canim benim cok iyisin gercekten ama yanlis anladin sanirim benim esim turkiyede kaliyo ben yurtdisinda:111: ama ins yazin turkiyeye geldigimde boyle bisi yapariz aklimda bulunduracam
selaaamm kızlarrr :)) sonunda kutladım sevdiceğimin doğum gününü bendeeçok sevindi , hediyeleri de çok beğendi gerçi anlar gibi oldu ama tam kalkacakken pastanın gelmesiyle bi şoka uğradı tabii sonunda kutladım rahatladım ohh bee mutlu oldu sevdiceğiiimm tabii bende
:) eee blue gecmıs olsun.. ne hedıye almıştın ?
yılbası ıcın hala kalplerım hazır degıl :26:
:) eee blue gecmıs olsun.. ne hedıye almıştın ?
yılbası ıcın hala kalplerım hazır degıl :26:
evet yaa yılbaşı var dahaa :)) ikimizin sevdiğimiz bir resmini karakalem çizdirip çerçeveletmiştim, atkı eldiven aldım. eldivenlerin her bir parmağına notlar yazmıştım. tabii bi de güzel bir mektup yazıp verdim paketin içinden paket çıkınca gözleri açıldı tabii
yılbaşı için ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar bu arada ??? efftelya çok mu zor oluyor yazmak yaww
biz yıl dönümümzdede yıl başındada kavuşamıcamız için ben hazırlık yapmıyorum kızlar
o eftelyanın üşengeçliği
ben 1 gecede yaptım kestim yazdım duvarlara astım bi de aynı zmanda bavulumu topladım ki hanımların bavulu zor toplanır (2 bavuldu) ona rağmen hazırdı valla eftelya 1 aydır yapamadı
(gaza getirelim biraz çabuk bitirsin)
ben yıldönümümüze saklıyorum açıkçası bu zamana kadar çok yazmışlığım var zaten. Biz görüşeceğiz muhtemelen traş takımımı alsam diye bi düşünüyorum tabi ama belli olmaz bana yine de bulmacayı da verebilirim maddi durumum iyi olmazsaefftelya bi başlayınca gerisi gelir mutlaka bitirirsin
ben çalışmadığım için benim parayla hediye almam yasak
bulmacayı vericem zaman bile elimi çantama attım aşkım dedim sakın bana hediye aldım deme dedi kızdıalmadım almadım dedim bu sefer ben kızdım
o yüzden hep el emeği bişeyler lazım hep
aynen canım yaa bana da öğrencisin sen diyor bana birşey aldırmıyor tabi ben dinlemiyorumözel günlerde de yapmamazlık olmaz içim rahat etmez diyorum bende hem haklısın canım manevi değeri şeyler daha önemli oluyor bence o yüzden bende el emeği olan hediyeler hazırlamaya çalışıyorum , sayenizde de güzel şeyler öğrendim valla
sağol tatlımdaha cok kendim yapmayı tercih ediyorum. onunda bu daha cok hoşuna gidiyor zaten. el emeği sonuçta..
valla balon olayı benim için zaten harika bişi oldu. romantiktir masallah.daha bunlar ne ki diyor.
ne düşünceleri var bilmiyorum daha
sizede maşallah canım.. Sizde sabrederek aşkınızı kuvvetlendiriyorsunuz
inş en kısa zamanda kavusursunuz da bidaha hiiiç ayrılmazsınızzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?