çıkarttırdım. köşelerinden delgeç yaptırıp tırnak makasının ucundaki zincirle onları birleştirdim. çok harika oldu küçük kitapcık gibi. onu da kutumuza koydu cok begendi. güle güle okudu. onu da hep telefonda konustugumuzda okur beraber güleriz bir de onun yanına saat almiştim kolundan çıkarmaz oldu saat takmayan adam.

o da bana yılbaşında (öğrenciyim yurtta kalıyorum ben) o gün buluşamayacagımızı söylemişti işim uzadı dedi ve ben çook üzülmüştüm. o gün aksam 9 gibi beni aradı ve cama çıkmami söyledi. bir de baktım benimki elinde uçan balonlarla yurdun önünde. çıldırdımm sevinçtenn şaşırdım şok oldum.. ben 2.. kattaydım pencereden almaya çalişiyordumm yakalayamadım. indim kapıdan aldım yurda yakalanmadan hallettik. balonların ucuna da bi tane gül koymuş. Hayatımın en mutlu günlerinden biriydi. ben aradım tsk etmnek için. şimdi onları patlat dedi.. bir de içlerine elleriyle not yazmiş bitanemm beinmmm...

Sevgililer günümüzde de pasta yaptirmiş yerlere gül döökmüş müzik eşliğinde dans etmiştik.

Doğum günümde de bana puzzle yaptirmiş resimlerimizden en zorunu seçmiş. 1:40 dk da bitirebildim ancak cd üzerine resim bastirmiş ikimizle ilgili olan şeyleri oraya atalım diye.. Bir de ben hayvanlardan korkuyorum , korkumu yeneyim diye özel cins tavşan sipariş verdirmiş int.den. onu hediye etti o gün.çok güzel çok tatlı özel bi tavşan seçmiş. Yavrumuz gibi oldu beraber parka gidip onunla oynuyordukk

bir de bana video hazırlamış. karikatürlerden yapmış. aramızda geçen konuşmaları hazırlamış çok komik çok güzel olmuş. .

Romantik bebekim benimm.. maşallah nazar değmesinn

umarım sizlere de fikir olmuştur

tatlım harika olmuş ya
sende iktisatlı hanımlardansın sipariş vermek yerine kendin yapmışın aferin sana

sevdiğinde çok romantikmiş sölemeden geçemicem.balon olayı süpermiş
benim sevdiceğim bu kadr değil.ah keşke hala öğrenci olsak o zman daha romantik zamanlar geçiriyoduk

sağol tatlım daha cok kendim yapmayı tercih ediyorum. onunda bu daha cok hoşuna gidiyor zaten. el emeği sonuçta..
valla balon olayı benim için zaten harika bişi oldu. romantiktir masallah. daha bunlar ne ki diyor.
ne düşünceleri var bilmiyorum daha

maşallah maşallah nazarlar değmesin aşkınıza

benim sevdiceğimde öle diyo ama bakalım
aramızda 180 km var ve her zman görüşemiyoruz.evlenince romantik olmak için daha çok imkanım olucak diyo

sizede maşallah canım.. Sizde sabrederek aşkınızı kuvvetlendiriyorsunuz

inş en kısa zamanda kavusursunuz da bidaha hiiiç ayrılmazsınızzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…